BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sislerin içinde gezinirken, etrafımda durmadan dolaşan osuruk böceklerine aldırmamaya çalışmak çok zordu. Her yerdelerdi, önümde arkamda, her yerde. Artık "zort" sesini duymaktan gına gelmişti. Ya kendimi yok edicektim ya da onları. Farkedilmek uğruna elimi havaya kaldırdım ve o kadim sözleri okumaya başladım. - Salla salla yer yerinden oynasın ... Sözlere uyumlu olarak belimi ve kalçamı sallıyordum. Bu büyünün en iyi şekilde işleyip, tüm osuruk böceklerinin ölmesini istiyordum artık. Başardım büyü çalışıyordu, etrafta ki sıcaklık yavaş yavaş hissediliyordu ve ve olmuştu. Alev büyümü başarıyla yapmıştım. Tüm osuruk böceklerinin götünde bir kıvılcım oldu ve osurdukları anda patlayarak öldüler. Rahatlamıştım,o sesten kurtuldum. Her yerde "zort" sesleri yerine artık "zortt ve BOOOM" sesleri vardı. Belki beni izleyenler yerimi bulacaktı ama ağlamak istiyorum sayın seyirciler. Yanii anlatamam muhteşem bir duygu bu. Arkadan gelen sesler gittikçe yaklaşıyor. aman tanrım bunlar onlar kaçmalıyım. Bu kadim osuruk topraklarından kaçıp, daha gizli yerlere gitmeliyim... ( belki devam eder :P)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eeuheuheuhe :P ''kedidir o kediii''[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bok gibi olmuş boka yakın anlamında :) (osuruk)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ehh idare eder..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yuhh[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 saçma biraz...hatta çok...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yok begenmedim sıradaki.......:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 deliyim nihoho :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kötü bir deneme[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar