Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!Önemli!]Bana Yardım Edebilecek Biri Varmı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kafayı Sıyırmıs Durumdayım 10.Kez Çektim MyKo Clientini Ama Hepsi Bozuk.Sizden Bişey Rica Edecektim:
Efm Nasi annatcam bilmiom uyku saaatim geçti zaten :P
Simdi bilioruz bu setuplar yüklendikten sonra temp klasörüne kaydedilior.Setupu Kurduktan Sonra data.cab lari ile ayrılıor Setupumuz Ve setup.exe adında Bir miniminnacık dosyamız oluor Burada.92kb çık.Benim Setup hata verdiği için sizin setuplarinizla denemek istiorum.C:Documents and SettingsxxxLocal SettingsTemp klasöründe Bulunan bu setup.exe yi bana gönderebilecek varmı.Bende Temp klasörü Altında pft290.tmp adlı bir klasörde bulunuyor.

Bilgisayardan Anlayan Arkadaslar Bana Bu Konuda Yardımcı Olursa Sevinirm.Yardım Edebilecekler Ve Bana Bu Dosyayı Gönderme Zahmetine Girebilecek Biri Varsa Pm Atsın Lütfen Yardım.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mesaj tarihi:
Gargi sen iyicene sapıttın ha.
Evladım git fatih abini ara, iste alla alla.
Manyak manyak temp klasörü bilmem ne klasörü yazmış bi de.
Hey yarabbim sana akıl versin.
Böyle bi uçar kafa gelecek şimdi sana, neye uğradığını şaşıracan, o sandalyeden düşecen asfasfafsfassfa[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Mesaj tarihi:
setup.exe nin hata verdiğine eminmisin?
o dosya genelde hata vermez?[signature][hline]Nick : Lively
Level : 61 %8x
Class : Paladin
Clan : UknighteĞ
Np : 26xxx
Nuisance : CooLTanG
Server : Ares
Mesaj tarihi:
Fatih gözünü seveyim çek şuna bi cd ya.
Sabahtan beridir elli tane konu açmış milletin kafasını ütülüyo :P
Hayır milleti bilmiyom gerçi de 3 gündür benim beynimi öpüyo msn'den, özel mesajdan hehehe[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 26 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
setup.exe nin hata verdiğine eminmisin?
o dosya genelde hata vermez?

En azından denemek istiom .cab larda bi hata olduuunu zanmıom yada olabilir bilmiom :D en azından belki olur:P 1 Haftadır dl ediom hepsi bozuk Yardım pls:P[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mesaj tarihi:
Az önce elektirik gitti rekoruma rekor katacaktım yeni bi bozuk Dl ile ama olmadı işte :P

edit:Tedasakafamgirsin.tk mi açsam acep :P

[Bu mesaj LordGargamel tarafından 26 Temmuz 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ad-aWare Kaspersky ikilisine çok şey borçluyum Temizledilerde Hep baslangıçlarda dos çıkıo.

Ya drac sen neden yollamıon yau Yolla bak söz Buffliycam seni oyuna girince :P[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 26 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:

Bumu verdiği hata?

Yok.
Nasildi Hımm.Sonu Setup Will Terminate Now Yazandı.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mesaj tarihi:
üşenmesen bi ss alıp koysanda hatayı anlasak :)[signature][hline]Nick : Lively
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK

Çok kafiyeli Bi Hata Deilmi :-)

[Bu mesaj LordGargamel tarafından 26 Temmuz 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya hani ben bıraktımda malmısınd emeden edemicem :) myko clientı nasıl kurulur konulu topice git orada md5 hash nasıl yapılrı ogren hatan duzelecek..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
zıbarmış.. sabah 6da kalkcakmış.. öle dedi msnden :p[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Mesaj tarihi:
Henüz Deil Kapayam Derken İçimden Refreshe Basmaq Geldi.
Eed Daha Önce Bırakacaaaam Dierekten Silmistim.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK

nese zıbaram artık

[Bu mesaj LordGargamel tarafından 26 Temmuz 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kayıt kütüğü kullanmayı bilionmu ?[signature][hline]Nick : Lively
Mesaj tarihi:
o hata veren dosyayı bir arkadaşından al, bozuk olanının yerine kopyala..[signature][hline]Nick : Lively
  • Yeni Oluştur...