Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya arkadaşlar ben nbl scp lerini kullanıyorum ve guild kurulumu kalkmıştır diyo guild kurmaya çalışınca onu nasıl açıcam?????
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 .add i_guildstone veya .add i_guild_stone olmasi lazim.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo]
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya tamam guildstone yi çıkarabiliyorum ama kurmaya çalışınca guild kurulumu kalkmıştır diyo
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Şimdi yapman gerekenleri yaziyorum. gerekli taslar idleri i_brnx_factionstone i_fctn_stone i_brnx_acctagger_faction en onemli olan i_brnx_acctagger_faction bundan bir tane koyuyosunuz koyun bunun uid sini bir kayida yaz hocam. acctagger:040007f98aşeklinde not alin sonra 4 fonksiyonumuz var dimi. i_brnx_factionstone bu itemden 4 tane koyuyosun. şimdi 4 tane i_fctn_stone koy.. i_fctn_stone u bir tane i_bnx_factionstone bunlari birbirine linkle (not:i_fctn_stone linklicen =i_bnx_factionstone ) 4 tane koydugumuz i_brnx_factionstone nun uid lerini sırası ile bir kagida not alalim cok lazim olucak. i_brnx_factionstone lere Şimdi isim vericez hocam. .xname komutu ile tek tek isimlendirim. 1.tas : 0400012345 shamino 2.tas : 0400012346 jakama 3.tas : 0400012347 Daxantec 4.tas : 0400012348 Arcanum şimdi cliente "#" tusuna basarak save alalim. server kapatalim bunlan bir iş kalmadi artik. Şimdi bir tarafta itemb3.scp ile faction.scp acalim.Script kismina gelelim yani. faction.scp ele alalimki işimiz kolaylaşin hoca. // Tagger: 040007f98a (not bu id kayit et biyere de itemb3.scp icinde ararken zorlanma hemen ctrl+h basip bunu degiştirisin cabuk biter :P) // ---------------------- // Shamino: 04000dbed // Jakama: 04000dbc1 // Daxantec: 04000dbc9 // Arcanum: 04000db97 faction.scp bu kisimlar yer alir simdi nebulanin uid dedigim gibi bir yere yaz sonra koydugumuz taşlarin yani sana yukarida uid al dedigim taşlarin uid ile degişecek tmm. Gel gelelim simdi itemb3.scp yi giriş yapalim. burdada shamino diye arat dur dur söle yap nebula uid yaz demiştim ya ordan Xp kulaniyosan ctrl+h bas orda aranan sözcüge o uid gir sonra yeni deger yazan yerede senin koydun shamino tasinin uid gir sonra tümünü degiştir de kendisi degiştirsin dimi ama. Arkadaşlar umarim bu işe yarar yaziyim dedim de bende.Zamaninda bende yazmiştim bunu guild stone calişmiyor diye simdi ise kendim antiraman yapmiş oluyorum :P Kolay gele. Yine ayni sorun yazarsa yapican iş su scripts klasor komple sil sonra nebula.zip dosyasini unzip et script klasor dediklerimide uygula calişcaktir. Not:yaptiktan sonra save almayi unutma emi.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 guildstone u bul o hatayi verdirten kontrolu sil.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım
Öne çıkan mesajlar