armra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 313 sözel puanla napılır ? bir akrabam almış bana soruyorlar ? puana ağırlıklı orta öğretim dahil. %012,60[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 akraban sözelci mi? eşit ağırlıkçı mı? fenci mi? bu sorulara cevap ver, yardımcı olayım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sözel demiş ya işte. Yetenekle alan her yere girebilir mesela :)[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 313 sozel alan kisinin sozel ogrencisi olmasi gerekmez, o yuzden sormus arkadas. Tarih cografya ,Radyo televizyon , Gazetecilik 313 puanla tutar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sözelci hangi üniv. de bu bölümleri tutturabilir. nette bi yerde şöyle yazıyor "310 un altında sözel bölüm yoktur !" doğru mu[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lol be , sinava girmis kendisi bakamiyormu ? her adaya bir kitapcik gonderiyorlar icinde gecen senenin puanlari yaziyor ordan bakiversin .[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :D akraba bu annemler bana sordular ben de bilmediğimden size sordum. yoksa gitsin kendisi baksın derdim. yani olay şu 313 le sözelci biri ne yapabilir diye merak ediyorum. konuya ilişkin bilgim zayıf yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 313 sözel ile devlet üniversitelerinden güzel diye nitelendirdiğimiz bi bölüm yazamaz. Fakat özel üni yazabilir.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu akraba sen olabilirmisin?:) şaka yapıyorum.İstanbul gazetecilik var mesela ama dilimini hatırlamıyorum[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eğer bir fen bölümü mezunu sözelden 313 yaptıysa "okul öncesi öğretmenliği" "işitme engelliler öğretmenliği" "görme engelliler öğretmenliği" gibi bölümleri yazabilir. 313 yeter mi bilmem ama sanırım yeter. eğer bu şahıs eşit ağırlıklı mezunuysa "halkla ilişkiler ve tanıtım" "reklamcılık" "okul öncesi öğr." "işitme engelliler öğr." vs. yazabilir. devlet ünileri arasında şansı az gibi eğer sözelciyse coğrafya fln var. onların puanlarını bilmiyorum. ama girer bi yerlere..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar