Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: orc_lord, 28 Temmuz 2005 02:54 tarihinde demiş ki: yuh yani abartmışsın :) tatil zamanları haricinde 20-30 milyonu geçmiyor, şu yaz aylarında ise 40 milyonu buluyor. gerçekten vergi ile abartılıyor. kontörlüler dahamı iyidir ne :-p Ya banada oretirsen ii olur o kadar az cikarmayi ben ne yapsam ne etsem 60 i geciyor ama veriginin eklenmesinin sebebi kendi hattindan farkli hattalari araman örnein turkcellsin aveayi arama hem girio bide vergi girio[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Walla bıktım ya ne gerizekalı bi vergi sistemidir her ay sinirlerimi tepeme çıkarıyorlar. KDV+ÖİV+ÖİV+TELSİZ KULLANIM.. Dolaylı veya direk bu vergi sistemine katkı da bulunan herkesin ^+=)#£½^+%£#$%/%&'+%$#)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 o vergiler hep hayırlı işler için kullanılıyor ama güzel kardeşim. aslında bu hükümete vergini vererek büyük sevap işliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Evet başta oy için kömür beyaz eşya dağıtılıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Vergi yükümlülüktür borç değildir unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 2005teki konuyu bulup uplamak? paha biçilinebilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Türkiye'de kimse vergisini vermediğinden devlette dolaylı vergilere asılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Hocam fail mısınız kaç yıldır olan vegiler son yıllarda 2 adet eklendi ve sadece yüzdeleri artıyor.Uzun zam1andır olan şeyler birde eve falan çıkın o zaman tekrar konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yeni birşey değil ama dile getirmeden edemiyorum bir ay sonra tekrar yazarım sonra bir daha birşey değişir mi, hayır değişmez. devlet gider bunun üstüne 2 vergi daha koyar bi de o vergilere den de vergi alır yine gelip de buna da şükür allah beterinden korusun diyenler olur. not: genelde bi konu açmadan önce açılmış var mı diye bakmak gibi "kötü" bir alışkanlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 göteborg taktiği uygulasanıza abi. her maç 3 yiyeceğinize berabere kalırsınız en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar