elessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 oynayan var mı bilmiyorum varsa yüklerken bi problemle karşılaştı mı? benimki üni. yi yukledıkten sonra update için 4. cd yi istiyor cd yi takınca error veriyo ve oyunu siliyo... bununla ilgili bişey bilen ,nasıl yapıldığını anlatabilecek olan varsa lütfen çabucak cevaplasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cd bozuktur, kopya büyük ihtimalle seninki.. ben oynamadım yüklemedim bilmiiyorum ama o gibi errorler hep cd'den kaynaklanır[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ewt simdi aynı sorunla bende karsılastım bilen banada yardım cı olursa sevinirim[signature][hline]Burn With My Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elessar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 cd den kaynaklandıgını zannetmiyorum sorunun; çünkü gaza gelip iki ayrı yerden aldım sonuc aynı. oyunu C ve D disklerine kaydettim acaba expn bu yuzden mi kuramıyor? bi lakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla kopyalanmaya karsı bi güvenlik önlemi falan mı yoksa valla ben bi oyun 4-5 kez değiştirdigim oluyo amalar genelde tek kopyadan basıyo ve hata tüm hepsine giciyo git söle aldıgın yere onlar denesinler bi erede olmuyosa paranı al geri yada yen bi oyun al[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben olayı cozdum sims2 in 4.cdsini istiyor[signature][hline]Burn With My Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bendede böyle bir sorun olmuştu. sims 2 university'im orjinal benim. sana çözüm önerim oyunu tamamen sileceksin. sims 2'yi baştan yükleyip, hemen ardından sims 2 university'yi yükleyeceksin. istediği cd'leride takacaksın ki güncelleme yapsın. daha sonra crack ve çalışması için gerekli olan deamon tools kısımlarını halledeceksin (eğer kopya ise)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elessar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 pek anlatamadım galiba zaten olay dorduncu cd yi istedikden snr oluo. cd aldıktan snr guncelleştirmeye baslıyor ve ondan snr hata verip geri siliyor. Yalancı sen nasıl basardın yuklemeyi aldıgım yer hiç bir sorun olmadıgını soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "sims 2 cd 4 "u istedigi zaman sen "sims 2"nin 4. sini tak ilk oyun varya sims 2 (ana paket,explasion ları yuklemek icin gereken) adında 4 cdlik olan oyunun 4. cdsini tak. yani university 2 cdli ama sims 2[signature][hline]Burn With My Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar