Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet birazdan görecekleriniz günlerce kabuslarınıza girebilir. Birazdan resmine göreceğiniz varlık bizim okulda bulunmakta, kendisi bir sutopçu olmakla beraber hayvandır:) Bu fotoğrafı en son okulun düzenlediği Çanakkale gezisinde çekilmiştir, saçlarından sıkılan SÇ(18), önce bir güzel saçlarını traş etmiş sonra o güzel kafasıyla hocalar yakalamasın diye balkondan balkona atlayarak oda dolaşmaya çalışırken 2 kat aşağıdaki kızın üstüne düşmüştür. Yazdıklarımın hepsi doğrudur (kızın üstüne düşme kısmı DAHİL). Hiç bir atmasyon yoktur. Resim üstünde hiç bir fotoşop yoktur, yaptıysam dopum.[signature][hline]Gods&SlavesMsn Space
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya ben bişi anlamadım ya :([signature][hline]SupeRock
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sevdim çocuğu msn i ni versene şeker şey[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eee nerde dusme resimleri?[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne bicim su topcu lan bu boyle gobekli memeli... su tpocu dedigin demir gibi vucuda sahip olur.. inanmadim ben:)[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ee korkucak bişey bulamadım ben..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya ben hem korkmadım hemde anlamadım napıcaz :d[signature][hline]SupeRock
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Düşme resimleri yok tabii ki adamın. Arkadaşınız 2. kattan düşünce "SİNAN BAK BURAYA LEN" diye resmini çekmiyorsun genelde:) Bu iki resim var sadece. Ama yeterliler bence:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adamın tip süper...küçükken psikolojiksorunlar yaşamış olabilir :D emauehuea[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 spoiler koysaydın keşke de kasmasaydık bu kadar :([signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadaşinin her yeri sivilce dolu bence onun tek sorunu SEX.Bole sac filan kesmeler hikaye bence kiz i gorunce bilerek atlamiştir.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper [Bu mesaj sirplayA tarafından 27 Temmuz 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o_O[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 elim ayagım titriyo korkudan..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o saçla atlarsan kız korkar 2. resimdekini sölüyorum bu arada dorsia yağ göremiyorum ben lol[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 çok korktum :P güzelmiş ama garip bir çocuk olmalı. Nasıl düşer 2 kat aşağıdaki kızın üstüne? ölen yaralanan varmı bari?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya balkondan düşüşü şöyle oldu biraz daha detaylı anlatmak gerekirse: çanakkale gezisinde gece 10dan sonra odadan çıkmak yasaktı eh millet de odasında parti yapıo ulaşım da balkondan balkona atlayarak oluyo... bu sinan arkadaşımızın da parmaında sigara söndürülmüştü yanlışlıkla. bir balkondan diğerine atlarken ayağı kaydı, diğer balkona tutundu ama tutunduğu anda sigara basılan yerine üstüne gelince elini bir an bıraktı ve aşağıdaki kızın üstüne düştü. kırık çıkık yok ayı olduğu için sadece sağ kolu yara bere içinde kaldı. Kız da baya korktu haliylen.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kızın kafasına düşmedi heralde hem 10 dan sora çıkmak yasah kızın suçu.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 he?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 pek korkutucu bulamadım : ([signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 normal sayılır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kıza bişey oldu mu ?[signature][hline]peace!
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 trhas gıbı geldı bna ama nese[signature][hline]--Borgır--
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 korkunç değilki bu:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 düşme resimi veya videosu olsa belki tırsabilirdik de, bu pek etkilemedi beni=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Öne çıkan mesajlar