Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ülkeden kaçmak için ne yapmak lazım?

Goarth

Öne çıkan mesajlar

hmm bak sana şöyle söyliyim türkiyede bir barmenlik olayına gir bir referansın olsun sonra her yıl almanyaya kaç bin olduğunu unuttum türk alınıyor ben barmenlik yapabilirim dersin almanyaya gidersin okumak istersen burs alırsın hem çalışır hem okursun benim bildiğim bu yöntem var[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

yada ısın kolayına kac....
gıt turıstlık bı yere orda bul trıst bı kız...sevdır kendını evlensın senınle ıste sana pasaport...

cok goruyorum ole tıp....cok guzel kızlar ılgınc erkekler... ask ıste![signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 25 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
bende türkiye'ye kacmak icin ne yapmak lazim diye düsünüyodum.........
=((

valla tam ustune bastin...

neyse topice cevap yazalim arkadas bi miktar birikmiş paran varsa okul yoluyla gidebilirsin.. universite bittiyse yuksek lisans için yoksa universite için her daim ogrenciye kapilari acik... bir de basarili bir ogrenci olabilirsen vatandaslik felan olmadi bi hatunla evlenirsin sonra bosanirsin oyle uzar gider ama en rahat yolu okul...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 25 Temmuz 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar artık yeter bu ülkeden kaçmak lazım
Avrupa'da ucuza nerde üniversite okunur nerde yaşanılır nasıl gidilir bir yardımcı olursanız

bana gore su an en rahat universite için belcika, bende bu sene geldim epey arastirmistim...

ilk basta okulun seni kabul etmesi lazim..
lise notlarin ve bolumun onemli..
kredileri felan...
bir kac tercume ve evrakla beraber okula postaliyorsun...
sonra sana geri donuyorlar diyorlar ki kabul edildin yada diyorlar ki reddedildin...
kabul edilirsen.. daha sonra vize işlemleri için konsolosluga gidiyorsun. onlar sana hazirlaman gerekenleri soyluyorlar.. hazirliyorsun. tabi iyi maaşli ve uzun zamandir calisan bir garantör sart.. en onemli nokta o.. orada surunmeden yasayabilecegini garanti etmelisin... sonra veriyorlar vizeni atlayip geliyorsun...

cok basit..
ama biraz arkanin saglam olmasi ve agzinin iyi laf yapmasi lazim...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika' da okuyabilmek için neler vermezdim ki...
ben aptalım, beyinsizin tekiyim. neden daha önce
çalışmadım ki derslerime hiç? belki lise1 de onu tanımış
olsaydım herşey farklı olurdu şuan notlarım çok iyi olurdu
onun yanında olmak için elimden geleni yapardım..
ama artık ne yapabilirim ki. lise1 ortalamam 3.00, lise2 1.59
bu sene 5.00 olsa ne yazar. nasıl burs kazanırım?...
Allah kahretsin kendimden nefret ediyorum.
ölmem lazım.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

vallah çok kolay yabancı ülkede pasaportu oln biriyle evlen ama türk olmasına dikkat et yabncıyla anlaşamzsn.allahtan bnm öyle sorunum yok bi elim yurtdışında bi elim türkiede üniverteyide orda okiicam ztn inşallah darısı başına ama işin biras zor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ülke gençliğinin ruh hali forumlara da yansımış..açılan başlıklar oldukça karamsar, ama en azından "ben sıkıldım" tarzı başlıklar azalmaya başladı.

forum sakinleri olgunlaşıyor =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

almanyaya gıt, orda unıversıte cok ucuz hatta bazıları bedava we hatta bazıları sana yemek paranı bıle werıyor, vatandaslıgda gerek yok wede bunlar ıcın...
ama ıngılterede yurtdısından gelen orencılere en ucuz sadece unıversıte egıtım ucretı yıllık 10000 pound yanı 20000 dolardan baslıyo, aman dıyım uzak durun
Sosyal ağlarda paylaş

hım turkiyeden kaçmak? cok ilginç bir yaklaşım. bence gitmeyi dusunduğun yerlerdeki hayat koşullarını tarafsız birisinden öğren hatta imkanın varsa bi sureliğine git çalış derim. ondan sonra kaçmayı!! duşun

(ps: sanki turkiyede adam kesiyorlarda kaçman gerekiyor)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...