Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA : San Andreas cikti !

Disappear

Öne çıkan mesajlar

ahah hastasi oldum oyunun. Çok ince espriler var. Misal su maddog un evinden sarki sözlerini calmaya girdigimizde guardlardan biri driv3r oynarken; "i cant believe that reflections made this game, tanner sux." tarzi bisi diyor. Sonra su cesarin manyak kuzeni gta3 deki karakterimizle liberty city e kaçiyor. Kimbilir daha kaçtane bu tip enstantane vardir.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten cilgin kuzen bizi gta 3 teki satan kari seslendirmeler bile ayni pek dikkat etmeidm ama viktor yukleyip bakmis oyleymis onun disinda bi ara ucakla liberity citye donuyorsunuz heh son olarak tam hatirlamiyorum gta 3 te salvotore muydu neydi varmiydi bole biri[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 saat oyanyabildim bu gün
ya anamı oyle gelio yoksa oyun zorlaşmışmkı
çatışmalrda arabadan indim ateş ediyorum tak tak 2 dakkada haşat oldum
3-4 kişiykle çatışmak hiç bişi deildi eskiden artık haşat oluom ühü[signature][hline]kapansın camiler
açılsın meyhaneler
için dostlarım bu akşam benim için
için için...

Sosyal ağlarda paylaş

oncekı GTA lardan donen karakterler

Catalina=Cesar ın kuzenı hanı su soyguncu hatırlarsanız GTA3 de oyunun basında bıze ıhanet eden sevgılımız zaten bir bolumde GTA3 dekı elemanla karşılaşıyoruz Catelına bızı kıskandırmak ıcın yenı sevgılım bu dıyor sonra ıkısı Liberty City ye gidiyorlar sonrakı olaylar malum Catelına bızım elemana ıhanet edıo ve GTA3 ole baslıyordu

Laslow=Chatterbox ın spıkerı laslow vice cıtydede vardı radyoda burda talk radio da yenıden goruyoruz

Jethro=Vice City dekı marınadakı eleman hanı tekne fılan olayalrında cıkıyordu

Salvatore=GTA3 de Mafia nın lıderıydı burda Las Venturasda goruyoruz kendısını hatırlarsanız bu elemanıda GTA3 de olduruyorduk[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
delikedi, 18 Kasım 2004 09:21 tarihinde demiş ki:
Ya fat neye etki ediyo? Şişmanlık değilmi? Sıfırlasak enerji bitermi dengelimi tutmak gerek?

eğer fatın sıfırın altına düşmeye başlarsa muscleların gitmeye başlıo,gücünde doğal olarak azalıyor + daha çabuk yoruluyorsun..ben fati %1 fln dolu tutuyorum..Muscle full,tüm weapon skiller full,bike skill full,driving skill full,lung capacity,stamina full,cycling skill full,sex opped full ama her an inebilio :p anlayacağın stat bakımından iyiyim görevdede baya yükseldim.Ahh bide flying skilli fulleyebilsem..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Bende bi gorevde takildim yardim ederseniz sevinirim
Gorevin adi tam emin degilim ama lost desparados gibi biseydi
gorev basinda bana verilen mesaj : Recruit a couple of grove street families gang members.
Su an butun harita acik ama hic bir yer yanmıyor bunun yaninda Polis bile oldurunce bile aranmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Of Toreno'nun verdiği görevler ve hava alanından aldıklarımız inanılmaz zevkliler. Özellikle de Truth, herif uçmuş! Artık yüzsüzlük yapıp her göreve uçarak gidiyorum :)

Ama beni delirten iki şey var.
1) Uçuş okulunda helikopterle 3 kamyon 2 de araba patlattığımız bölüm, rekorum 86 saniye, yine de 90 verdi. Kaç saniyede yapmam lazım, delirmiş bunlar.

2) Oyuncak uçak kullandığımız görev de gıcık etti beni. Hele tam uçağı indirecekken 15-20 metre kala yakıt (pil?) bitti diye havada asılı kalmak delirrti. Adamların yollarını ezberleyip soteye yatacam sonunda.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
önce silahlarından uzaktan kumandalı c4 ü al. Sonra gidiceksin kapıya bombayı koyacaksın sonra silah teğiştirme tuşlarını kullanarar detenatör'ü şeçeceksin sonra yuvarlak tuşunu basarak detenatörü aktif hale geçireceksin...patlayacak..! sonra kasaya aynı işlemi uygulayacaksın...en son olarak yanındaki hatunla tabanları yağlayacaksınız...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...