Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

farklıydım, hala öyleyim hem de daha da fazla, ama artık kusuyorum EŞCİNSELİM

bovarized

Öne çıkan mesajlar

o title kalkacak elinde sonunda üye olcaksın da isimsiz o kadar duramayabilir heh[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne yalan söyleyeyim eşcinsellerden bende tiksiniyorum.Ama bunun yanlış olduğunu düşünüyorum.Yani yukarlarda bi arkadaş bunu saklamamak lazım gibisinden bişi demiş ama, bence insanların önüne geçmeleri gereken duyguları vardır.Başka bi insandan tiksinmek hoş bişey değil yani bunu engellemek lazım.
Yani homophobic olmak hoş bişey değil bence heh.Ama sanırım travestilerden hayatım boyunca nefret edicem bunu değiştiremem :P

[Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Temmuz 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakın konu paylaşacağınıza gidin bi cevizli sucuk, fındık, bal yiyin bak işe yaramazsa yine konuş sen konunu, bugünlerde popüler oldu kefir onu da içebilirsin ya da mesir macunu, bütün bunları fatih üreke yedir 1 hafta sonra aynalı tahir olur, geyik meyik yapmıyorum, cidden bu saydıklarımın o taraflarda deli etkisi var[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TimarliSipahi, 25 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
ya bakın konu paylaşacağınıza gidin bi cevizli sucuk, fındık, bal yiyin bak işe yaramazsa yine konuş sen konunu, bugünlerde popüler oldu kefir onu da içebilirsin ya da mesir macunu, bütün bunları fatih üreke yedir 1 hafta sonra aynalı tahir olur, geyik meyik yapmıyorum, cidden bu saydıklarımın o taraflarda deli etkisi var

cevizli sucuk lol.. Sadrazzam Marrahı, Vezir parmağı diyede geçer.. Vezir Parmagi[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh adamlar denemiştir belki daha önce kızlarla tecrübeleri olmuştur? maksimum azgınlık noktasına gelmek midir bu işin çözümü? yine ciddiye alıp cevap veriyorum ya benim bu özelliğim çok korkutucu bi hal almaya başladı..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

neden mi vazgeçsin? erkek erkeğe ilişkiye girmemek, pislik yapmamak için... (sen bu kadar savunuyosun acep sende de mi var hafif? madem burda tartışıyoruz açık açık söyle, ciddi soruyorum)[signature][hline]Çok pis tımarlarım

[Bu mesaj TimarliSipahi tarafından 25 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onca topicin hepsini okumadım hatta ilk postu bile yarım yamalak okudum

said:
1)Ask, mesk, bazen piskolojik, ya da fizyolojik, genellikle ergenlik sorunlarınızı anlatacagınız bizimde hmmm bak bi abi olarak bak bi abla olarak modunda cozum bulma moduna giriceğimiz ortamdır.
2)Dogum gunu, yas gunu, evlenme yıldonumu, sevgililer gunu, aids gunu gibi gunneri kutlama mekanı olabilir.
3)Ya işte olayı anatırken ben, benim, bende, bir ben var benden içerü gibi kelime yapılarını cok kullaıyosanız dogru yer burasıdır.

YANNIS
1)Sizin politik gorusleriniz
2)Dini gorusleriniz
3)Mumkunse cinsel tercihleriniz ve cinsel ilişkileriniz
4)Baskalarının annelerinin cinsel hayatı

Gibi konular bu bolumun harcı değildir. Gidiniz. Hatta paticğinde harcı değildir.

Bunu bilir bunu söylerim. ii günler dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

bir dakka ya?
Edit:Oha okumadan direk c/p yaptım benden önce biri davranıp koymuş teşekkür ederim üstteki yazının aynısını koymuştum.Biri neden hala topiğin açık kaldığını sölesin.
[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..

[Bu mesaj kingpin tarafından 26 Temmuz 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...