Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya arkadaşlar ben server ı en sonunda açtım ama çok kötü bi halde ya mage robe yapımı için eşyaları yaratıyorum hani bi tane renkli kutu var ya çift tıklayınca sana bi sürü eşya seçeneğini veriyo sen ne yapmak istiyosan ona tıklayarak yapıyosun işte o menüü açılmıyo daha sonra vendorlardan buy komutuyla eşya satın alabiliyosun ben onu vendora çift tıklanınca olmasınız istiyorum sonraaa heh stara .go star komutuyla gidemiyorum .go 5152,1761 artık o kadar yazıyorum ki bu komutu ezberledim bunu .go star komutuyla olmasını istiyorum sonra konulan evlerin kaldırmak için eve dost ortak filan eklemek için menü çıkması gerekirken çıkmıyo sonra oyuna ilk başladığında 100 gp alıyosun ben onu yükseltmek istiyorum sonra rune book çıkaramıyorum nyse ben bu kadar sorunumu yazıyım sonradan diğer sorunları hallederim yardımcı olacak biri var mıııııı????? lütfen mesaj kasmak için buraya mesaj atmayın yardım edecek olanlar atsın.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu kdr sorunun hepsini cozsen bikle bundan sonra karsına binlerce sorun ckacaktır sen en iyisi nebula scriptlerini kullan.Zaten scripting bilginde yok anladıgım kadarıyla.en iyisi nebula scriptlerini kullan ve ordan ögrenmeye calıs...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya tamam nbl scriptlerini kullanırım da nerden indiricem bir ikincisi bu vendorlara buy komutunu nası değiştiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 [spo1=Sakın Bakma !!][i]Bazıları Derki NbL ScpLerini [i]Ararsan Bulursun[/i][/i][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Xanadu, 26 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: [spo1=Sakın Bakma !!][i]Bazıları Derki NbL ScpLerini [i]Ararsan Bulursun[/i][/i][/spo] Korkupta bakmayanlar Olurmuş... Ne Gülerim :tebrikz: :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 .go "star" komutunu kullanmak için star ın map arealarında kayıtlı olması gerekir. Eger yoksa .staragit diye bir komut yap söyle hatta yapayım sana [Function staragit] src.go 5152,1761 [Plevel 2] staragit[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hey yavrum hey.. Link hala aklıma.. www23.brinkster.com/lamerstyle/nebula.rar save as - farklı kaydet ile indir.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaşlar çok sağolun ama bu nbl scritleri bi işime yarıyacak mı yani şu yönden blank scrool alındığında çift tıklandığında scrool yazma menüsü açılacak mı???? ama bu .go staragit güzel script çok sağol......Umarım diğer sorunlarımı halledecek biri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nebula scpleri yukarda sölediğin bütün sorunlarını halleder[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nebulanın scp leri server açıkken playerların kullandıgı scp ler yani her sorun çözülmüş gibi... ama bugları var bitanesi savede robeların silahların gidio[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar