hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 [spo1=:-o][/spo][signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o ne ya tobe tobe.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hahahaha süper ya.. kürtçem daha iiyidir benim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eee Kurdistan diye bir devlet oldugunu benimsetmeye calisan bir cok insan varken Kurdish cok abes kacmiyor... Sonucta TRT-2/ gap ta falan kurtce programlar gosteriliyor[signature][hline]Bal adam...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 e kürtçe bi dil var. kürdistan dememiş ki kürtçe demiş.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben onu çok önceden keşfettim acaba kullanan varmıdır kürtçeyi linux kürdistan var onu duymadıysan..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Benim bildigim o secenek ıcq msn vb programların hepsinde var dilde var kullanda var. Bu olayları garipsemeyi iş edinmiş güruhda mevcut elimizde[signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaslar ares ne tanrisi? savas tersten oku anladin sen savas olacak bi tane dil ne kurtce bizimki turkce aslan bey kurtlar vadisi bolum 22 de ne demisti anladin[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 infeqted ne diyon ya bu kafayla hiçbieşy anlamadım :-)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 herkeste de bi sarhoşluk..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kurtce de birşey yok da aşagıdaki googleda ara paris şeyine takıldım ben.paris ney o.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu arada google grafiklere yazılan paris hilton da ayrı güzel bir ayrıntı[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 annem parise gitmek istio ona parisin goruntuleini gostertiim deidm de şey oldu :-p yok cnm bildigiz gibi deil :utaniem:[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ahaha busted... neden kullandigin belli o P2Pyi ehueh[signature][hline]Bal adam...
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 paris de kürt mü değil mi onu araştırıyor[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bare Foot Maniacs'da açık olabilirdi. Lütfen...[signature][hline]g3nk.
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Lopeth, 27 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: paris de kürt mü değil mi onu araştırıyor aynen öyle[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kürtler ve ares.. kürtler klavye kullanmayı bilirmi?[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: tAKA, 27 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki: kürtler ve ares.. kürtler klavye kullanmayı bilirmi? şu an mecliste seni yöneten kürtler var. Gayet modern kürtler var sen neden bahsediyosun anlamadım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kürtçe kabul edilmiş bi dil . ayrıca ekrandaki yazılar gibyse öle yazılmıo[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: elaidi, 27 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: şu an mecliste seni yöneten kürtler var. bunun dısarısında haklı olabilirsin belki ancak beni genellemene sokma.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 niye sokmuyoruz seni genellemeye?? Türk vatandaşı diil misin?[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected]
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ırksal tartışmalar çıkıyo.konunun sonu hoş görünmüyo.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dil değil mi?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar