Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acılmıştı .. aratsan dicemde pek aratabılecek bi konu değil.ama acılmıştı yani :P[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 28 Temmuz 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
acılmıştı .. aratsan dicemde pek aratabılecek bi konu değil.ama acılmıştı yani :P

ne olarak aratacağımı bilemedim, bi kaç şey yadım arattım ama karşıma bişi çıkmayınca açayım dedim, gerekirse silinir, sağlık olsun artık..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Admin
Mesaj tarihi:
aslında böyle garip becerilerin olucak
yollayacaksın şu garip olaylar fln diye tv programlarına
1-2 yerde görülecek sonra tv şovlarında böyle seyleri tutarlar hehe
tıkır tıkır alırsın paranı :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Süper ya,helal olsun.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
bilindik hikayedir. padisahin karsina cok yetenekli diye adamin birini cikartmislar. padisah sormus nedir yetenegin, ne yaparsin? adama da bu ipi kirk adim uzaktan kirk igne deliginden birden geciririm demis ve dedigini de yapmis. padisah gosteriden sonra adama odul olarak kirk altin verilmesini, ceza olarakta kirk sopa vurulmasini emretmis. adam saskin, sormus: sopalar ne icin? padisah kirk altin boyle zor bir isi yaptigin icin, kirk sopa bu kadar gereksiz bir isi yaptigin icin demis.

not: filmi indiremedim ama verilen tepkilerden boyle bir sey oldugunu tahmin ediyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Böyle inanılmaz boş işlerle uğraşıp bu kadar ilerletenlere hayranım.
Bu arada Lary adlı bilgisayar oyununda vardı bu barda bardapa masaya çarptırarak para atmaya çalışordun eğer atabilirsen kadın bira içiyordu yeteri kadar bira içirincede... Laryi oynayanlar bilir.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! :D

[Bu mesaj cenin tarafından 28 Temmuz 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...