ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 cok ii zmnlardı. keşke ozmnlar master olsaydım daha zevkli olurdu :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu arada hala diez yok nolcak bole ya :([signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 download tamamlamıyor kafayı yicem[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 launcer dışında patch i indirebileceğimiz yer varmı?[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ulaaaaaaaaaannnnnnnn bu ne yaaaa :( ne güzel kasmaya başlamıştım sistem hata verdi pc yeniden başladı yine aynı şer giremiyoruummm :([signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 girdim :) d1 :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yüklemiyor bile kafayı yicem[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 biri rar yapıp mailime yollayabilir mi arkadaşlar lucifer_turk@hot...[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadsim bak ben ko yu kaldirdim ve tekrar kurdum.Bi kac denemeden sonra update etmeye basladi suan 1.276 i indirio hepsini indircekmi indirmicekmi bi bilgim yok istersen bekle biraz eger ben hepsini indirebilrsem update lerin sende yeninden kurarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 başka çarem kalmadı kafayı yicem yoksa[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben suan oyundayim 30 dk sürmez hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaş söyledi resmi duyuru olmuş.ağustosta knight empire geliyormuş.iyi gelsinde o zamen nolcek.usko daki charlarla oynayabilecekmiyiz ?_? :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ke geliyo evet benim duyduğum bişe var eslanttaki yaratıklar güçlencekmiş eskileride breth e gidecekmiş 60 altı olanlarda eslanta giremeyeekmiş valla ne kadar doğru bilmiyorum[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: lucifertr, 27 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki: launcer dışında patch i indirebileceğimiz yer varmı? ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ klasorun icindeki dosyalari ayni klasore atmayi unutmayin. klasorleri direkt kopyalamayin sakin..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yaf ne heycan bu hs update in sitesi yada server ı paket olmus 15 dk sonra acıldıydı simdi hala login failed ayaa cekio birazdan gel buyur abi die baslar :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gene patch veriolar herhalde yine "kennat konnekt tu apdeyt sörvır" dio ne işse bu arada size kafayı yedirtecek bi oyun www.ipucunuz.net orda ne yapmanız gerekir fln hepsi yazıo deli oldum ben valla [signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x [Bu mesaj RogueSpear tarafından 27 Temmuz 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar