Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

farklıydım, hala öyleyim hem de daha da fazla, ama artık kusuyorum EŞCİNSELİM

bovarized

Öne çıkan mesajlar

said:
Joker, 22 Temmuz 2005 10:52 tarihinde demiş ki:
merak ediyorum acaba hayat insanı eşcinsel olmaya nasıl itiyor?
yani insan çevresinden etkilenen bi varlıktır ve muhtelmelen etrafındakiler heteroseksüel,
peki aklına bu homoseksüelite nerden yerleşti...

Ps:Çok ciddi bi sorudur olaya bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum...

Evet soruna bilimsel yaklaşalım. Afşar Timuçin Aşkın Diyalektiği kitabında bakın neler diyor:

'...Kişiyi eşcinselliğe iten ruhsal nedenler sayılamayacak kadar çoktur. Bu nedenlerin başına kadınlar ortamında yetişme ya da kadınsı koşullarda yetişme gelir. Parçalanmış aileleler bu iş için verimli ortamlardır. Baba şu ya da bu nedenle başını alıp gitmiştir, erkek çocuk kadınlarıyla kalmıştır, anneyle, ablayla, teyzeyle, halayla ve onların kadın çevresiyle kalmıştır. Ya da baba işi gereği eve çok seyrek gelmektedir. Ya da baba hapistedir. Ya da baba silik kişiliğiyle evde varla yok arası biridir, itilen kakılan biridir, pısırıktır, savunmasızdır, bu durumda tüm yönetim anneye geçmiştir, babanın edilginliği anneyi her durumda daha da etkin kılmaktadır...'

'...Bazen kız çocuk isteyen ve bu isteklerini bir türlü gerçekleştiremeyen anababalar örneğin üç oğlandan en küçüğüne kız elbiseleri giydirirler, onun saçlarını uzatırlar, ona kız çocuğymuş gibi davranırlar, böylece kaş yapayım derken göz çıkarırlar ve çocuğu eşcinselliğe itmiş olurlar' (sayfa 116-117)

Ve devam edelim:

'...Bilindiği gibi erginlik döneminde küçük kızın erotik ve cinsel eğilimleri aynı cinsten kişilere yönelmiştir. Bir kadın profesöre, daha yaşlı bir oyuncuya ya da arkadaşa hayranlık çok zaman aile ocağından ilk kaçış denemesini getirir. Hayran olunan ve yüceltilen kişiler çok zaman daha yaşlı, tam anlamından olgun, bağımsız bir konumda olan kadınlardır. Bunların nedeni belki de onların aile baskısından kurtulmak isteyen genç insanlara bir tür koruma ve güven sağlamalarıdır. Bu kadınlar genç kızın doğmakta olan erotik eğilimlerinin hedefi olurlar. Bu durumda cinsel etkinlik yoktur ve genç kız eğiliminin erotik cinsel arka planından haberli değildir...' (sayfa 118-119)

Daha onlarca pasajla konuyu destekleyebilirim ama yazı gereğinden fazla uzayacak. Eşcinselliğin asıl temelinin insan ve çevre faktörü olduğu açıkça bellidir ve hormonal istisnalar dışında ancak bu olgularla açıklanabilir.

said:
Gimli, 22 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
Ya okudum söyle bi
Çok komik cevaplar tepkiler gördüm

Eşcinsellik sosyal bi üretim, refahtan doğan bi sapkınlık diyenlere söylüyorum;

Allahın köpeği, iguanası bile eşcinsel olabiliorsa, heralde tuvalet kağıdı kullanbildiği için olmuyor.

İnsanlığın başından beri böyle bir olgu var. Var olmaya da devam edecek. Gerek piskolojik gerekse hormonal. Afrikada yok diyen arkadaslara da, dini ainlerinin grup seks olduğu bikaç kabileyi anlatırdım ama simdi terbiyem el vermior.

İnsanoğlu sekse aç doğmaz belki ama, sekse aç yaşar. Çevre etkisi veya doğuştan gelen hormonlarınız yüzünden bu açlığı farklı sekillerde doldurmak isteyebilir herkes.

Daha ailenin kökeni hakkında bilgi sahibi bile değilsin anlaşılan. İnsanlar ilk oluşmaya başladıkları günden bu yana tek eşli sistem hakim değildi. Kimi zaman bir kadına onlarca erkek düşerken, kimi zaman da tam tersi durumlar yaşanıyordu. Ya da Yunanlılarda olduğu gibi kardeşler arasında (cinsiyet farkı gözetmeksizin) cinsel ilişkiden kaçınanlar ayıplanıyordu. Tüm bu olaylar tarihin akışı içinde değişime uğradı ve bu değişim ekonomik sebepler üzerinden şekillendi. Bugünkü dünyaya baktığımızda da hemen her ülkenin farklı ekonomik sistemler içinde bulunduğunu görüyoruz. Feodal, kapitalist, sosyalist her sistem; ailenin duruşunu da değiştirmiştir ve Afrika'nın hala dinsel törenlerde bu tarz oluşumlara yer vermesi bu sebeptendir. Çok açık olan bu görüşü bile bilmemezliğe geliyorsun. Daha detaylı bilgi istersen F. Engels'in 'Ailenin, Devletin, Özel Mülkiyetin Kökeni' isimli kitabına bakabilirsin.

