Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Efendim guvenlik caddesinde, kizilay tarafindan girilmisse hemen solda. bir ara burasi igrenc eller havaya bir yerdi, `piyasa` adinda, ayni bina. girisi ucretsiz. iki katli bir yer, alt kati klasik rock gruplari cikartiyor, klasik rock yayini yapiyor. ust katsa club. direk bilindik hiphop-dans sarkilari caliyor. ust kata ankarada yasayan bir avuc zenci cok ragbet ediyor, alttaysa her cesit insani gormek mumkun, girisin ucretsiz olmasindan kaynaklaniyor bu da. cumartesileri joker cikiyor, klasik rock grubu. guzel caliyorlar, ama vokallerini begenmiyorum ben. yinede eglendirir, eglenirsiniz. grupca gitmek icinde ideal ama acikcasi pekte bir numarasi yok. heryere gittim param bitti, ama oynamaya doyamadim diyorsaniz gidin.[signature][hline]Piiys
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben açmayı düşünüyordum da açıkçası üşendim :p aratıncada pek bir sevinmiştim dojorel açmamış diye ehe burası güzel aslında bar falan şık güzel yani ama içkiler biraz pahalı diye biliyorum biz gittiğimizde değildi ama.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evimin hemen önü olduğundan çok gitmişliğim var. Salı günleri karaoke günleri burada. Pazartesileri ile kapalıydı yaz tarifesini bilemiyeceğim. Gelipte bana uğramayan patiler itina ile kızılcık sopası ile dövülür.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 1 kere geldim ondada bar taburesini kırdım ama çok karanlıktı içersi çakmadı kimse :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Geçen hafta gittim Muzik guzel, ancak tabi gruba göre değişir ancak içerisi cok basıktı Eskiden Sherlockolmes iken her hafta sonu babamla giderdim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ohh gez sen gez..[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: kingpin, 22 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki: 1 kere geldim ondada bar taburesini kırdım ama çok karanlıktı içersi çakmadı kimse :p :lol:[signature][hline]let's rock ! [Bu mesaj uncla tarafından 26 Temmuz 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :) dojorel in tüm mesajlarını saklayacam Ankara'yla ilgili.. gezmedik yerbırakma sen..
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yakin tarihte giden var mi son durumu nasildir tavsiye edilir mi?
Keyzar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Zıvanadan çıkmış bir yer şu anda. Ankara'da ne kadar işi gücü olmayan başı boş kılıksız adam var hepsi orada... Piyasa mekan diye adlandırabileceğimiz her telden kız, ya da erkek düşürebileceğiniz, saat 11'den sonra gittiğinizde kapıda saatlerce bekleyebileceğiniz, eski Borsa'nın yerini almış olan ve grupça gittiğiniz taktirde eğlenebileceğiniz bir mekan...
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 çok ilginç bi mekan oldu artık. sgiş soguşun haddi hesabı yoktu en son gittiğimde. oha diyip, kartıma düşen içkimi alıp direk köşeye çekildim=) buradan gidecek olanlara tavsiyem, yapmayın evladım, etmeyin evladım...
Öne çıkan mesajlar