Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hp full karakterin vucudu canli gibi gorunuyor ama herhangi bisey yapsam ata binmeye calısıyorum ability kullanmaya calısınca falan you are dead diyor hava ölü moddaki gibi yani şu an canlımıyım ölümü belli degil yuksek bi dagdan atlayıp kendimi öldürmeyi denedim hp gitmedi. basına gelen varmı acaba page attim ama 1 gunde anca bakarlar heralde page e.[signature][hline]Beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 boğulup ölmeyi dene bir arkadaşta işe yaramıoştı diye biliyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 evet oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehe bu soruna çözüm için gmlerde aynı şeyi önerdi geçenlerde forumlarda. veya gm çağırıcaksın min. 40dakka max 2saat bekliyosun adam gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bendede ilginc bir bug vardi. zaman zaman yine basima geliyor. mesela kedime binerken attacak power`im normal ama kediden inince attack power`im dusuyordu. logout yapinca duzeliyordu. dun ozellikle cok fazla basima geldi. ekrana kafa atiyordum nerdeyse. degisik bi bug daha basima geldi onuda soyleyim. menethil den gemiye bindim. theromore`a geldigimde healt`im -1000 gibi bi deger e gelmisti. yani 3500/3500 degide 2500/2500 healtim var gibi. yine logout yaptim duzeldi. enteresan tabi[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: White Rose http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o Gmleri ben 3 saat bekledim gelmediler. Sonra buradan bir arkadaş söledi boğulursan geçer diye öle düzeldim. Ne sonra Bana mail attı GM arkadaşlar.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mageler bazen durduk yere interupt oluo bu ara 3 arkımda var sizde varmı ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Tüm magelerde var o. Allahtan bana sadece resist zımbırtısı denk geliyor hep. 2 3 gündür interrupt yaşamadım çünkü solo takılıyorum hep. yanına birisi geldiğinde filan oluyor o.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Özellikle polyden sonra ilk mage büyüsü durduk yere interrupt oluyor. v1.6 dan sonra sapıttı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Spell cast ederken biri seni targetladığında oluyor bu bug. Misal herhangi classtan biriyle duel ediyorsun adamı sheep ettin fireball cast edecen, adam seni targetından deselect/select yaparaktan devamlı interrupt ediyor. Sadece magede deil tüm casterlarda varmış bu bug...[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benim magede yeni tam burayı okuduktan sonra interrrupt oldu durup dururken fireball :) bi mobu keserken yandakindende aggro alınca falan oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Minerva, 28 Temmuz 2005 14:36 tarihinde demiş ki: Spell cast ederken biri seni targetladığında oluyor bu bug. Misal herhangi classtan biriyle duel ediyorsun adamı sheep ettin fireball cast edecen, adam seni targetından deselect/select yaparaktan devamlı interrupt ediyor. Sadece magede deil tüm casterlarda varmış bu bug... Adam parmağıyla seni işaret etse interrupt oluyor yani, acil patch lazım böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar