DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 herkes 2. mi oldu ya?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o title kalkacak elinde sonunda üye olcaksın da isimsiz o kadar duramayabilir heh[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ya ne yalan söyleyeyim eşcinsellerden bende tiksiniyorum.Ama bunun yanlış olduğunu düşünüyorum.Yani yukarlarda bi arkadaş bunu saklamamak lazım gibisinden bişi demiş ama, bence insanların önüne geçmeleri gereken duyguları vardır.Başka bi insandan tiksinmek hoş bişey değil yani bunu engellemek lazım. Yani homophobic olmak hoş bişey değil bence heh.Ama sanırım travestilerden hayatım boyunca nefret edicem bunu değiştiremem :P [Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Temmuz 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eşcinsellere karşı degilim.ama bana mantıksız gelio :) yani sen erkek olarak gelmişin dünyaya.nedir bu isyanın itirazın[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya bakın konu paylaşacağınıza gidin bi cevizli sucuk, fındık, bal yiyin bak işe yaramazsa yine konuş sen konunu, bugünlerde popüler oldu kefir onu da içebilirsin ya da mesir macunu, bütün bunları fatih üreke yedir 1 hafta sonra aynalı tahir olur, geyik meyik yapmıyorum, cidden bu saydıklarımın o taraflarda deli etkisi var[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lol muyuz hala :) o taraflara etkisi var da, yine adam azıp da erkeklere yönelirse nolcak?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: TimarliSipahi, 25 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki: ya bakın konu paylaşacağınıza gidin bi cevizli sucuk, fındık, bal yiyin bak işe yaramazsa yine konuş sen konunu, bugünlerde popüler oldu kefir onu da içebilirsin ya da mesir macunu, bütün bunları fatih üreke yedir 1 hafta sonra aynalı tahir olur, geyik meyik yapmıyorum, cidden bu saydıklarımın o taraflarda deli etkisi var cevizli sucuk lol.. Sadrazzam Marrahı, Vezir parmağı diyede geçer.. Vezir Parmagi[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya böyle homoların deli kız arkları olur, kanka muhabbeti olur, o dediklerimi yedikten sonra homo ayağına bi kıza yanaşsın, erkek merkek düşünmez ondan sonra[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eheh adamlar denemiştir belki daha önce kızlarla tecrübeleri olmuştur? maksimum azgınlık noktasına gelmek midir bu işin çözümü? yine ciddiye alıp cevap veriyorum ya benim bu özelliğim çok korkutucu bi hal almaya başladı..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 denemedilerse diye sölüom ben, denemişse bunun çözümü artık kökten sünnet[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 e niye kökten sünnet kullanıyolar belki organlarını?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya organını bi erkek üzerinde kullancaksa gitsin kökten aldırsın diom işte, pislik olmasın yani[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 nası zevk alcak adam o zaman? çok hijyenik yapıyolarmış merak etme.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gitsin eliyle zevk alsın, pislik yapmasın, hijyenik diye tövbeee[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 elden zevk almaz ki insan, o organ gidince zevk alıcak bölgesi kalmıyo demeye çalışıyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ona da çözüm var, nefsinden kurtulmuş olur, inancı varsa kendini dine verir, hem bu dünya hem de öbür dünya için yararlı işler yapmış olur[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 amin.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 adam neden nefsinden vazgeçsin ki, bu dünyada kaç zevkimiz var zaten şunun şurasında, bu dünya için yararlı işleri nefsi varken de yapıyo herkes. hala inanamıyorum cevap verdiğime.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 neden mi vazgeçsin? erkek erkeğe ilişkiye girmemek, pislik yapmamak için... (sen bu kadar savunuyosun acep sende de mi var hafif? madem burda tartışıyoruz açık açık söyle, ciddi soruyorum)[signature][hline]Çok pis tımarlarım [Bu mesaj TimarliSipahi tarafından 25 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bana dokunmayan escinsel bin yasasin.[signature][hline]Neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 onca topicin hepsini okumadım hatta ilk postu bile yarım yamalak okudum said: 1)Ask, mesk, bazen piskolojik, ya da fizyolojik, genellikle ergenlik sorunlarınızı anlatacagınız bizimde hmmm bak bi abi olarak bak bi abla olarak modunda cozum bulma moduna giriceğimiz ortamdır. 2)Dogum gunu, yas gunu, evlenme yıldonumu, sevgililer gunu, aids gunu gibi gunneri kutlama mekanı olabilir. 3)Ya işte olayı anatırken ben, benim, bende, bir ben var benden içerü gibi kelime yapılarını cok kullaıyosanız dogru yer burasıdır. YANNIS 1)Sizin politik gorusleriniz 2)Dini gorusleriniz 3)Mumkunse cinsel tercihleriniz ve cinsel ilişkileriniz 4)Baskalarının annelerinin cinsel hayatı Gibi konular bu bolumun harcı değildir. Gidiniz. Hatta paticğinde harcı değildir. Bunu bilir bunu söylerim. ii günler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bir dakka ya? Edit:Oha okumadan direk c/p yaptım benden önce biri davranıp koymuş teşekkür ederim üstteki yazının aynısını koymuştum.Biri neden hala topiğin açık kaldığını sölesin. [signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj kingpin tarafından 26 Temmuz 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 biri şu çocuğa kalp versin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: daverc, 25 Temmuz 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Bana dokunmayan escinsel bin yasasin. Adam noktayı koymus abi daha ne desin +1000 daverc. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben topum, napalım böyleyim farklıyım diye gezsin ortalıklarda. git tedavi ol kardeş mi diyim bacım mı diyim, lan ortası yokki bunun ![signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar