Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek tavlamak

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

ehhe bi erkek olarak bunun doğruluğuna katılıyorum :) erkek dediğin böyle tavlanır :) tabi bazıları iiçin bir iki şey daha yapmak gerekir . hemen slm demeden önce bi bahane bulup tanışılması benim tercihimdir . Erkekler sıradışı olaylardan daha çok hoşlanır ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

not : erkekler sadelikten daha çok hoşlanır , çok makyaj yerine daha az makyaj yapan kızlar erkeklerin daha çok hoşuna gider ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLEEEERR!
ya hiç bi kız bunları dikkate almamış siz hala geyik yapıyonuz.
bi tane kız cevabı yok.ayrıca bi kızlar tavlamayı deil de tavlanmayı severler de mi?yanlış mıyım?
yanı genele bakacak olursak "o gelsin benle konuşsun" fln derler. kendilerini naza çekerler. siz şindi bööle konuşarak kendinizi naza çekmeye başlamadınız mı?
he keşke yapsalar dediklerinizi,ayrı konu ;)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 26 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
1.67ye 53 kilo kız şişko kız mıdır?

yok canıııııııım ben diilim =p ((meraktan sordum))

Çok zayıf bi kızdır bence. En azından bi 60 65 birazda boy olcak tabi 1.89 olunca insan en az 1.70/75 olmasını istio...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

benim kilomada zayıf diyolar bende 62 kiloyum ama boyum 1.83 :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 26 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Bende öneri veriyim...
vücut ölçülerinizde sorun varsa,
heleki 170 / 60kg
160 / 50 kg
oranlarının üzerindeyseniz kendinize fazla şans tanımayın...
yüzünüz pürüssüz ise +1
yüz orantılarınız burnunuz, çene, ağız ve yanak&elmacık +3
En önemlisi tarzınız, giyim, style bakışlar... +5

yukardakilerde puanlarınız iyi ise heleki 9/7 fln oranında ise,
tmmdır seç beğen al yapın :P
ve asla erkeği çok beğendiğinizi belli etmeyin,
erkekler zor olanı severler...
kolay onları etkilemez...
biraz dalga geçin erkekle...
yaşı ufaksa ufaklık fln diyin,
boyu kısa ise bücür fln,
onu biraz ezin sizden iyisini bulamıyacağını düşünsün...
sonrası aslan kafeste demektir :)
istediğiniz gibi yatakta kamçılarsınız :P
sizi gidi aslan terbiyecileri... :lol:

Öeah diyim önce . Bir kız benim kusurlarımla dalga geçtiği anda bırak muhtemel ilişkiyi, kendi geleceğinide tehlikeye atar. Valla onur denen birşey var. Laf ettirmem :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 26 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler yani bi kız olarak bu dedklerinizn hiç birisini yapmam yani ne onlar ole ya:p
yani gümsemeler ,mini etek,dalga geçmeler yani bunları yapan bi kız warsa ciwarlarınızda uzak durun derim tawsiye:P yok ama ben kızın içine degil dışına bakarım diosanız kolay gelsin size nedim yani
şahsen hoşuma giden biri oldugunda biraz bakışma filan olur ole yani ben bu kadrını yaparım o da anlarsa anlar anlamazsa bi harekete geçmezse ya kendine güveni yoktur yada aptinn tekidir
Sosyal ağlarda paylaş

harekete geçmezse kendine güvensizlik falan değildir bence olay. her bakan kıza gitcekmiyiz?

-pardon az önce bana baktınız da benle çıkmak mı istiyorsunuz?

bakışmayla olmaz bence[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam kızın1i demişki bööle bööle ben bakarım ona o bakmassa aptaldır yada güvensizdir diye..Şimdi ben başka bi şey sürmek istiyorum ortaya,Kız madem bakıyor neden gidip erkeğin bir sunumda bulunması gerekiyor yani ben giriş yapmak zorundamıyım hadi girişi hallettik,neden sadece ben hadi senlen şuralara buralara gidelim diye ilk girişi yapmak zorunda kalıyorum,o yapmıyor yanı normal bı sohbet varken aranızda ve o kız senden hoşlanıyor durumdayken ben bu olaya zinir oluyorum.Kız bakıyor mesela ben geç farkediyorum veya çok alımlı bişey oluyor ben gidip konuşamıyorum hadi farkettım en sonunda yada güçümü toplayıp konuşmak için gaz aldım kendıme bi bakıyorsun kız sana bakmıyor bile yaklaşıyım diyorsun bu sefer başka avlara çıkmış ben bu olayada zinir oluyorum gelde bunada zinir olma afff
Sosyal ağlarda paylaş

gerçektende yazılanlara güldüm.. evet mini etek giyme konusu doğru...giydiin zaman sana bakmayan kalmıo şahsen 1000 kere başıma gelmiştir... makyaj konusuda doğru...bnde kendmdede öyle doal güzellie daa çok önem veririm ama kimsede 4-4lük olmaz söz konusu burda erkek tavlamak hiç olamaz bence...kendi fikirlerim yani bi erkek hoşlandıysa koşacak kızın peşinden..bi kız koşuosa diicek bi lafımda olmaz yani... ( zamanında malesef yaptımda öyle bi aptallık :P )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...