[Bu mesaj pekaziz tarafından 22 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

normal nedir?normal'in bekçileri misiniz?sen kabul et veya etme gayler "normal hayatlar" yaşıyorlar, hep beraber aynı normal yaşam alanını paylaşıyoruz, aynı yerlere gidiyoruz, aynı havayı soluyoruz.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarin tercihlerine saygi duymak lazim ..bu arada escinsellik cogunuzun kabul edemeyecegi tarzda ! dogustan gelir ve veba verem gibi bir hastalik degildir bir cinsiyettir ..tamam het.sexual olarak pek cok seyleri hosumuza gitmeyebilir ancak gercek istiyosaniz olay budur ne eksik ne fazla ,olayi daha fazla cirkinlestirilmesine izin vermeden arkadasa;kendi ruhsal dengesini korumasini ve hayata emin adimlarla devam etmesini oneriyorum .'sakina kendine vebali muamelesi yapma ,insanoglunun en buyuk ozelligi insaniyeti ve dusunebilme yetisidir ;onu ozel yapanlar uzuvlari yada ilginc tercihleri degildir,tabiki gercekler var militarist;ataerkil ve muhafazakar cogunluga sahip bir ulkede yasiyoruz tabiki bir takim seyleri 'heyt ne var ulen' tarzinda dillendiremezsin yasami sadece akisina birak ,olece aksin gitsin ....[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 22 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
normal nedir?

ben erkegim(kadinim) ama kadinlara(erkeklere) ilgi duyorum bundan rahatsizim diye mesaj atan birisini gordun mu ortalikta ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

hayıııııııııırrrrrrrrrr
(3. sınıf action filmlerinde olur ya esas kızı kurtarmak için esas adam havada uçarken bağırır işte odur)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

afrika'da ve asya'da da çok eşcinsel var sayın sallayan arkadaşım..

Ayrıca Osmanlı Hanedanlarından tut, Avrupadaki kraliyet ailelerine kadar her kesimden her nesilden eşcinseller çıkmıştır tarih boyunca..

Hep vardı hep olmaya devam edecek..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

adam eşcinsel bitti....ya kadınlar erkekler için yaratıldı erkeklerde kadınlar için ötesi yok aslında ama oluyor işte.. gerçi şu tarz hikayelerde var.
önce erkek yaratıldı baktı tanrı yapım hatası kadını yarattı.
bir diğeri ise mitolojide geçen bi hikaye tanrı isimlerini hatırlamıorum.iiki tanrı arasında savaş var.bi tanrı diğer tanrının başına bela olsun die erkekleri yaratıo dier tanrıda erkeklerin başına bela olsun die kadınları yaratıoo..ne kadar alakalı konuyla siz çıkartın ben çıkartmak üzereyim...sanırım çıkarttım hatta ama açılkayamıcam kadar zor şimdi hele bide bu saatte çok zor.I ı[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ama bence o kadar yalan attım felan diyosun ya içinde var ki atmışın içinde olmasa yani atmazsın bile bence gittiğin yol iyi yol değil psikolog la görüşmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 22 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
normal nedir?normal'in bekçileri misiniz?sen kabul et veya etme gayler "normal hayatlar" yaşıyorlar, hep beraber aynı normal yaşam alanını paylaşıyoruz, aynı yerlere gidiyoruz, aynı havayı soluyoruz.

Yok gaylere saygı duycakmışım, onları sevcekmişim, aynı yere gitcekmişim. Benden uzak olda kiminle ne hayatı yaşıyosan yaşa.
Bu saygı kelimesinide sana yanlış öğretmişler. "Ben gayim" diyen adamın nesine saygı duyuyon ? Erkeklerle yatmasına mı, bunu gelip foruma yazmasına mı ? Çok saygı duyuyosan sende gay ol, eşcinsel ol.
Ha birde bana cevap felan da yazma, bu konu hakkında daha fazla yazmak istemiyorum, iğreniyorum kardeşim, varmı ötesi ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

@navyamps: sen bilirsin, kendi seviyeni ve saygı anlayışını açıkça ortaya koydun zaten, daha olaylara objektif veya insanca bakmaktan acizsen ben napiyim. kimse sana aynı yere gitmeni, sevmeni söylemedi, istesen de istemesen de aynı yerlere gidiyosun, hatta bilmeden bazı gaylerla konuşuyo/tanışıyo da olabilirsin.

cevap falan yazma deme hakkını da kendinde nasıl buluyosun anlamış değilim doğrusu. bu kadar çekinmene gerek yok, yazı yazıyoruz burda. bi fikrin varsa söylersin, tartışırız. gayler gelip sana sarkıntılık edecek değil ya..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogustan gelir

yok öyle birşey. doğuştan gelirse o dalın işi ne orda. topluk hastalıktır, kişinin içinde bulunduğu psikolojik ve hormonal sorunlardan dolayı oluşan boktan bir hastalıktır. gidip tedavi olmak lazım. vericeksin bu herıfe ( neyse artık) testosteron iğnesini ( tedavi süresince.) sonra topluk filan kalmaz kanımca.[signature][hline]Deli333

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 23 Temmuz 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shadowcast, 23 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki:
@navy
tecevüzemi uğradın gayler tarafından ?
iğrenç olan onlar değil bu kadar insanlık dışı mesajlar atman

Gaylerle içli dışlı olan ben değilim sensin :) Sen daha iyi bilirsin, artık aranızda anlaşın kim kime napcaksa.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...