Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 oha =( neler kacırıyorum ben $u an. kahrolsun be$ikta$taki cdciler yarın gidip dei$tir cdyi o da bozuk olsun sinir harbi ya$a sora of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hakkında trgamer dan bir yazı. san andreas[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 25 Ekim 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Motorsikletli polisler olacak ve polis sizi yakalamak için arabanın arkasına bile asılacak! eheh çok güzel olmuş bu[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben en çok şu otoban olayını merak ediom...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yakla$ık bi iki-uc saattir oynuyorum baya zevkli olmu$ baya bi yemek yedim ba$ta kilo aldım sonuc olarak hehe gym'e gidip biraz kas yaptım,yagları erittim =) duvarlara graffiti yapabiliosunuz ama kendi cetenin logosunu mm ba$kaa,araclarla baya hızlı giderken etraf blur oluyo,hızlı gitmeye devam edersen titriyo falan ekran.. bu arada müzikler süper mesela motorumla (BF400) sahile kar$ı takılıodum radyoyu kurcalarken bi yerde Depeche Mode - Personal Jesus buldum =) radio x'mi$ ismi de ehe güzel olmu$ cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Waw o parca superdır ya.Cok ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 evet oyunda otoban var ama girisleri bi turlu bulamiyom eheh deli oluyorum genelde bulucam diye bu arada bende oyunda love roller coaster duydum red hot chilli peppersin =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Büyük ihtimalle önceki oyunlar gibi görevlerin belirli bir bölümünü yaptıktan sonra açılıyordur o geniş yollar. Ama oyunun anlatılmasına bile bayıldım. Hele geniş yollara bayılırım ben! İndirmeliyim! İlk denemem fake çıktı. Şimdi tekrar bi deneyeyim bare :p[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bu arada otobandaki $öförler kesin türk sakın ters $eride falan girmeyin anında zincirleme kaza oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ehah direk hic sinyal falan vermeden burnu cikarmadan cat diye donuyolar bu arada otoyol acik sonradan acilmiyo yada oyunda gidilemeyen biryer gormedim daha ama ben girisini bulamiyom otoyolun oysa bir kere sansa girmistim eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kapali bi yer var ben buldum ama daha giremedim.. otoyola da $ansa girdim traktörler çok komik ama ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ehe yeni yeni ke$fettigim $eyleri de yaziim RATM - Killing in the name of da var oyunda.ama cok gaza getiriyo direk kaza yapıyosun hehe bi de arabaların benzin deposuna ni$an alırsan direk havaya uçuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 otobanlar paralımı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 eheheh zencı kulturu olmuş paso hommie nigga gangsta takılıoz up tıs up tıs up tıs charımı full muscle kastım yemekte yıyınce resmen bodyguardlara dondu ızbandut gıbı oldu detaylar cok hoş bır bolumde box salonunda maça cıkıoz gaza geldım rocky sandım kendımı eheh oyunu oynarken cok fazla fılmın ıcınde bulucaksınız kendınızı yanı o kadar ıyı atmosfer varkı tunıng ısı var hatta bı bolum var muzık calıyor arabaya eklenen suspansıyon kıtıyle arabayı saga solo hoplatarak tempoya uyuyoruz ıllegal race fılan hersey var 10 luk nos taktım arabaya daldım otobana nosu bı actım blurdan yol gozukmuyor eheh skıll olayı eklemısler artık skıll kasıoz (motorbıke skıllını macroya bıraktım osman" olayı olmuş tam :) kovalama gorevlerı aşırı adrenalın yapıyor oole eskısı gıbı cıcılı bıcı gıtmıyoruz goreve arabanın camlarından hatta tavandan elemanlarımız cıkıp ates edıyor fılan hırsızlık olayı var "go away commıes" modundakı emeklı bı albayın evınden sessızce cephane calıyoruz bır gorevde en onemlısı ılk oyunda ucak bıle kullanıpta yuzemeyen charımız artık suda dıbe bıle dalabılıyor gene egsersız yaptıkca skıll kazanıyoruz yemek yeme olayının sımsle alakası yok yakıstıran arklar olmus yok ole bısey ama zafıyetten geberen bır charla dolasınca guc gıdıyor oyun zamanıyla 2 gunde bır 2 tane pızza yıyorum goturuyor yanı tam goreve yaparken acsııın demıyor graffıtı atma olayı var resım cekme olayı var hatta resımelrle galerı fılan yapıyoruz NPC ler artık bızle konusup yorum yapıyorlar bızde cevap verıyoruz ama o konustuktan sora sag tusa basarsak olumlu sola basarsak olumsuz cevap verıyoruz pılotluk okuluna gıtmeden havaalanından ıcerı sokmuyorlar bızı kıyafet sıstemı degısmıs bussuru magza var quıck sılver ve nıke ın cogu olayını ısım sallıyarak yapmıslar gene ama magzaları gezmek zevklı yanı her bırı dıgerınden farklı oluyor mısal vinewood "hollywood :)" da kı bır magza nıke agırlıklı satarken zencı mahallelerınde satılanlar rap tarzı pacavra oluyor genelde dovme dukkanı ıle berber var sac sıtılı yapıyoruz klasık zencı sacları mevcut tıpkı morrowınd oynarken oldugu gıbı kendı ufak magceralarımızı yasıyoruz mısal sehırlerarası yolda arabam patladı gece vaktı ın yok cın yok bır tır gecıodu bınıyım dedım tırcı bıcerdover hamza abı ındı asagı agzımı burnumu dagıttı zor kactım tarlalara onumu goremeyıp dereye dustum yuzerek cıkamayı denedım ama char kasılı degıldı bıraz yuzdu yoruldu kaldı ole sonra ustumden tekne gectı oldum :) baska bır olayda kırmızı ısıkta duran taksıye carptım taksıcı ındı asaga kaptı kuregı elıne bır guzel once arabamı sonra benı dagıttı :) cete olaylarında respect sıstemı gelmesı ıyı olmus cok gercekcı o yuzden ole bır o ceteye bır onun dusmanı olan ceteye gorev yapamıcaz artık bellı bır taraf secmek hatta o gurubun renklerını dovemesını vesaıre tasımak gerek Los Santos(los angeles) tan kacıp Las Venturas " las vegasa" gıtmeyı denedım yuzup bır tekneye atladım bastım ama polıs uyarmıstı benı sehır dısına cıkma dıye dınelemedım daldım vegasa bır baktım swatlar takıldı pesıme zar zor kosarak kactım ama okuz gıbı barıkat kurmuslar fılan tam caesars palace ı andıran gazınonun ounde nalları dıktım :) gene oyunda korkunc bır karamızah var gerek polıslerle gerek normal NPC lerle konusurken kufur ler hakaretler yuzuyor havada en basıtı bır arabaya carpınca carptıgınız arabanın soforu heeey ehlıyetını nerden aldın dostum dıye bagırıyor daha cook detay var yazmakla bıtmez yanı anlatılmaz yasanır bu oyun yuzde yuz senenın oyunu dıyorum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 aldim ve oynuyorum. oyun hakkindaki commentlarimi daha sonra yazacagim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bence oyun cok super olmamis tamam onceki oyundan ayrildigi bir cok yer var. ama nedense bana gta2 den gta3 e veya gta liberty cityden vice cityye gecisteki kadar dolu gelmedi oyun. tamam karakterimizin sismanligidir sex bilmemnesidir oynuyoruz. neyse ben biraz daha devam edeyim oyuna. belki ilgimi cekebilecek baska seyler bulurum.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu arada oyunda yeni bi$ey daha ke$fettim sevgili yaptım bi tane kendime böle gece barlara falan takılıyoruz.bi bira pls bap falan neyse ikinci kolla da hatunu kullanabiliyosun.yani oyun iki ki$ilik oluyo ikiniz kavga edebiliosunuz,öpü$ebiliosunuz,yarı$abiliosunuz vs vs çete sava$ları gerçekten acaip inandırıcı olmu$.eline bi silah alıp mekan basmaya gidersen anında iki seksen yere seriliyosun..adamlar senin bölgene saldırabiliyo falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nasıl hatun buluyoruz onuda yazsan bı :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: lord_elvyn, 29 Ekim 2004 12:02 tarihinde demiş ki: bence oyun cok super olmamis tamam onceki oyundan ayrildigi bir cok yer var. ama nedense bana gta2 den gta3 e veya gta liberty cityden vice cityye gecisteki kadar dolu gelmedi oyun. tamam karakterimizin sismanligidir sex bilmemnesidir oynuyoruz. neyse ben biraz daha devam edeyim oyuna. belki ilgimi cekebilecek baska seyler bulurum. katılmıyorum GTA 3 ten vıce a gecınce ne gıbı degısıklık oldukı bır motosıklet helıkopter eklendı 3-5 tekne sılah satın alma olayı degıstı bıde ev alma olayı degıstı ole ahım sahım degısmedı oyun arabalar bıle aynı kaldı nerdeyse oysa san andreasta vıce cıtynın 2 katı buyuklukte bır tek los santos sehrı nerdeyse ve bısıkletmıs yenı skıll kasma olayıymıs ceteler arası ılıskıymıs fılan gırmıyorum vice da bır bolumde cubalılardan gorev alıp haıtılılerı keserdık sonra haıtıden gorev alıp cubalı keserdık gorev olayı sacmaydı yanı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 burning desire gorevini yaparsaniz tenpenny'nin otomatik olarak bi kizi kurtariyosunuz ve manitaniz oluyo ilerdede ceaserin kuzeniyle gidiyo i$ oyunda las vegas var deniliyo ben daha 2. adayi actim las fiero bununda california oldugu soyleniyo ama adanin alt kisimlar inanilmaz bayiyo adami 30 dakikada falan yol gidiyosunuz sirf country side yapmaya calismislar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yaw ben bu oynu ps2 ye alsammı yoksa pc ye çıkmasını beklesemmi sizce???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yaw su o**spu ları arabaya nasıl alcaz korna caliyom ii vakit gecirmek istermisin dio sonra gidiyo bi yrdm Bu arada bi yer var ethem efendi caddesinde orda dogus bilg var Şok un yan tarafı orda butun oyunlar cıktıgı gibi geliyo gta dahil [Bu mesaj Halueth-N tarafından 29 Ekim 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bilmiyorum neden vice city daha farkli geldi ama rahatti vice city. burada aman yenilik yapalim kasalim da kasalim moduna girmisler. liberyinin vice ın oyle bi detaya ihtiyaci yoktu. sac yaptirmak mesela. su skill isi fena olmamais gibi ama ona katiliyorum. bir de bi aksiyonumu anlaticam daha ilk pizzacı basma gorevi [spo1=pizzacı macerası]arkadasla girdik pizzaciya, ben siparis veriyomus numarasi yaparken o da silahini cikardi ve kasiyerden kasadaki paralari istedi. sonra arkadas benle tartisirken kasiyer bosluktan yararlandi ve shotgunı cekti, bi el ates etti ama ıskaladı. disari canimiz disimizde kendimizi attik. arabanin kapisini acmis tam binecekken kolumdan yaralandim. hemen arabaya bindim ve sürmeye basladim. ters yondeydim, biraz hizlandiktan sonra freni sonuna kadar kokleyip 180 derelik bir donusle geriye saptim. bu sirada kasiyer shotgunla ates etmeye devam ediyordu. son hiz mahalleden uzaklastim...[/spo] tam amerikan filmi oldu yani.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: ReD_DoG, 22 Ekim 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ahhh ulan dvd writerım olcaktı muahh :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 fahi$eleri arabaya almak icin wanna have a good time dediklerinde sag yon tusuna basarsaniz pozitif sola basarsaniz negatif cevap verirsiniz ama analogla degil bu cogu kisi size soru sordugunda boyle bu arada pimping 10 da 10 yaparsaniz fahi$eler size para veriyo birlite oldugunuz zaman hehe son olarak oyunda jet calabiliyorz super olmus ama direk ucagi caktim yere ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 2.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Konsol GTA : San Andreas cikti ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar