Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Flames We Trust!!!

Mortis

Öne çıkan mesajlar

the jester race cd mi imzalattım,grizle beraber izledik coştuk ağladık,only for the weak in videosu alınmıştır inşallah mükemmeldi,bi yerden bulmak lazım konseri çeken varsa,bu arada penalar atıldı ama arada ki bölüme düştü vip ye bil gelmedi,ilk ama son değil dedi anders,pallar anders ve bir çoğuna eşlik edildi,süperdi.....[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 05 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
the jester race cd mi imzalattım,grizle beraber izledik coştuk ağladık,only for the weak in videosu alınmıştır inşallah mükemmeldi,bi yerden bulmak lazım konseri çeken varsa,bu arada penalar atıldı ama arada ki bölüme düştü vip ye bil gelmedi,ilk ama son değil dedi anders,pallar anders ve bir çoğuna eşlik edildi,süperdi.....

dream tv cloud connected,episode 666 ve artifactsi cekti sanırım.bide penalar zaten custom deildi kırtasiyeden almış gelmişler :)

[Bu mesaj od3on tarafından 05 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 05 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
nickini lethe yapıp in flames konserine gitmemek de ayrı bi olay=p

panik atak lı annelerden.. dream theather konserine giden ikizlerden... eve erken gelmeyen abilerden enefret ediyorum....
40 milyona bilet bile vardı be![signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

hemen hemen bütün şarkıları çekti bir arkadaşım videoya, bana yolladığı an upload edip koyarım.[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink
Spill me the wind and its fire, to steal of the colors
I'm the moonshield..."
In Flames - Moonshield
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...