Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 N-Gage almayı düşünüyorum sizce almalımıyım... Bilenler varsa artıları neler eksileri neler ? Kamera eksisini söylemeyin kameraya ihtiyacım yok :horace:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 önce bi buna bak ehe http://forum.paticik.com/view.php?id=47232[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bence gayet güzel :) gerçi sokakta bazı öküzler "ne lan o hesap makinesimi" desede gayet güzel bi alet n-gage 2 çıkana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum şahsen[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ngage qd kullaniyorum, retro nes fanatigi icin goboy ile bir cennet bahcesi, ama telefon degil oyun aleti istiyorum diyorsan psp daha bi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Nokia n-gage oyunlarını tüm telefonlarda çalışabilir hale getirmek istiomuş ya da yeni telefonlarını n-gage oyunlarını çalıştırabilir halde üreticekmiş. Çünkü n-gage satışlarından pek memnun kalmamışlar. O açıdan yeni n-gage çıkmayabilir. Aklınızda dursun..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 oh saolun en azından kararım kesinleşti... goboy olayını da çözemedim ama başka bi emulator buldum daha almadan :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kamerası olmasın diyorsan bence en güzel telefon ngage çünkü mp3 ü cok kaliteli ve radyosu da var artı oyun oynatma kapasitesi de süper[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saolasın[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 N-gage in ilk versiyonunu kullanıyorum. Buyuk konuşmak gibi olmasın ama çok memnunum hiç değiştirmeyi düşünmüyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 n-gage ilk versiyon bulamiyorum uretim durmu$,qd denen dallama bir alet satiyorlar yerine![signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Alma bence[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 cep telefonlarinin kameralari daha bi kullanilabilir olmadikca zaten kamerali telefon gereksiz birsey zira kalitesi oldukca dusuk fotograf cekilebiliniyor. bence sony ericsson psp ile telefonu birlestirmeli. ama bu hayal gerceklesene kadar ngage qd mantikli bir secim[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 QD Tavsiye etmiyorum. Bulabilirseniz temiz 2. el Ngage alın. QD de Mp3 Çaları yok, Radyosu yok, Data giriş kablosu yok, Hoparlör ü yok vs..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 N-Gage almayıpta biraz beklersen PSP Türkiye'ye gelecek. Onu tavsiye edebilirim. Çok güzel özellikleri var. Ama genede N-Gage diyorsan bence normal N-Gage al. QD'de birçok özellik yok...[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 madem öyle hemen reklam yapayim ;) http://forum.paticik.com/view.php?id=122117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla ben ilk versıonu kullanıom ve bayaa da memnunum ama oyun flm oynamamda tel de ben daha cok ses kalitesini sevıom mp3 calması flm bayaa gzl tavsiye ederım hatta satabılırm:D[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eyi tmm kesin alıyorum sipariş ettim temmuzda elimde olucek...Sağolun...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan ! Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi al ngage psp yi beklersen 900 ytl türkiyede ben usa dan 250 ye aldım abi resmen kazıklıyorlar gümrük vergisinden iyi geçiriyorlar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 biraz hantal olabilir ama mesaj yazması inanılmaz rahat[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Çok güzel bir telefon bende var ve gayet memnunum. N-Gage'i kullanması çok zevkli.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bende var çok memlunum 256 kart ve yedek pil ile hiç sanın sıkılmas[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timeofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bence al ıyı telefon yanı oyun acısından cok ıyı guzel ayrıca almak ıstersende bende var full + full sana yardımcı olabılırım okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kamerasi yok.6600da bi kac oyun hariç çogu çalısıyor 6600 al daha iyi en azından telefon şeklinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence alma bhekle daha ii si gelecek nokianın orji site sine gir orda var japonyda filan çıkmış bilede bize ne zaman gelir :(:(:([signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Shaklaban, 27 Temmuz 2005 04:02 tarihinde demiş ki: Kamerasi yok.6600da bi kac oyun hariç çogu çalısıyor 6600 al daha iyi en azından telefon şeklinde :P katılıyorum .... +12543653[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar