Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın Oran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar duydunuz mu bilmiyorum(Da Vinci Şifresi'ni okuyanlar bilir)Altın Oran diye bişey var PHI saysıs olarak gösteriliyo ve doğadaki coğu şey buna uyuyo.Göbek deliğinden ayağa kadar olan bölümün , kafan kadar olan bölümün uzunlukları oranı PHI yi veriyo(denedim).Kol icin de öyle başka bilginiz varsa lütfen paylaşiın.[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo
Mesaj tarihi:
valla hakkaten bir tanrıya inanıyorsam tek sebebi bu altın oran olayıdır...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Gerçi geçen gün Pİ filmini izlerken oradaki prof. eleman şuna benzer birşey diyordu...

"216 sayısına kafayı takarsan nereye baksan o sayıyı görürsün. Bu sayı farketmez, 1231 de olabilir 1872618723 de olabilir..."

Yani bir adam bu sayı üzerine kasmış gibime geliyor.

Lincoln ile Kennedy'nin benzer yanları gibisinden bir topic vardı, orada da aynı şekilde bi durum var. Çok fazla araştırırsan herşey hakkında birbiri ile bir bağ kurabilirsin veya herhangi bir sayı hakkında pek çok şey elde edebilirsin gibime geliyor. Matematik üzerine lisans yapmış bi eleman değilim benim düşüncemdir bu. (da vinci şifresini okudum.)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 21 Temmuz 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Farinal, 22 Temmuz 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Bu seneki dönem ödevimdi ama bi b.k anlamadım :D

:) hatta :D hatta muuahuhauhuaha[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 21 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Gerçi geçen gün Pİ filmini izlerken oradaki prof. eleman şuna benzer birşey diyordu...

"216 sayısına kafayı takarsan nereye baksan o sayıyı görürsün. Bu sayı farketmez, 1231 de olabilir 1872618723 de olabilir..."

Yani bir adam bu sayı üzerine kasmış gibime geliyor.

Lincoln ile Kennedy'nin benzer yanları gibisinden bir topic vardı, orada da aynı şekilde bi durum var. Çok fazla araştırırsan herşey hakkında birbiri ile bir bağ kurabilirsin veya herhangi bir sayı hakkında pek çok şey elde edebilirsin gibime geliyor. Matematik üzerine lisans yapmış bi eleman değilim benim düşüncemdir bu. (da vinci şifresini okudum.)

bu dediğin (ya da pi'daki adamın dediği, her neyse) bence tüm bu makalelerden, kanıtlardan daha mantıklı.

insanlar görmek istediklerini görüyorlar.
Mesaj tarihi:
aynen pi filminde de söylediği gibi çok doğru bir düşünce bence hatta bu kuranın sırları,yok tevratın sırları falan hepsi de bence aynı düşüncenin ürünü,birşeyin olmasını çok arzularsan her şeyle bağlantı kurarsın objektif olamazsın....Hem bak sonra dayanamazsın dayarsın kafaya matkabı:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
  • Yeni Oluştur...