Cermy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: fizban, 04 Ocak 2005 10:26 tarihinde demiş ki: ben hem battaniye hem kahve ısıtıcısı hem de traş makinesi kullanırken bi de zippo çakmak takmak istiyorum, ama o kadar portum yok napcam ? bende 4port var. bu saydıklarının hiçbiri olmamasına ragmen hepsi full , hicbiride 2.0 degil valaa .. sölee bi 20 port usb cekmek lazım pcye :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 usb telefeon sarj aleti olmasi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ne olduğunu tam olarak benimde cözemediğim bir usb device: griffin diye geçiyo. sanırım bu pocketpclere tellere version yuklemek ıcın kullanılan aletlerin bi türü[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar