Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Arkadaşlar o kadar aradım bulamadım oyunda kıme sorsam farklı bır cvp verıyor bılen bırı varsa anlatırsa durumu sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ya tam olarak belli değil aslında fakat yüzdeye göre işlediği için farklı oluyor servera göre. Benim tahminim bi 20 30k alırsan sergeant falan olursun.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 rank sistemi diğer oyuncuların puanına göre değişiyo galiba[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya sistem kabaca not ortalaması gibi calsıyo yane sole 2 tane sayısal deerinizi war irincisi CP dieri HP diyelims alladım adını siz her hafta belirli bi miktar cp topluyosunuz bu bir hesapla sişzin HP pontinizle karsılastırılıp sizin HP nizi yukseltiyo yane mesela ilk hafta 200 puan aldınız HPniz 200 oluyo 2 inci hafta 400 puan aldınız HPniz 400 deil 300 oluyo 3 uncu hafta bi 400 daha aldınız 350 oluyo gibi yane surekli 400 alırsanız bi sure sonra 400 olup duruyo burda onemli olan surekli daha da cok yukselterek gitmek puanı cunku 4 uncu haftada 200 puan alsaydınız 350 den 300 e dusecekti HPniz gibi dusunun bu puanları blizzard acıklamamıs bende tam bilmyiorum ama sitem bole[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hayıır ya artık cp diye bisi yok adı deisti hp oldu onemli olan standing diye biliyoum ben[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Belli degil. Diger oyuncularin performansina bagli. Her hafta toplam puanlar hesaplaniyor. Sonra diyelim ki honor point almis 8.000 oyuncu var. Her 5.000 kisi basina 1 tane Grand Marshall veriliyor, bu yüzden en yüksek puanli 2 kisi GM oluyor. Sonra 1.000 ksi basina 1 Field Marshall geliyor, yani 8 tane FM. öyle gidiyor iste. Bu arada sayilar atmasyondur[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Her hafta grand marshal değişmiyor elbette. Hayat boyu toplam puanda en yüksek olan kişi Grand Marshal yada High Warlord oluyor mesela. Yine toplamda 2. ve 3. olan kişiler Warlord oluyor falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet toplam puan derken bunu kastetmistim.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu iş adaletsiz ama rogue adam 400 kill le grunt ben 1650 ile yeni oldum grunt! Sabah orgimamrdaydım hunter in biri 1900 le blood guard mı ne ondan olmus 1650 var bende grunt um...... boşuna kasıyorum galba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yani sadece mage ve rogue lar böle puan alıp çosucaksa sı!'^+%&/rım böle honora..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çan eğrisi var, bir üstündeki adamın bilgisayarını sabote et![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yukardıdakilerin hepsi yanlış yorumlar.Ortalama ile felan rütbe gelmiyor.Benim arkadaşım tam 20 gündür standing birincisi ve rank 13 de hala yani grand marshal değil.Her rütbenin Honor puanı var.Olayın Honor kill lede ilgisi yok.Diğer oyuncuların performansı ilede yok.Bende sıralamada oldukca iyi yerdeyim.Ama rank almak sadece ve sadece honor puanı ile ilgili.Bir raid grubunda 10 dakkida 150 kill yaparsınız.ama kill başına +2 veya +3 honor puanı gelir.Ben ise Alterac da hatta mümkünse raid ile düşman şehirlerinde kill yapıyorum.Astranar a veya darnasuss a.gecen akşam fazla oyunda kalamadım ve günü 22 kill ile kapadım ertesi gün 2184 honor puanı gelmiş yani yaklaşık kişi başına +100 honor almışım.Bu demektirki raid de gittiğimizde düşman topraklarında fazla puan alınıyor.Alterac valley de ise tek öldürdüğüme kişi başına +30+40 gibi bir puan alıyorum.Cosmos yüklü ise kaç puan aldığınızı hemen görebilirsiniz zaten.Ayrıca şunu unutmayın.Alterac Valley i kazanırsa bulunduğunuz taraf bonus puan manyak geliyor.8000 veya 9000 gibi bir puan alıyorsunuz.kill puanları harici.Blizzard şölebir denge kurmuş.Düşman şehirlerine raid yapıldığında Honor Puanı fazla geliyor.Bu kesin bişe.BG larda ise daha az ama kazanılırsa iyi bonus geliyor.Onun için oyun bitene kadar çıkmayın derim.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Corporal-Sergeant arası 14k hp gibi bişey. (Haftada ~7k hpyle 2 haftada) En azından benim karakterimde öyleydi :P[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Cuce, 27 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Blizz'in multi playerıyla ilk tanışmansa normaldır geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben insomniax kullanıyorum kestiğiöm adamdan kaç honor aldıgım direk ekranımda yazıyor + 54 Honor + 100 Honor şeklinde.. ben kafama gore pvp yapıom 1299 uncuyum standing de ve sergant ım.. ama UC raidde saglam DK lar aldım ve corporal a dustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar