toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kaynak Maç Programı 2-3 Kasım, 21-22 Aralık: Armani Milano-Efes Pilsen Ülkerspor-Panathinaikos 9-10 Kasım, 4-5 Ocak: Efes Pilsen-Barcelona Unicaja Malaga-Ülkerspor 16-17 Kasım, 11-12 Ocak: Olympiakos-Efes Pilsen Ülkerspor-Pau Orthez 23-24 Kasım, 18-19 Ocak: Efes Pilsen-Maccabi Elite Tel Aviv Real Madrid-Ülkerspor 30 Kasım-1 Aralık, 25-26 Ocak: Efes Pilsen-Lietuvos Rytas Partizan Belgrad-Ülkerspor 7-8 Aralık, 1-2 Şubat: Prokom Trefl Sopot-Efes Pilsen Ülkerspor-CSKA Moskova 14-15 Aralık, 8-9 Şubat: Efes Pilsen-Cibona VIP Zagreb Montepaschi Siena-Ülkerspor Hayırlı olsun diyoruz. İki takımımıza da başarılar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 başarılar takımlarımıza.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gecen seneki gibi bence olur efes rahat cıkar ülkerde zorlanır ama cıkar[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 efes icin ii bi kura rahat cıkarlar ülker yine zorlanır gibime gelio[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ülkerin grubu biraz daha zor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Başarılar takımlarmızıa.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Efes eşek değilse final four a kalır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eheh yok efes bu grubu rahat geçer de üker geçemeyebilir[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Efes Maccabi ve barcelonayla çekişir turu geçer,ama ülkerden hiç umudum yok,adamlar en zor gruba düştüler[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Beşiktaşında rakipleri belli oldu Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu Bu yıl Türkiye'yi Beşiktaş'ın temsil edeceği ULEB Cup'da 2005-2006 sezonu grup kuraları çekildi. Kartal 24 takımlı ULEB Cup'da C grubunda yeraldı. Beşiktaş'ın grubuna Etosa Alicante (İspanya), Charleroi (Belçika), Unics Kazan (Rusya), BC FMP Zeleznik (Sırbistan Karadağ), Queliuz Sintra (Portekiz) düştü. 15 ülkeden toplam 24 takımın katılacağı kupada 4 grupta 6'şar takım yer alacak. Grup karşılaşmaları 8 Kasım 2005-17 Ocak 2006 tarihleri arasında oynanacak. Gruplarında ilk 4 sırayı alan toplam 16 ekip bir üst tura yükselecek. Bundan sonraki turlar 2 maç üzerinden oynanacak. 8'li eleme turu karşılaşmaları 31 Ocak ile 7 Şubat'ta, çeyrek final maçları 28 Şubat ve 7 Mart'ta, yarı final mücadeleleri ise 21 ve 28 Mart'ta oynanacak. Kupada finale kalan takımlar, 11 Nisan 2006'da Belçika'nın Charleroi kentinde şampiyonluk için karşılaşacak. Etosa Charleroi Unics Kazan BC FMP Beşiktaş Queluz Sintra PM[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 efes rahat gecer...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bence de efes rahat çıkar ama ülkeri bilemem gerçi bu seneki transferlere bakılırsa bayağı güçlendi iki takım sonuçta ikiside bizim takımımız her zaman yanınızdayız insallah ikiside FİNAL FOUR'a kalırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben de efesin rahat ulkerinde zorlanacagını yazmıştım ama ibo ve ozellıkle MİRSAD dan sonra onlarda rahat cıkar bayada iyi işler yapabilirler[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar