Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Scriptler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar ben server ı en sonunda açtım ama çok kötü bi halde ya mage robe yapımı için eşyaları yaratıyorum hani bi tane renkli kutu var ya çift tıklayınca sana bi sürü eşya seçeneğini veriyo sen ne yapmak istiyosan ona tıklayarak yapıyosun işte o menüü açılmıyo daha sonra vendorlardan buy komutuyla eşya satın alabiliyosun ben onu vendora çift tıklanınca olmasınız istiyorum sonraaa heh stara .go star komutuyla gidemiyorum .go 5152,1761 artık o kadar yazıyorum ki bu komutu ezberledim bunu .go star komutuyla olmasını istiyorum sonra konulan evlerin kaldırmak için eve dost ortak filan eklemek için menü çıkması gerekirken çıkmıyo sonra oyuna ilk başladığında 100 gp alıyosun ben onu yükseltmek istiyorum sonra rune book çıkaramıyorum nyse ben bu kadar sorunumu yazıyım sonradan diğer sorunları hallederim yardımcı olacak biri var mıııııı????? lütfen mesaj kasmak için buraya mesaj atmayın yardım edecek olanlar atsın..............
Mesaj tarihi:
Bu kdr sorunun hepsini cozsen bikle bundan sonra karsına binlerce sorun ckacaktır sen en iyisi nebula scriptlerini kullan.Zaten scripting bilginde yok anladıgım kadarıyla.en iyisi nebula scriptlerini kullan ve ordan ögrenmeye calıs......
Mesaj tarihi:
said:
Xanadu, 26 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
[spo1=Sakın Bakma !!][i]Bazıları Derki NbL ScpLerini [i]Ararsan Bulursun[/i][/i][/spo]

Korkupta bakmayanlar Olurmuş... Ne Gülerim

:tebrikz:

:-)
Mesaj tarihi:
.go "star" komutunu kullanmak için star ın map arealarında kayıtlı olması gerekir. Eger yoksa .staragit diye bir komut yap söyle hatta yapayım sana
[Function staragit]
src.go 5152,1761

[Plevel 2]
staragit[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar çok sağolun ama bu nbl scritleri bi işime yarıyacak mı yani şu yönden blank scrool alındığında çift tıklandığında scrool yazma menüsü açılacak mı???? ama bu .go staragit güzel script çok sağol......Umarım diğer sorunlarımı halledecek biri çıkar.
Mesaj tarihi:
nebulanın scp leri server açıkken playerların kullandıgı scp ler yani her sorun çözülmüş gibi...

ama bugları var bitanesi savede robeların silahların gidio[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
  • Yeni Oluştur...