Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

farklıydım, hala öyleyim hem de daha da fazla, ama artık kusuyorum EŞCİNSELİM

bovarized

Öne çıkan mesajlar

sen sadece o insanlara saygı duyuyorsan çok yazık, bütün insanlara karşı ayrım yapmadan, dikkatli, özenli, ölçülü davranmak, modern bir toplumda yaşamanın gereklerinden biridir. hacca giden herkes çok mu saygın?kuantum fiziğiyle uğraşmak dünyanın en saygın işi mi?

kaldı ki, freddie mercury, zeki müren, elton john, murathan mungan, derya köroğlu, çok sevdiğiniz fight club'ın yazarı chuck palahniuk, oldukça saygı duyulası insanlar, gay oldukları için değil, insanlığa bişeyler kattıkları için.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 23 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
kaldı ki, freddie mercury, zeki müren, elton john, murathan mungan, derya köroğlu, çok sevdiğiniz fight club'ın yazarı chuck palahniuk, oldukça saygı duyulası insanlar, gay oldukları için değil, insanlığa bişeyler kattıkları için.

Oh be, anlaştığımıza sevindim.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte, saygıyı gay oldugu için değil yada bunu söylediği için değil, topluma faydalı olduğu için gösteririm.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Gaylerin insan olduğunu soyutlanmamaları gerektiğini savunduk diye bizde ibne olduk lol[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

Her insanın Cinsel tercihi kendinedir.Başkasını ilgilendirmez... Laf atanıda bi güzel öperim.Tamam belki gaylik sana ters gelebilir, bakma? bunu yapamayacak kadar iradesizmisin de laf atıyorsun?

Bu türk milletini anlamak imkansız.. Kendi karı kızla ilişkiye girincek bişey olmicak ama, Evleneceği kız bakire olcak? Yok ya?? Başka
(edik:bu verdiğim örnektir...)
[signature][hline]Köylüler Rullaz..

[Bu mesaj Erutan tarafından 23 Temmuz 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 23 Temmuz 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
Bu türk milletini anlamak imkansız.. Kendi karı kızla ilişkiye girincek bişey olmicak ama, Evleneceği kız bakire olcak? Yok ya?? Başka
(edik:bu verdiğim örnektir...)

aynen bı arkadasım cok sevsem bile bakıre deılse almam dıor ama kız pesınden kosup duruor erutan sana cok katılıorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...