Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cannot Connect Update Server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1284 update oldu ama tam sonunda update completet demedi.Bende girdim klasöre rar dosaysındaki eklemtiyi direk oyunun içine atttım.Server.ini den de server:1284 yaptım.
Şimdi GİRMİYORRRRRRRRRR :)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : LasombrA
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
benim bilgisayara format atıldı bugün bende ko yu cd den bilgisayara aktardım.Sonra lancher den girdim 1282 i indiriyo ama diğerlerini indir mi yo extract failed diyo nası yapabilirim şimdi kıo nun siteden indiriyom:(
Mesaj tarihi:
aynı hata bende de oldu oyunu sildim yeniden yükledim yine aynııı giremiyorummm yardım pls[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 5x
Clan : Raction
Server : ares
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım önce 1284 patch yüklendi ve sonra ise connot connect uptade server.... Server sanırım tamamen göçtü :) veya KE için ön çalışma falan vardır bakalım sabredelim ne olacak....
Mesaj tarihi:
bende hiç yükleme bile yapmıyordu optionstan sonundaki rakamı 4 yaptım yükleme başladı bakalım olacak mı?[signature][hline]LuciferTR
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
np:47xxx
Mesaj tarihi:
Valla aklıma getirdin bende kahvaltı yapmadım daha bende kahvaltıya gidiyorum :) sende olmasan aç kalaca[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Clan : Reaction
Mesaj tarihi:
diez2 yi hatırla kaç ay kapalı kalmıştı yine olmasın diez için bu??? amma paranoya yaptım hee[signature][hline]LuciferTR
lvl6x
Mesaj tarihi:
hahahaha valla bne oyundayım arkadaşlar aresin gözünü sevem şak diye girdi valla neyse ben oyunaa bakayıımm lvl 60 olacam a kaldı[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Clan : Reaction
Mesaj tarihi:
ah o günler bea :D
D2 kapılıydı ben ozmn lar harpy de kasardım.
50 tane mage vardı
hepsi sıra bekliodu kenarda oturtuyodum.
Ks yapanı GM falan diyip korkutuyodum.
:)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : Aserne
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
ehehe harbi d1 tıklım tıklım lagdan zaten oynanmıyordu ayrıca ksnin kralı vardı piyasada neler çektik yaw:D[signature][hline]LuciferTR
lvl6x
  • Yeni Oluştur...