Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah aşkına biri WoW bulsun bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya allah aşkına bana istanbulda wow bulun. çıldırcam ya 1 haftadır yok yok yok . deliricem walla nereye msg atarsam adamlar tarih belli diil bekliyceksiniz dio ( aral , ideefixe) .
walla çok büyük dualar edicem biri oyunu bulursa :)[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi mağaza satılan Wow lazim . hiç açılmamış. yani x semtte surda war die tavsiyede bulunursanız çok sevinicem. 1 hafta önce maaş aladım hala oyunu bulamadım krizlerdeyim o yüzden[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
ops benden bi tane daha :D 1 haftadır hem nette hem de burada bakmadığım yer kalmadı valla.. en son çare www.gameloaded.co.uk gibi gözüküyo :) para duruyo hala çekmecede bakcaz artık
Mesaj tarihi:
istanbuldaki dnr ların telefon numaralarını bul internetten ve teker teker ara. en güzel yol bu.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
yarın arkadaşla turluycaz bakalım dediğiniz yerlere gidicem işte. inş. kalmıştır dediğiniz yerlerde[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 22 Temmuz 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
istanbuldaki dnr ların telefon numaralarını bul internetten ve teker teker ara. en güzel yol bu.

bu lafı gözardı etme. sadece dnr değil bimeks vs. vs. gibi mağazaların telefonunuda alırsan çok rahat edersin. yaptım ondan biliyorum ;)
Mesaj tarihi:
Kimden:

Merhaba,
oyun online olduğu için belli güncelleme ve destek aşamaları var bu nedenle de
oyun piyasaya belli aralıklarla sunuluyor. şu ana kadar yayıncı firmadan net bir
tarih verilmedi. Doğal olarak da size herhangi bi açıklama yapılamadı. Konu ile
ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

araldan gelen mail. blizzard sucks
Mesaj tarihi:
yuh ya senditten 70 ytl ye geliyor turkiyeye kutu basina 50 ytl kar ben bu ise girecem abi ne guzel ismis[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
sana bir tavsiye daha ben nasıl buldum onu anlatayım

izmirde wow satan ama doğal olarak ellerinde kalmamış olan her dükkana telefonumu ismimi vs. bıraktım.2 gün sonra biri aradı hemen gittim 100ytl ye aldım 1 ay önce[signature][hline]name :Misanthrope
race :Night Elf
class :Hunter
server :BF
Mesaj tarihi:
ben yarın arkadaşla istanbul turuna çıkıyorum olan yerleri yazıcam buraya. (inş. buluruzda çok çok )[signature][hline][b]Liv Tyler
  • Yeni Oluştur...