Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage Almalı Mıyım !?

Dev

Öne çıkan mesajlar

Nokia n-gage oyunlarını tüm telefonlarda çalışabilir hale getirmek istiomuş ya da yeni telefonlarını n-gage oyunlarını çalıştırabilir halde üreticekmiş. Çünkü n-gage satışlarından pek memnun kalmamışlar. O açıdan yeni n-gage çıkmayabilir. Aklınızda dursun..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonlarinin kameralari daha bi kullanilabilir olmadikca zaten kamerali telefon gereksiz birsey zira kalitesi oldukca dusuk fotograf cekilebiliniyor. bence sony ericsson psp ile telefonu birlestirmeli. ama bu hayal gerceklesene kadar ngage qd mantikli bir secim[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ilk versıonu kullanıom ve bayaa da memnunum ama oyun flm oynamamda tel de ben daha cok ses kalitesini sevıom mp3 calması flm bayaa gzl tavsiye ederım hatta satabılırm:D[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

Eyi tmm kesin alıyorum sipariş ettim temmuzda elimde olucek...Sağolun...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !
Countdown to OKS
Sosyal ağlarda paylaş

bende var çok memlunum 256 kart ve yedek pil ile hiç sanın sıkılmas[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Shaklaban, 27 Temmuz 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Kamerasi yok.6600da bi kac oyun hariç çogu çalısıyor 6600 al daha iyi en azından telefon şeklinde :P

katılıyorum .... +12543653[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...