Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

313 sözel

armra

Öne çıkan mesajlar

313 sözel puanla napılır ?

bir akrabam almış bana soruyorlar ?

puana ağırlıklı orta öğretim dahil.
%012,60[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

sözelci
hangi üniv. de bu bölümleri tutturabilir.

nette bi yerde şöyle yazıyor "310 un altında sözel bölüm yoktur !" doğru mu[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

:D akraba bu
annemler bana sordular ben de bilmediğimden size sordum.

yoksa gitsin kendisi baksın derdim.

yani olay şu

313 le sözelci biri ne yapabilir diye merak ediyorum.
konuya ilişkin bilgim zayıf yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

313 sözel ile devlet üniversitelerinden güzel diye nitelendirdiğimiz bi bölüm yazamaz.
Fakat özel üni yazabilir.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bir fen bölümü mezunu sözelden 313 yaptıysa "okul öncesi öğretmenliği" "işitme engelliler öğretmenliği" "görme engelliler öğretmenliği" gibi bölümleri yazabilir. 313 yeter mi bilmem ama sanırım yeter.

eğer bu şahıs eşit ağırlıklı mezunuysa "halkla ilişkiler ve tanıtım" "reklamcılık" "okul öncesi öğr." "işitme engelliler öğr." vs. yazabilir. devlet ünileri arasında şansı az gibi

eğer sözelciyse coğrafya fln var. onların puanlarını bilmiyorum. ama girer bi yerlere..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...