uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sevmezdim zaten.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gençmi? Taa 97 98 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Türk Alternatif Rock'ının öncülerinden olan Kurban resmi olarak dağıldı. Bir süredir her yerde bu konuda dedikodular dolanıyordu. Deniz Yılmaz'ın açıklamasıyla Kurban resmen dağılmış oldu. Deniz Yılmaz, Stüdyo Punch'ta Panik isimli projesinin kayıtlarına başladı. Yılmaz, grupta bas-vokal ve prodüksiyon görevini üstlenecek. Burak Gürpınar ise Athena'nın CNBC-e'de katıldıkları bir programda yaptıkları açıklamaya göre resmen Athena'ya katıldı. Özgür Kankaynar ve Kerem Tüzün'ün ne tür projelerde rol alacağı henüz belli değil. kaynak http://www.garaj.org/haber/7341/kurban-resmen-dagildi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 süper bi guruptu yaa :((( sanırım son albümleri istenen ilkgiyi görmeyince böle bişey oldu (ne oldu lan???) Asagidaki msg size "Kurban " admini tarafindan gonderildi. Eger bu msgin spam oldugunu dusunuyorsaniz veya iceriginden rahatsiz olduysaniz asagida adresten iletisime gecin: [email protected] Bu msgi icerin. Size gonderilen msg: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1999 yılında ilk albümü yayınlayarak profesyonel müzik hayatına başlamış olan Kurban, 2005 Haziran tarihi itibarı ile dağılmıştır. Bugüne kadar severek müziğimizi dinleyen ve konserlerimize gelen tüm insanlara teşekkür ederiz. ..........................KURBAN DENİZ YILMAZ BURAK GÜRPINAR KEREM TÜZÜN ÖZGÜR KANKAYNAR Sevgili kurban.com üyeleri Görmüş olduğunuz üzere KURBAN grubu resmen ayrılmıştır kurban.com yönetimi olarak üye alımını durdurmayıp forumlarımızı okunabilir ancak mesaj yazılamaz hale getirmiş bulunmaktayız Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz .Ayrılma olayına ilişkin olarak grup üyelerini veya grubu suçlamamanızı rica ederken söyleyeceğimiz son söz şudur : BU SES BİTER Mİİİİİ[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 biter. :B takılsınlar ayrı ayrı.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Türk Rock için kötü bir gelişme,gerçekten güzel bir gruptu...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 walla ilk duyduğumda "hadi len" demiştim.. şimdi şarkılarını dinleyince "ah ulan" diyorum... burak yüzünden dağıldıysa da yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum...[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben müziklerini pek sevmiyordum bu sebeple dagılmalarına sevindim...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 full cover dan oluşacak yeni albüm bekliyordum ben yamuk yaptı krolar burak kral bu arada[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yeni albümleri süperdi! tam yükselişteyken yazık oldu.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet gerçekten çok iyilerdi hele yalan dostum ve elalem beni bitirmişti...[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yeni albümleri ayrı bi güzeldi her şarksıı süeprdi yazık oldu[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kurban en copk sevdıgım turk rock gruplarından idi..... Burakın athenaya gececıgı bellıydı zaten Athena'nın en son albumun davullarını o calmıstı.Athena epey guc topladı sımcı. Denızden gene ıyı seyler beklıom ben esasında... bakalım uzuldum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar