Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu gece ölüm var üzerimde kan akmıyor damarlarımda kara bulutlar mı benim göz yaşlarım yoksa içimde akan yalnızlık mı her gece isyan ettim sensizliğe elimde tuttuğum bir şişe dostum mu düşmanım mı bu gece yıldızlar şahidim gece benim kefenim dönüp baktığımda arkama gözü yaşlı bir sen varsın birde haykıran ben seni sevdiğini sonsuzluğa söyleyen ama her saniye senden uzaklaşıp seni kalbine gömen unutmak kolay değil hiçbir zaman yaşamak bir işkence gün geçtikçe anılar karatır ruhumu açılır yaralarım fark etmez artık duygular hepsi yokoldu son sigaram elimde kulağımda tek bir şarkı adını yazdım duvara altına tek bir söz seni seviyorum... buraya sensiz geldim sensiz gidiyorum ayrılık yordu beni artık dayanamıyorum herşey kanla başladı kanla biter elveda aşkım elveda sana... Sizlere şu an hissettiklerimi yazmak istediim artık ne kdar yazabildiysem eleştirmek size kalmış çok teşekkür ederim şimdiden...[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan [Bu mesaj Lexius tarafından 27 Temmuz 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 güzel olmuş, oldukça hissederek yazmışsın,tebrik ederim. ancak hemencecik bi edit çak, ilk kıtada bitane "bnm" var, alışkanlıktan öyle yazmışsın sanırım, bütün olayı bozuyo![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Helal Lexius Gerçekten Güzel Yazmışsın...[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ne denilebilir ki,duygularını çok güzel ifade etmişşin,dahasıda olmalı..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çok güzel helal :) Arkadaşlar arasındaki yorumumuz şu olurdu Yardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok teşekkür ederim hepinize :) biraz daha yorum fena olmaz gibi gelio :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Evet hislerini yazıya dökmen başarılı gerçekleşmiş. Empati kurabildim, kendimi yerine koyabildim, çok içli.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Tüm mutluluklar hepimizle olsun şiirin için sağol Lexius[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 böyle ölümlü duygular hissetmeyin ya:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Malkavian, 28 Temmuz 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Tüm mutluluklar hepimizle olsun şiirin için sağol Lexius Bencede[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Gerçekten güzel tebrikler.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Süper olmuş ...Kim seni böle hisstiriyor onu anlamadım ;)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bi kız işte anısı ve yarası saklı bende :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar