heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ya allah aşkına bana istanbulda wow bulun. çıldırcam ya 1 haftadır yok yok yok . deliricem walla nereye msg atarsam adamlar tarih belli diil bekliyceksiniz dio ( aral , ideefixe) . walla çok büyük dualar edicem biri oyunu bulursa :)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla benim ark acc satıo 150 milyona istanbulda oturuo 2. ele bak istiosan.ama yok 2. el olmaz güvenemem diosan o ayrı.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 güvenemiyorum iste bana box lazim. acilmamis[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende hem us hem uk acc ları var ikisindede 15 gün trial mevcut uk olanda lvl 32 warrior var warsong da eğer ilgilenirsen [email protected] a mail yoluyla yada msn den ulaşabilirsin [Bu mesaj Ardethamblecrown tarafından 21 Temmuz 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Dediğim gibi mağaza satılan Wow lazim . hiç açılmamış. yani x semtte surda war die tavsiyede bulunursanız çok sevinicem. 1 hafta önce maaş aladım hala oyunu bulamadım krizlerdeyim o yüzden[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi istersen şöyle yapalım ben acc name password ü bi arkadaşla sana ulaştırıyım istten sen onu arkadaşla dene çalıştığını gör sonra para işini hallederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence arkadaş o boxu eline aldıındaki heycanı yaşamak istio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ops benden bi tane daha :D 1 haftadır hem nette hem de burada bakmadığım yer kalmadı valla.. en son çare www.gameloaded.co.uk gibi gözüküyo :) para duruyo hala çekmecede bakcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=911777 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 10 gün onu bekliyene kadar netten sipariş ederim be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Oha 140 milyon. 100 ytl aral'ın verdiği fiyat[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 en son istanbulda sinanpasa haninin ust katindaki warhammer oyuncaklari satan yerde 4 adet gormustum.[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 istanbuldaki dnr ların telefon numaralarını bul internetten ve teker teker ara. en güzel yol bu.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 büyük kitapçılara da bak. kabalcı, alkım falan. ben kabalcıdan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yarın arkadaşla turluycaz bakalım dediğiniz yerlere gidicem işte. inş. kalmıştır dediğiniz yerlerde[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Temmuz 2005 09:25 tarihinde demiş ki: istanbuldaki dnr ların telefon numaralarını bul internetten ve teker teker ara. en güzel yol bu. bu lafı gözardı etme. sadece dnr değil bimeks vs. vs. gibi mağazaların telefonunuda alırsan çok rahat edersin. yaptım ondan biliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kimden: Merhaba, oyun online olduğu için belli güncelleme ve destek aşamaları var bu nedenle de oyun piyasaya belli aralıklarla sunuluyor. şu ana kadar yayıncı firmadan net bir tarih verilmedi. Doğal olarak da size herhangi bi açıklama yapılamadı. Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. araldan gelen mail. blizzard sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 banada ona bezner mail yolladılar. tarih bilinmiomuş offf[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Elimde 2 Tane açılmamış box var 10+30 günlük Guest passlı 120 Ytl+kargo sizden bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperTuner Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hangi şehirdesin?Senin izmirde tanıdığın varsa ona yolla ben de ona 120 ytl+kargo vereyim fakat EU ise WoW son teklifim budur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yuh ya senditten 70 ytl ye geliyor turkiyeye kutu basina 50 ytl kar ben bu ise girecem abi ne guzel ismis[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 [reklam] ben sana 120 milyona yanında lvl 48 hunterla beraber veririm istersen =) [/reklam][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sana bir tavsiye daha ben nasıl buldum onu anlatayım izmirde wow satan ama doğal olarak ellerinde kalmamış olan her dükkana telefonumu ismimi vs. bıraktım.2 gün sonra biri aradı hemen gittim 100ytl ye aldım 1 ay önce[signature][hline]name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 2 kutu vardı 2 side satıldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben yarın arkadaşla istanbul turuna çıkıyorum olan yerleri yazıcam buraya. (inş. buluruzda çok çok )[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar