Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Scriptler

Karizmaokan

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar ben server ı en sonunda açtım ama çok kötü bi halde ya mage robe yapımı için eşyaları yaratıyorum hani bi tane renkli kutu var ya çift tıklayınca sana bi sürü eşya seçeneğini veriyo sen ne yapmak istiyosan ona tıklayarak yapıyosun işte o menüü açılmıyo daha sonra vendorlardan buy komutuyla eşya satın alabiliyosun ben onu vendora çift tıklanınca olmasınız istiyorum sonraaa heh stara .go star komutuyla gidemiyorum .go 5152,1761 artık o kadar yazıyorum ki bu komutu ezberledim bunu .go star komutuyla olmasını istiyorum sonra konulan evlerin kaldırmak için eve dost ortak filan eklemek için menü çıkması gerekirken çıkmıyo sonra oyuna ilk başladığında 100 gp alıyosun ben onu yükseltmek istiyorum sonra rune book çıkaramıyorum nyse ben bu kadar sorunumu yazıyım sonradan diğer sorunları hallederim yardımcı olacak biri var mıııııı????? lütfen mesaj kasmak için buraya mesaj atmayın yardım edecek olanlar atsın..............
Sosyal ağlarda paylaş

nebulanın scp leri server açıkken playerların kullandıgı scp ler yani her sorun çözülmüş gibi...

ama bugları var bitanesi savede robeların silahların gidio[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...