Loras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kesinlikle HAYIR. Yani sende tek taraflı böyle düşünceler uyanmaya başladıysa ve ondan da hiç elektrik almamışsan. Ama almışsan bile hayır. Pek genellemeye müsait bir konu olmasa da çoğu zaman zarar veriyor bu ilişki arkadaşlığa. Nadir de olsa başarı sağlanabiliyor. Ve hangi durumlarda başarı sağlanacağın kimyasını kimse söyleyemez. Onu kaybetmeyi göze alıyorsan dene. Veya olur da tutarsa, onunla yaşayacaklarım mükemmel olabilir diyorsan. Ayrıca hani durumda ona böyle hisler beslediğini düşündün, yani olayın gelişimi nasıl oldu. Boşlukta falan değilsin değil mi ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ah, aptal çocuk, ah.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki: 12 yildir birlikte oldugunuz, en yakin dostunuzdan biri olarak gördügünüz bir kizla iliski yasar miydiniz? Not: Avatar iliskisi degildir kesinlikle hayir...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yoo boslukta falan degilim. Zaten ben asik olmam ki, bir kere oldum sadece o da salak bi durumdu. Kiz güzel, cok da yakiniz, ben daha fazla birsey aramam zaten iliskide, istersem iliski olur yani. Onun da reddedecegini sanmiyorum da asil sorun su, diyelim ki kabul etti, sonra ne olacak? Sonucta evlenmeyecegimize göre 12 senelik arkadasimi kaybetmis olucam, bi sekilde kavga ederiz cünkü eminim ben :) Napiym valla bilemiyorum of[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kiza sen once bi sor deki sen hic kaval caldinmi eger sormadan once senin cevabin yuhh ise bu is olur yok kiz izmirliyse bu is olmaz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Izmirli adamin Izmir disindan kizla ne isi olur be[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 seks?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ha tabi de kiz arkadas olarak diyorum ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 öehm... bilen bilir benim başıma birebir gelmiş bi olaydır en iyi sevgiliden daha iyidir yakın arkadaştan olan sevgili gerçelten çok yakın arkadaşsan zaten sevgililik bitse de arkadaşlık baki kalır[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ewet dagger dedği doğru arkadaşlık belli süre sonra daha ileri alınıp sevgiye döndüyse ve birgün biter bitmiş olan sevgililikti dostluk arkadaşlık aynen devam eder kendimden biliyorum.Bence riske girme her nekadarda elektrik alırsanda hissetme belkiyi düşün 12 yıllık arkadaşılığın bittini düşün kendine sahip çık derim.Hayır diyen arkadaşlar bunun kötü yanıda var kızdan elektrik aldın red ettin kız beni beğenmedi çirkinim vs vs. gibi tiriplere girebilir buda bi ihtimal gerçekten durumun zor iyi düşün ileride sıkılmicana onun aynı şeyleri hissedine eminsen seçim sana kalıcak.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 27 Temmuz 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 27 Temmuz 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 [Bu mesaj slayer77 tarafından 27 Temmuz 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben yapamazdım ya ilk etapta hangi gözle baktığıma bağlı benim olayım.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yasamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kız arkadas olarak dusunurdum ama yuruyemeyecegını bı kac tecrubemden bılıyorum ama bırıyle evlenecek olursam evlenecegım kısıyı kendım kadar tanımayılım oda uzun bı bırlıktelık gerektırır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 herşey yolunca giderse bir sonraki adım da evlilik olur.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 denemelisin bence, içinde kalır gibime geliyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence ılk basta acaba bo$luktasın sanki hoslaıyormussun gıbımı geliyor sana ona karar ver ama yok duygularından emınsen bence dene derim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Badgirl Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 iki tarfta aynı şeyleri düşünüosa neden olmasınkii en azından birbirinizi tanımaya ihtiyaç duymazsınız!bence güzel yürütülebilecek bi ilişki yaşayabilirsiniz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o kadar iyi arkadaşsınız ztn kaybetme gibi bir riskin olmaz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 boslukta degilim jakabo, hos kiz sadece ve istersem bi iliski olur diye düsünüyorum. öyle elenktrik olayina inanmam ben pek, ama kizlar duygusal olur ya, napcaz onu : ) Arkadasliginiz bozulmaz diyorsunuz da, bana hic öyle gelmiyor ya nasil olur da bozulmaz, sonra ayrilsak bile benle eskisi gibi her seyi paylasabilir mi ki? Ayrica ben cok kiskancim, benden sonra erkek arkadasini getirecek tanistiracak sonra ben zorunlu olarak öldürecem o herifi falan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla orta 2 den lise son a kadar bi sira arkadasim vardi. dertlesirdik filan hatta 2 -3 tane kız bıle ayarlmıstı bana :) 5 sene sonunda lise son da cıkmaya basladik , 6 ay sonunda tekme tokat kavga ediyoduk eheh yaw hyr o kadar iyi taniyoki , bi takla atiyorum hemen yakaliyip kizio.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yok abi olmaz öle şey geçer bi iki güne bu halin bi sabret[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 penth sacmalama bir. ikincisi biz gelecek donem kizlari elemeye tabii tutup cevirmeye basladik, anla iste pilic cevirme. ucuncusu de sakin absolut icme bu aralar.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 öyle bir ilişki sağlam olur gibime geliyor ama biraz monoton olur çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuzdur. ilişkide bi gizem bi heycan olmaz gibime geliyor.[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Olabilir penti. Neden olmasın... 12 yılda dostluk gibi kavramlar kurulmuştur fakat sevgiyede dönebilir.. Hatta ilerde 1x yıldır tanışıyoruz flnda dersin :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar