December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 the jester race cd mi imzalattım,grizle beraber izledik coştuk ağladık,only for the weak in videosu alınmıştır inşallah mükemmeldi,bi yerden bulmak lazım konseri çeken varsa,bu arada penalar atıldı ama arada ki bölüme düştü vip ye bil gelmedi,ilk ama son değil dedi anders,pallar anders ve bir çoğuna eşlik edildi,süperdi.....[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ne diym hala etkisindeym8-) buarada trigger klibindeki kavga ettikleri grup soilwork mus vala arıyıp duruyodum..aynı klip soilwork-rejection role da da var..izleyn jesper in mor gozunu gorun:) [Bu mesaj sughnuk tarafından 05 Temmuz 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: December_Flower, 05 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki: the jester race cd mi imzalattım,grizle beraber izledik coştuk ağladık,only for the weak in videosu alınmıştır inşallah mükemmeldi,bi yerden bulmak lazım konseri çeken varsa,bu arada penalar atıldı ama arada ki bölüme düştü vip ye bil gelmedi,ilk ama son değil dedi anders,pallar anders ve bir çoğuna eşlik edildi,süperdi..... dream tv cloud connected,episode 666 ve artifactsi cekti sanırım.bide penalar zaten custom deildi kırtasiyeden almış gelmişler :) [Bu mesaj od3on tarafından 05 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Gilean, 05 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: nickini lethe yapıp in flames konserine gitmemek de ayrı bi olay=p panik atak lı annelerden.. dream theather konserine giden ikizlerden... eve erken gelmeyen abilerden enefret ediyorum.... 40 milyona bilet bile vardı be![signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hemen hemen bütün şarkıları çekti bir arkadaşım videoya, bana yolladığı an upload edip koyarım.[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 jester kralsın abi ne diim.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: December_Flower, 05 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki: bi yerden bulmak lazım konseri çeken varsa öhm ben yine sizi her zamanki gibi oldugu gibi benim imzaya dogru alayım öhö öhö[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 emuleye düşmüş durumda,tabi ben indirmiycem dvd bekliycem,gelmezse artık bakarız.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi yanlıs topic sanırım? :)[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eheh neyse farketmez anladınız. :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok çakalız affetmeyız o tür konuları ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar