crimS0n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hehe konuya bak netten bala geldi :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Balparmak bu oyle her bal gibi degil... Yarin da gidip ETI Cici Bebe alacam o da super birsey, hem de ballisi var onun da off[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 izmire sakın ola ki gelmeyin universiade in sloganı olan "Dünya Ege mavisinde buluşuyor" u "Dünya ege mavisinde zütüşüyor" şeklinde bi değişikliğe götürebilirsiniz ayrıca topiğin de içine etmenize hayran kaldım doğrusu=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 "Sevismek ahh ne hostur, yildizlarin altinda" :) Aklima gelen sarkiya bak ehe[signature][hline]Bal adam...
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 LAN 2 gündür internet yavaş diyorum bende yine çıkışlarmı koptu acaba bütün siteler yavaş açılıyor sanki bi hırbo download açmış gibi diye açıp açıp ttnet müşteri hizmetlerine bindiriyorum. Demek sendin o! Komşu demşitin dimi? Tamam bekle fazla ihtimal yok birazdan kapındayım![signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yasak olan birşey aşırıya kaçmazsa suç olmaz[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 suç tabiki birader.bi kere insanlık suçu.aynısını biri sana yapsa hoşuna gidermi?ben söliim: gitmez.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sömür.[signature][hline]peace!
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gaziosmanpaşa'da mısın yoksa? Konsolosluklara yakın, G.Kore mi ne?
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 E haliyle doğru bir davranış değil tabii ki ancak ispatlanması biraz zor. İspatlayabilmek için logların açık olması gerekir ki loglara girebilecek yetide bir kişi zaten şifrelemeyi de koyar. Bizim evde 6 değişik ağ bulunabiliniyor ki benimki hariç sadece biri daha şifreli diğer dördü yayla misali :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kotalıysa abartıya kaçma ama deilse sömür gitsin :D bende zamannda dial-up modeme bağlantı arıyoudm. m8ahuahau turkport ta herkesin şifresi turkport muş başladım isim denemeye :D mehmet yılmaz hasan uzun bunlar milli isimlemiz zaten çok wardı daha ilk denememde bağlandım :D eeheuehe tabii 1.ayın sonunda eve turkporttan telefon gedi :D mehmet yılmazla görüşebilirmiyiz die :D ben: eee yannış numara :D 4. arayışlarında benim göt tutuştu bidaha da giirmedim turkporttan :D mauhuahua![signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sor adam kotalı mı bağlantın diye laf arasında kotasız derse sömür[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: fedaykin, 27 Temmuz 2005 09:38 tarihinde demiş ki: E haliyle doğru bir davranış değil tabii ki ancak ispatlanması biraz zor. İspatlayabilmek için logların açık olması gerekir ki loglara girebilecek yetide bir kişi zaten şifrelemeyi de koyar. Adam saykodur belki, adam kesmeye bahane arıyodur.O yüzden koymamıştır şifre, biri kotamı yesede bende onu dalgalarına ayırıp wirelesstan internete upload etsem diyodur belki?Bwahaha
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Rewendor, 27 Temmuz 2005 01:07 tarihinde demiş ki: said: Zopik, 27 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Komşunun wireless net bağlantısını -özellikle kullanılmadığı saatlerde- sömürmek suç teşkil etmekte mi ? Sonuçta güvenliğini sağlamak onun sorumluluğunda. Ben alıp gelmişim dizüstümü salona. Açıp bir bakıyorum ki wireless bulunmuş. Çatır çatır kullanıyorum ama nerden bilecem komşunun olduğunu. Belediye hizmeti fln sanıyorum hani :-p Yolda gördüğümde senin kafana bi el ateş edip seni öldürmek suç mu? Sonuçta kendi güvenliğini sağlamak senin sorumluluğunda ben alıp gelmişim tabancamı caddeye, çıkartıp vurcak adam arıyorum ki seni görmüşüm. Çatır çutur vuruyorum ama nerden bilcem yasak olduğunu. Belediye hizmeti falan sanıyorum hani :-p peki biz sizi ararız ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eheh yok ya ne kotalısı ... Log da tutmuyorlar biliyorum. Muhtemelen zamanında gelmiş biri kurmuş gitmiş. Ara sıra adamların modem tıkanıyor onu bile remote olarak ben resetliyorum. Bir pazar günü kimse yokken net gitmişti. Modem reset gerekiyordu. Bende buldum şifrelerini resetledim. Düzeldi soora :-p of lamer gibi hissettim bi an .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Öne çıkan mesajlar