Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ban yedim ama kaldirmaya ugrasiyorum msj larima cvp gelmiyo pre alablirmiyim acaba pre üyelerine 24 saat içinde cevap geliyorya...öyle yapsam açilma ihtimalide yukselir san1r1m[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bazen pre üyelerini bile iplemediklerini okumuştum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Premium alıp msj atman daha çok etkili olucaktır.... Ama o şekilde banını açtırman çok zor.... En garantili yol Server GM'inin bence msn adresini bulmalısın ve direk birebir konusmalısın.... Sorması ayıp Ban nedeni ne?[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 özelden nasil para vercez yaw off[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben pre uyesi iken cash alm1st1m sayfa hatas1 verd1 ben almad1 sand1m fakat 4 defa almis.ama cash genede gelmedi fakat para gitti.1.5 ay msj attim bari cashimi ver1n diye.baktim paramin ustune yatcaklar bankama basvurup hizmet alamadim dedim onlarda parami geri aldi bunun için banlandim.parami geri aldigim için(sanirim onlar cashi aldigimi saniyolar)[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ne şans be abi, bu adamların bu ödeme sisteminde büyük sorunlar var. herkes mutlaka bi sorun yaşıyor [Bu mesaj Eternalus tarafından 27 Temmuz 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu tip işlemler için herkesten ricam PayPAL kullanın arkadaslar inanılmaz guzel bişey... Ben ordan premıum aldım (nihayet)... premıum 5 dk. geçmeden acıldı... Ama dedigin gibi sorunlar kredi kartı ile her zaman yaşanıyor... Bİr arkadasımda 3 tane premıum uye ve 7500 cash knight almıştı ne cashler geldi nede premıum uyelik açıldı... Adamlar cvp vermek için premıum ol diyo sen premıum alıyorsun adamlar acmıyor saçma sapan bişey... Arkadasımda iptal ettirdi kredi kartından yakındır onunda banlanması, ayrıca bu kredi kartı ile aldıgı premıumlar ve cash için 7-8 tane msj attı en sonunda charını blokladılar artık msjda atamıyor ama charı banlı degil su anda... Yani bu adamları anlamıyorum napıyorlar.... Kredi kartı ile ilgili konular emin degilim ama Gm ler yada adminlerin bir yaptırımı yok... Bence sen PAYPAL yolu ile charına premium al ve tekrar msj at açılması için durumu izah et bence kesinlikle açıcaklardır...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet ayn1 sorun gene var cred1t den ald1m mail geldi ama bu premium zamani 0 gene offf ben bunlarin sistemine......... b1de blocklu oldugu için gostermiyo olabilirmi? [Bu mesaj Kael_Teduva tarafından 27 Temmuz 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 PAYPAL hesabı nerden alınır, almak ücretli midir, normal hesaptan paypal'a nasıl para aktarılır, prosedüreden bahsedin biraz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Kael_Teduva, 27 Temmuz 2005 11:01 tarihinde demiş ki: evet ayn1 sorun gene var cred1t den ald1m mail geldi ama bu premium zamani 0 gene offf ben bunlarin sistemine......... b1de blocklu oldugu için gostermiyo olabilirmi? [Bu mesaj Kael_Teduva tarafından 27 Temmuz 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Yaw salla diez i ben deimos a geçecem. :D[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya beyler ben1m yukarda yazdigim banlanma sebebimi biri ingilizceye cevirebilirmi bi zahmet? sonunada pre aldim yardim edin acin banimi vs yazin yardim pls!![signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Tabiki bahsedeyim bildigim kadarıyla, PAYPAL bir firma www.paypal.com adresinden üye oluyorsun ve senden çok küçük bir rakam yanılmıyorsam 1,85 $ üyelik ücreti alıyorlar bunun karşılıgında ID ve şifre birde harcama limiti veriyorlar... Bu limiti indirmekte senin elinde... Bu ID ve şifreyi kullnarak butun sitelerden limitin dahilinde alış veriş yapabiliyorsun yaptıgın alış veriş tutarınıda PAYPAL senin kredi kartından alıyor.... Ayrıca bir komisyon falanda ödemiyorsun...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Adamlar bulmuslar yolunu para kazanmak için.Merak ediyorum bilerekmi yapiyolar bu hesaptan 4 parasını çekip 1 tanesini bile açmama muhabetini.Avukatlık okuyan yada tanıdığı avukat olan yokmu.Sorsun danışsın.Açılabiliyorsa dava açsın para koparsın.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bi arkadasim tehditle actirdi banini zaten.onuda ayni sebeple banlamislar.oda demis hem para verip hemde banm1 y1cem sizi dava etcem demis onlarda korkup acmislar.o arka soledim simdi o ilgilencek :D[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben tina ile pre üyesiydim tınlamadılar yani bilmiyorum kael inş actırırsın ama yalan olur gibi orası :([signature][hline] Karus Name :Kryss: Class:Roque(Asasian) Server:Diez Lvl:6x I will never stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu oyunda yabanci yok onu anladim :D neyse insallah açilir. yoksa diezde oynamicam artik. deimosa beklerim :D [Bu mesaj Kael_Teduva tarafından 27 Temmuz 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 zaten premiumla ilgili sorundan dolayı ban yemişsin bide gidip o adamlara tekrardan niye para akıtıcaksın be hocam?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar