Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory ve legbra :)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

selam dory[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada resimde sağ altta siyah küçük bir balık var (bkz: berdan mardini - senden çocuğum olsun istiyorum)[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlışın var, öyle imza olmaz[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 26 Temmuz 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
yanlışın var, öyle imza olmaz

neden? kolay eglenceli :) inan bana kimse benim imzamı taklit etmek istemez:D ne guzel resimlerim var calinsin ne de param var :D heh[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away,
But I'm still waiting for the rain...

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kalp olayı umarım sevgilileri tespit edip banlemek içindir :P
yeter laaaaaaaaan sevgili görmek istemiyorum laaan böhöhöhüh :(

debrikler.allah damamına ertirsin[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

[Bu mesaj Shadowcast tarafından 26 Temmuz 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kavga iyidir , birbirlerinden sıkılmamalarını sağlar işte. takmayın siz bize, kavganıza bakın :)[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 26 Temmuz 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
kıskanmayalim :D

yıhyıhzuhzuh

ühü :(
Uzakta benim sevgilim 3 ayda bir görüyorum
ayrılın la *!su döker*[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...