Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Merhaba, Guildimizin ilk çalışmasını bu topicte duyurmuştuk. EU serverlarında bir Alliance guildi olacak olan Anatolian Sunrise, yeni adresi olan http://www.anatoliansunrise.net ile artık sizlerle birlikte. Alınan bazı kararları burada açıklamamın iyi olacağını düşünüyorum.1- Yönetim Kadrosu Yapılan seçimlere göre,Leader: coLdwindOfficer: Toprak Mirage Elufulec Rinen Daggerfall olmuştur.2- Üyelik Kritik bir konu açıkçası. Şunu öncelikle belirtmek isterim ki, bir kişi sırf Türk olduğu için guilde alınmayacak. Aaa olmaz öyle demeyin, daha önce yaşanılan hem benim hem de birçok arkadaşımın başından geçen kötü tecrübeler doğrultusunda bu kararı almak zorunda kaldık. Peki guilde üye alımı nasıl olacak? Şöyle açıklayayım: bir referans sistemi düşündük. Ancak, en başta pek fazla kişiyi tanımadığımızdan dolayı, bu referans sistemi oyun başlayıncaya kadar uygulanamayacak. Oyun çıktıktan sonra ise duruma göre yönetim kadrosu, guilde yeni üye alma ve de varolan üyeyi atma tarzı yetkilere sahip olacak. Yani, birazdan aşağıda yayınlayacağım üye listesi bozulabilir, bu tamamen o kişilere kalmış. Guilde yabancı üye alımımız da var. Oyun esnasında bir çeşit tanışma ile guilde alacağız, zaten başka türlü de olamazdı. In-game bir olay olduğundan dolayı fazla detaya girmeden geçiyorum konuyu.3- Guild hakkında temel bilgiler Guild her ne kadar PvP serverlarında olacaksa da, guildde sırf Hack'n Slash tarzı bir olay olmayacak. Eğlenmek amaçlı birçok aktiviteyi yapmayı düşünüyoruz. "Yardımlaşma" olayını tüm guilde yaymak istiyoruz. Yani, guild içinde bazı şeyler "satmak" yerine "vermek" olarak yorumlanması gerektiğini düşünüyoruz. Guildde illa Türkçe ya da İngilizce konuşma zorunluluğu olmadığından dolayı, grup içi ya da grup dışı istediğiniz dili tercih edebilirsiniz. Yani Türkçe konuşuldu diye tatsızlık çıkmasına hiç gerek yok. Forumlarda da İngilizce konuşma zorunluluğuna sahip değilsiniz. Üyeler için bir rank sistemi oluşturduk. Buna göre sıralama şöyle olacak. 0 | Initiate 1 | Trial 2 | Pioneer 3 | Recruit 4 | Apprentice 5 | Dexterous 6 | Honored 7 | Sentinel 8 | Guardian 9 | Knight 10. seviye de Veteran member oluyor. Rütbe olayı sizin guildle ne kadar ilgilendiğinizi belirlemek amaçlı konmuştur. Ne kadar çok ilgilenirseniz, o kadar çok söz sahibi olursunuz. Guild tabard olayına gelince, şöylesine bir şey düşündük ama henüz karar vermedik. Final beta sırasında guild tabard'ı kesinleştireceğiz. Sanırım bu kadar, katılmak isteyenler sitemize üye olabilirler. Tartışırız konuşuruz. Guildde şu anda bulunan kişileri de yazarak, konuyu bitiriyorum. Hayırlı olsun.Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf Paladin. 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Nistesus - Dwarf Rogue. 12- Manatox - Dwarf Hunter. 13- Strencher - Human Rogue. 14- Rmeika - Dwarf Warrior. 15- Xaenin - Nightelf Rogue 16- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 17- game947 - Gnome Mage. 18- Torbash - Human Paladin. 19- Blinky - Nightelf Hunter. 20- tunca - Nightelf Hunter. 21- Malibu - Nightelf Rogue. 22- Charles - Gnome Mage. 23- UnknownTR - ? ? 24- Earendil - Nightelf Hunter. 25- Gliraniel - Human Warrior. 26- Lilien - Nightelf Druid. 27- xieon - Gnome Mage. 28- Smanchi - Nightelf Rogue. 29- Elwein - Nightelf Hunter. 30- Remus - Human ? 31- Abyss - Nightelf Hunter. 32- Granis - Human Paladin. 33- Engin2 - Nightelf Priest. 34- yigido - ? ? 35- homoid - Human Paladin. 36- Leatrul - Nightelf Hunter. 37- Skroce - Nightelf Priest. 38- Ganthalas - Nightelf Druid. 39- Azmodai - Nightelf Warrior. 40- CrayTotem - ? ? 41- PUMA - Nightelf Druid. 42- Bloodmaster - Dwarf Hunter. 43- preas - Human Mage. 44- Legos - Nightelf Hunter. 45- Dunedain - Human Paladin. 46- Tarist - Human Paladin. 47- Levitan - Human Mage. 48- Jezz - Nightelf ? 49- Atahan - Nightelf Hunter. 50- Vislyn - Nightelf Hunter. buna göre; * guildde race olarak 25 nightelf, 13 human, 6 dwarf ve 4 gnome var. * guildde class olarak 12 hunter, 8 rogue, 8 mage, 7 paladin, 6 warrior, 4 priest ve 3 druid var. * guildde 5 kişinin class'ı belli değil. * guildde 3 kişinin race'i belli değil.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 28 Aralık 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu arada yoğun istek üzerine forumlarda türkçe konuşmayı serbest bıraktık. ama site ingilizce tabi.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kafadan nightelf guild'i gibi olmuş :) hayırlı olsun diyim[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Herseyin en iyisi bizimle olsun..Organizasyonda emegi gecen herkese,wow u kaliteli bir ortam icinde oynama imkanı verdikleri icin,ayrıca tesekkür ediyorum..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hayırlı olsun. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Aha yemek çıktı bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hepimize hayırlı olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayırlı olsun, güzel gözüküyor; site de güzel olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hmm beni almayı düşünmüyormusunuz :) Valandir-----Nightelf-Warrior[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 spawn onları forumdaki Recruit bölümüne yazıcaksınız.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Elufulec, 28 Aralık 2004 22:14 tarihinde demiş ki: spawn onları forumdaki Recruit bölümüne yazıcaksınız. Pfff o forumdada yalnış bölüme attım sakar ben :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Serverı hordishmanner ile beraber seçmenizi öneriyorum. Böylece arada tatlı bir rekabet olur düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayırlı olsun.eh şu oyunda bi hayırlısıyla çıksa da alıp oynamaya başlasak herşey daha belirgin olsa...çok daha güzel olacak :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayırlı olsun[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayırlı olsun türk oyun dünyasına[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 arkadaşlar, guild sırf hack'n slash olmayacak derken sırf muhabbet ya da sırf level 12 lerin bulunduğu bir guild olmayacak, aman yanlış anlaşılmasın :) sırf powerplayer olmak insanları oyundan daha çabuk soğuttuğu için, arada değişik şeyler yapabileceğimizi belirttim. ona göre yani. sonuçta powerplayer'ız. zaten powerplayer olmasak niye PvP serverını seçelim ki?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bir HM olarak, tebrık edıorum. hayırlı olsun. egerki aynı sunucuda olursak guzel zaman gecırırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Tebrik ederim..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Coldwind ile server seçimi konusunda bir görüş birliğimiz mevcut zaten. Özlemeyeceksiniz bizi merak etmeyin :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 peki forumlarda önemli duyurular türkçe mi yapılacak ingilizce mi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Guildde yabancı olmadığı sürece Türkçe yapılır.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Umarım guildimize her ülkeden ,her millet insanlar gelir.Karşılıklı bir kültür alış verişi olur :utaniem:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar