Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 valla ben o darısı yoq sunun bunun basına dıen arkadasa soluom zate nerdeyse full yabancı muzık dınleyen bırıyım ama eer tr dınlıceksem onları dınlerım yane onlar turkıyeekı en kaliteli gruplardandır kı mor ve ötesi gzl bır grup bayaa ole cambaz cıkmadan cok oncelerı dınlerdım kac tane albumu var ama mıllet sadece son albumu bılıp telefona melodi olarak koyuo yane sen turkce ne dınlıon kı?Ciguli,Petek bılmemne flm mı?[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sawer ben sana ne cevap veriyim ki ya ?? evet petek dincöz hastasıyım. hahaha said: Ryan, 30 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: ha bu arada ülkemizdeki gruplara tabiki sahip cıkıcaz , destek olucaz.. kurbandan milyonlarca ışık yılı ötede kaliteli olan gruplar var onlara destek olucaz. mesela mbm gibi gruplar , tushe gibi gruplar, bluesaint gibi gruplar , ihtiyac molası gibi gruplar.. adam gibi okumuyosunuz, nerden neyi cıkarıp ne anlayıp ne yorumlar getiriyosunuz ha harbiden komedisiniz.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Ryan, 30 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: said: mdma, 30 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki: hocam sen git at kendini bir yerlerden. yada git mozambiğe yada guney afrika cumhuriyetine fln. oralarda yaşa. sen önce başkalarının yorumlarına saygı göstermeyi öğren doğru düzgün uslubunu takın ondan sonra gel tartışalım. kurbanın müzikalitesi zaten ortada savunulucak bir yanları yok üstüne yaptıkları roportajlardanda ne tür triplere girdikleri de gözlemlenilebilir o yüzden iyiki dağıldılar. zaten meydanı boş bulup öyle bir yerlere gelmişlerdi.. ha bu arada ülkemizdeki gruplara tabiki sahip cıkıcaz , destek olucaz.. kurbandan milyonlarca ışık yılı ötede kaliteli olan gruplar var onlara destek olucaz. mesela mbm gibi gruplar , tushe gibi gruplar, bluesaint gibi gruplar , ihtiyac molası gibi gruplar.. said: Ryan, 30 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: baya iyi olmuş ya darısı duman , mor ve ötesi , athena ve türevlerine.. kusurabakma ama böyle bir yoruma karşı saygı göstermem ve olumlu bir uslup takınmam mümkün değil. eğer beğenmedin mor ve ötesi, athena vb..(senin dediğine göre) gibi gruplar olmasa idi bugun rock muzik bu konumda olmazdı türkiyede. ama diyebilirsinki rock müziğin türkiyedeki yerini beğenmiyorum napmış sanki bunlar diyebilirsin ama olmasalardı suandakinden çok kötü bir yerde olacağından eminim türkiyede rock müziğin. o yuzden senin yukardaki lafın çok abest ve saçma.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 zaten kurbanın dağıtılması makbuldür.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 böeyk diyorum[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: horacegoesskiing, 01 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: zaten kurbanın dağıtılması makbuldür. Ahah. Komşuya falan dağıtın. :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mdma takınamam düzgün bir üslub diyosun bu mesajında ne güzelde takınmışsın o düzgün üslubu , böyle tartışalım işte tartışıcaksak.. rock müziğinin türkiyede bir konumu olduğuna inanmıyorum ben şahsen, bunun nedenide yanlış atlara oynamamız (duman , mor ve ötesi , zart zurt..) baştan beri söylemeye calıştığım şeye geliyo olay, cok daha kaliteli gruplar var ülkemizde onlara sahip cıkalım, destek olalım. ha şöyle bir durumda var; kurban yanlızca iyi müzik yapmıyo olsa belki bu benim bu kadar ağır tepki göstermemi gerektirmez ama yaptıkları roportajlar, yeni tutumları beni cileden cıkardı acıkcası. kimsin? , kimdin ? , nesin ya sen? dedim o roportajları okuyunca, hemen altında serdar öztop roportajı vardı mesela, serdar öztop kendini kanıtlamış belirli bir mevkiye gelmiş ülkemizin gurur kaynağı müzisyenlerinden.. bu adam bile (aslında normali bu bilelik bişey yok ama) karşısındaki roportaj yapan insanı adam yerine koyup, düzgün cevaplar verebiliyosa kurbanın bu sergilediği tutumlarda neyin nesi ? böylemiydi adaların ilk albümü cıktığı zamanlarda ? ülkemizin boş müzik dinleyici kitlesi tarafından haketmedikleri bir yere gelen grup bence kurban.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: BonePART, 01 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: said: trapt, 01 Temmuz 2005 12:49 tarihinde demiş ki: @BonePART bi sorum olcak.. genel anlamda "rock" ı seviyo musun? ..punk,alternative falan faketmez.. yada şöle söliim genelde ne tarz müzik dinliosun..eğer club techno falansa..dinleyenlerin çoğuna rahatsız edici geliyodur...benimde öleydi zamanında..yani grubun çalamamasından falan değil..Burak türkiye nin en iyi bateristlerinden biri seçilmiş bu arda..eski blue jean de yazıyodu..ne kadar doğru bilmem ama 13 yasıdma metallica nirbvana offspringle muzik dinlemeye basaldım denebilir su ulkeye gelen metal gruplarının nerdeyse hepsinin konserine bi kere gittim gitmedigim uzuldum bir tek megadeth wardır ki onuda pek sevmem rock muzik dersen alice cooperdan queene bir cok grubu dinedim severim hatta hastasıyım forumun eskilerinden olsan yaptıgım radyo programlarımdan ne tur muzik dinlediğimi anlatdın zaten turkiyede iyi muzik uretene gruplar war mı? coook bana sorarsan pentagramdan once erkin koray mogollar MFO gibi gruplar war ki bu gruğpların bazıalrı daha turkiyede metale satanist denmeden rock muzik yapıyolardı aha budur yorumkum durusum horadeyede katılıyorum 1/3 unu kendi evine 1/3 unu akrabalara 1/3 fakir fukaraya daıtılması makbyuldur Sen takma abi boşver :)...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya bu arada neyin mücadelesini veriyorsunuzki herkez istediğini sever kardeşim aa nie sevmiyorsun diyemezsin dersen yersin kafayı...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Redall sev mi dioruz..yoo ama dediğim şu türkiyede şart..yazık olmuş @Bonepart..bilmioduk bizde cahilliğimize ver :) genelleme yaptım ben baska tarz sevenler rocka sıcak bakmıyo die ..ki genelde öle[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya seveni var sevmeyeni var sonuçta kurban diye bi grubun varlıgından haberdarsak bu grup sevilmiş dinlenmiş demektir. siz sevmeyebilirsiniz zevk meselesi ama dağılmasına seviniyosunuz. ne kazandıracak size dağılması onu anlayamadım? sevmiyosunuz diye 'oheyy be dağıldı işte godumun hibinoları' demeye gerek yok?![signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Oley Seviniyorum mümkünse hepsi dağılsın... Ay çok mutlu oldum. Ne Yalan diyim.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 üzüldüm..eğlenceli müzik yapıyorlardı..umarım devam ettirirler..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 topicin ozeti: wendigo post kasmis (oha be kardesim 3 mesaj ardarda :P) bonepart ve horace yarmis millet eglenmis Turk muzigine katkisi olacak diye ben kotu muzik yapan bir grubu desteklemem, bu sanat ile ideolojiyi karistirmaktir, sanatin sanat icinliginden uzaklastirir. Wendigonun dedigi gibi ben destekliyorum demek yetmiyo, orjinal album almaniz gerekiyor ki anlasma yaptiklari plak sirketleri aha bu herifler satiyo, hadi bi anlasma daha yapalim diyip bunlara daha da para versinler ki gecinip muzik yapabilsinler. Ve ne yazikki soyle bir sey var: siz kotu olani desteklerseniz, daha sonra kendinde acilmaya yetecek kadar sosyal ve finansal cesaret bulan her grup ta onlari bir sekilde taklit edecektir, ya da ozenecektir. Bu da onlarin kotulugunun istert %90, ister %.0001 ed olsa yei grupta bulunmasina denktir, bence kotu bir seydir. Ve evet, isterlerse virtuoz olsunlar, virtuozitelerini adam akilli konusturamiyorlarsa nasil enstruman caldiklarinin ne kulagimda ne de gozumde en ufak degeri yoktur.[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Ryan, 01 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki: mdma takınamam düzgün bir üslub diyosun bu mesajında ne güzelde takınmışsın o düzgün üslubu , böyle tartışalım işte tartışıcaksak.. rock müziğinin türkiyede bir konumu olduğuna inanmıyorum ben şahsen, bunun nedenide yanlış atlara oynamamız (duman , mor ve ötesi , zart zurt..) baştan beri söylemeye calıştığım şeye geliyo olay, cok daha kaliteli gruplar var ülkemizde onlara sahip cıkalım, destek olalım. ha şöyle bir durumda var; kurban yanlızca iyi müzik yapmıyo olsa belki bu benim bu kadar ağır tepki göstermemi gerektirmez ama yaptıkları roportajlar, yeni tutumları beni cileden cıkardı acıkcası. kimsin? , kimdin ? , nesin ya sen? dedim o roportajları okuyunca, hemen altında serdar öztop roportajı vardı mesela, serdar öztop kendini kanıtlamış belirli bir mevkiye gelmiş ülkemizin gurur kaynağı müzisyenlerinden.. bu adam bile (aslında normali bu bilelik bişey yok ama) karşısındaki roportaj yapan insanı adam yerine koyup, düzgün cevaplar verebiliyosa kurbanın bu sergilediği tutumlarda neyin nesi ? böylemiydi adaların ilk albümü cıktığı zamanlarda ? ülkemizin boş müzik dinleyici kitlesi tarafından haketmedikleri bir yere gelen grup bence kurban. ya bende senin dediğin grupların öne çıkmasını isterim ama mor ve ötesi, athena, duman gibi grupların engel olduklarıın kanısında değilim. şu anda türkiyede rock müzik dinleniyorsa ta erkin koray barış manço zamanlarından, senin bir çoğunu sevmediğin mor ve ötesi manga, nebiliyim biraz farklı olarak haluk levente kadar olan bir çok müzik grup yelpazesi tarafından sağlandı, günümüzde de senin dağılsın gitsin dediğin gruplar şu anda ibrahim tatlıses yada ankaralı turguttan baka şarkıcı bilmeyen bir çok gencin rock müzik ve benzeri alternatif tarzlarla tanışmasını sağladı. özellikle zamanında athenanın, son cıkışıyla mor ve ötesinin yaptığı tanıtımlar yadırganamaz bence ama sen dersen ben rock müziği sevmiyorum o zaman sonuna kadar haklısın. neyse o grupları seversin yada sevmezsin, açıkçası umurumda değil (tabiki saygı duyarım sevmesende) ama seninde dinlediğin müzik tarzının bir yerlere gelmesini, hiç rock müzik dinlememiş kişilere dinleten, hatta sevdiriren bu grupları dağılsın gitsin demen mantıksız ve saçmalık ötesi. (kurban istisna :) ) ps. birde şunları sevmiyorum, iyi değiller demek ayrı birşey ve şunların hepsi dağılsın gitsinler demek ayrı birşey benim gözümde. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 02 Temmuz 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 pekala, bu kadar tartıştınız, kimse de daha uzağa işeyebildiğini kanıtlayamadı haberin asparagas olup olmadığı konusunda da hiçbir şey yok geride kalan 5 sayfa boyunca ???[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yapmayın ya kurban punk rock ın temsilcilerinden :( (haberi yeni okudum) da daha yeni albüm atmadı mı elemanlar piyasaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya bi dk şimdi kurban dağılıomu dağılmıomu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dagılsın dagılmasın, varken de dinlemedim olmayınca da eksiklik duymam herhalde, pek haz etmiyorum kendilerinden acıkcası.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kolpadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 edit: yanlıs yere attım mesajı [Bu mesaj Jester tarafından 19 Temmuz 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 daılmasın yaw, umarım öle bişey yapmazlar, burak athena da çlcam demiş ama ne işin var orda, dön yuvana burak ne olur...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Volfied, 02 Temmuz 2005 09:31 tarihinde demiş ki: topicin ozeti: wendigo post kasmis (oha be kardesim 3 mesaj ardarda :P) madalya lazim eritip satacam :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kurbanın Bateristi varya kırmızı kafa o athena ya gitmiş geçen bir programda athena yla konuşuorlardı orda o kırmızı kafalı tip vardı..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 deniz de prodüktörlük işine sarcakmış galiba, özgür zaten eskisi gibi kasetlerde arkada çalmaya devam eder, kerem demir demirkanla çalıodu falan ama o da bıraktı, ne biliim türkiyenin en sağlam rock gruplarından başta geleni nasıl bu kadar genç dağılır aklı almıo cidden[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar