Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honor point kac olunca prv,sergeant fln olunur?

Goarth

Öne çıkan mesajlar

ya sistem kabaca not ortalaması gibi calsıyo
yane sole
2 tane sayısal deerinizi war irincisi CP dieri HP diyelims alladım adını
siz her hafta belirli bi miktar cp topluyosunuz
bu bir hesapla sişzin HP pontinizle karsılastırılıp sizin HP nizi yukseltiyo
yane mesela ilk hafta 200 puan aldınız HPniz 200 oluyo
2 inci hafta 400 puan aldınız HPniz 400 deil 300 oluyo
3 uncu hafta bi 400 daha aldınız 350 oluyo gibi
yane surekli 400 alırsanız bi sure sonra 400 olup duruyo

burda onemli olan surekli daha da cok yukselterek gitmek puanı
cunku 4 uncu haftada 200 puan alsaydınız 350 den 300 e dusecekti HPniz gibi dusunun

bu puanları blizzard acıklamamıs
bende tam bilmyiorum ama sitem bole[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Belli degil. Diger oyuncularin performansina bagli. Her hafta toplam puanlar hesaplaniyor. Sonra diyelim ki honor point almis 8.000 oyuncu var.
Her 5.000 kisi basina 1 tane Grand Marshall veriliyor, bu yüzden en yüksek puanli 2 kisi GM oluyor.
Sonra 1.000 ksi basina 1 Field Marshall geliyor, yani 8 tane FM.

öyle gidiyor iste. Bu arada sayilar atmasyondur[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yukardıdakilerin hepsi yanlış yorumlar.Ortalama ile felan rütbe gelmiyor.Benim arkadaşım tam 20 gündür standing birincisi ve rank 13 de hala yani grand marshal değil.Her rütbenin Honor puanı var.Olayın Honor kill lede ilgisi yok.Diğer oyuncuların performansı ilede yok.Bende sıralamada oldukca iyi yerdeyim.Ama rank almak sadece ve sadece honor puanı ile ilgili.Bir raid grubunda 10 dakkida 150 kill yaparsınız.ama kill başına +2 veya +3 honor puanı gelir.Ben ise Alterac da hatta mümkünse raid ile düşman şehirlerinde kill yapıyorum.Astranar a veya darnasuss a.gecen akşam fazla oyunda kalamadım ve günü 22 kill ile kapadım ertesi gün 2184 honor puanı gelmiş yani yaklaşık kişi başına +100 honor almışım.Bu demektirki raid de gittiğimizde düşman topraklarında fazla puan alınıyor.Alterac valley de ise tek öldürdüğüme kişi başına +30+40 gibi bir puan alıyorum.Cosmos yüklü ise kaç puan aldığınızı hemen görebilirsiniz zaten.Ayrıca şunu unutmayın.Alterac Valley i kazanırsa bulunduğunuz taraf bonus puan manyak geliyor.8000 veya 9000 gibi bir puan alıyorsunuz.kill puanları harici.Blizzard şölebir denge kurmuş.Düşman şehirlerine raid yapıldığında Honor Puanı fazla geliyor.Bu kesin bişe.BG larda ise daha az ama kazanılırsa iyi bonus geliyor.Onun için oyun bitene kadar çıkmayın derim.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu
Sosyal ağlarda paylaş

Corporal-Sergeant arası 14k hp gibi bişey. (Haftada ~7k hpyle 2 haftada)
En azından benim karakterimde öyleydi :P[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU!
----------------------------
w.k.a "FIRTINA1"
Cuce, 27 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Blizz'in multi playerıyla ilk tanışmansa normaldır geçer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...