Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kafayı Sıyırmıs Durumdayım 10.Kez Çektim MyKo Clientini Ama Hepsi Bozuk.Sizden Bişey Rica Edecektim: Efm Nasi annatcam bilmiom uyku saaatim geçti zaten :P Simdi bilioruz bu setuplar yüklendikten sonra temp klasörüne kaydedilior.Setupu Kurduktan Sonra data.cab lari ile ayrılıor Setupumuz Ve setup.exe adında Bir miniminnacık dosyamız oluor Burada.92kb çık.Benim Setup hata verdiği için sizin setuplarinizla denemek istiorum.C:Documents and SettingsxxxLocal SettingsTemp klasöründe Bulunan bu setup.exe yi bana gönderebilecek varmı.Bende Temp klasörü Altında pft290.tmp adlı bir klasörde bulunuyor. Bilgisayardan Anlayan Arkadaslar Bana Bu Konuda Yardımcı Olursa Sevinirm.Yardım Edebilecekler Ve Bana Bu Dosyayı Gönderme Zahmetine Girebilecek Biri Varsa Pm Atsın Lütfen Yardım.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 [spo1=Ahanda...][/spo][signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Yanında setup.ini de lazim olabilir galiba :([signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Gargi sen iyicene sapıttın ha. Evladım git fatih abini ara, iste alla alla. Manyak manyak temp klasörü bilmem ne klasörü yazmış bi de. Hey yarabbim sana akıl versin. Böyle bi uçar kafa gelecek şimdi sana, neye uğradığını şaşıracan, o sandalyeden düşecen asfasfafsfassfa[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 setup.exe nin hata verdiğine eminmisin? o dosya genelde hata vermez?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Fatih gözünü seveyim çek şuna bi cd ya. Sabahtan beridir elli tane konu açmış milletin kafasını ütülüyo :P Hayır milleti bilmiyom gerçi de 3 gündür benim beynimi öpüyo msn'den, özel mesajdan hehehe[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Lonely, 26 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: setup.exe nin hata verdiğine eminmisin? o dosya genelde hata vermez? En azından denemek istiom .cab larda bi hata olduuunu zanmıom yada olabilir bilmiom :D en azından belki olur:P 1 Haftadır dl ediom hepsi bozuk Yardım pls:P[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Az önce elektirik gitti rekoruma rekor katacaktım yeni bi bozuk Dl ile ama olmadı işte :P edit:Tedasakafamgirsin.tk mi açsam acep :P [Bu mesaj LordGargamel tarafından 26 Temmuz 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bence sen o bilgisayara bi format çek önce. Virüz olabilir. Mesela yani. Ki sen de diyodun benim bilgisayarımda virüz var diye[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bumu verdiği hata?[signature][hline]Nick : LivelyLevel : 61 %8xClass : PaladinClan : UknighteĞNp : 26xxxNuisance : CooLTanGServer : Ares
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ad-aWare Kaspersky ikilisine çok şey borçluyum Temizledilerde Hep baslangıçlarda dos çıkıo. Ya drac sen neden yollamıon yau Yolla bak söz Buffliycam seni oyuna girince :P[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kaspersky? hmmm....[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Lonely, 26 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Bumu verdiği hata? Yok. Nasildi Hımm.Sonu Setup Will Terminate Now Yazandı.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 üşenmesen bi ss alıp koysanda hatayı anlasak :)[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ok hayhay :)[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 [signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Çok kafiyeli Bi Hata Deilmi :-)[Bu mesaj LordGargamel tarafından 26 Temmuz 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya hani ben bıraktımda malmısınd emeden edemicem :) myko clientı nasıl kurulur konulu topice git orada md5 hash nasıl yapılrı ogren hatan duzelecek..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bende sana malmısın demeden edemiycem :P Yaptım Ama Halen Aynı Hata.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 nihohoea[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Daha önce KA'yı yükleyip sildinmi?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 zıbarmış.. sabah 6da kalkcakmış.. öle dedi msnden :p[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eheh.. yarın tarif ederim o zmn. :-)[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Henüz Deil Kapayam Derken İçimden Refreshe Basmaq Geldi. Eed Daha Önce Bırakacaaaam Dierekten Silmistim.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK nese zıbaram artık [Bu mesaj LordGargamel tarafından 26 Temmuz 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kayıt kütüğü kullanmayı bilionmu ?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o hata veren dosyayı bir arkadaşından al, bozuk olanının yerine kopyala..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
Öne çıkan mesajlar