lupin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaslar ilk önce 1824.zip ini indirtti bana ... sonrada cannot update server dior ve giremiorm .. durum sizdede aynımı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla bende simdi yazıyı gorunce launcherdan calıstırdım aynı valla ne iştir bu bi bilen cıkar herhal?[signature][hline]AccuraCy_Lord Desecrate Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 He wallah bende giremiyom oyuna aynı hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Arkadaslar 1824le 1826 hatalıdır... Bunun icin optionsa girmeye calısın sora birdaha deniyin bakalım oluyo bende oluyoda sizi bilemiycığım[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1284 update oldu ama tam sonunda update completet demedi.Bende girdim klasöre rar dosaysındaki eklemtiyi direk oyunun içine atttım.Server.ini den de server:1284 yaptım. Şimdi GİRMİYORRRRRRRRRR :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benim bilgisayara format atıldı bugün bende ko yu cd den bilgisayara aktardım.Sonra lancher den girdim 1282 i indiriyo ama diğerlerini indir mi yo extract failed diyo nası yapabilirim şimdi kıo nun siteden indiriyom:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 iii sewindim bitek bende yokmuş :D off ya oynarken birden kopuo oyundan[signature][hline]server: Diez nick: death_cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lol ben hiç giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aynı hata bende de oldu oyunu sildim yeniden yükledim yine aynııı giremiyorummm yardım pls[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Raction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım önce 1284 patch yüklendi ve sonra ise connot connect uptade server.... Server sanırım tamamen göçtü :) veya KE için ön çalışma falan vardır bakalım sabredelim ne olacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bende hiç yükleme bile yapmıyordu optionstan sonundaki rakamı 4 yaptım yükleme başladı bakalım olacak mı?[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 canım sıkıldı ya ne yapsam pc de oyuna grimiyor... buldum kahvaltı yapaım :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 afiyet olsun shadowum faxım sende doru yolu buldun :D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Valla aklıma getirdin bende kahvaltı yapmadım daha bende kahvaltıya gidiyorum :) sende olmasan aç kalaca[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 alaaaaaaaahhhhhhhhhhhh ben girdiimm oyunaaa dalıınn muahahahaaha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 diez e giren varmı?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nasıl la bende daha yüklemedi :D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ulen ne diezziii yaww konmple açıldıı giriin al ala ben arese girdiimm bile[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yüklemeden mi?? ben de tam sonunda tıkandıda yüklemenin[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Diez hala yok bu server nie bole ya off :Z[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 diez2 yi hatırla kaç ay kapalı kalmıştı yine olmasın diez için bu??? amma paranoya yaptım hee[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hahahaha valla bne oyundayım arkadaşlar aresin gözünü sevem şak diye girdi valla neyse ben oyunaa bakayıımm lvl 60 olacam a kaldı[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bende girdim iki dakka sonra dc oldum a.q off ya birasdan abim kalkacak benide bilgisayarın balından kaldıracak a.q :([signature][hline]server: Diez nick: death_cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ah o günler bea :D D2 kapılıydı ben ozmn lar harpy de kasardım. 50 tane mage vardı hepsi sıra bekliodu kenarda oturtuyodum. Ks yapanı GM falan diyip korkutuyodum. :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ehehe harbi d1 tıklım tıklım lagdan zaten oynanmıyordu ayrıca ksnin kralı vardı piyasada neler çektik yaw:D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar