Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Güzin Abla Junior. (Junior o kişinin cocuguna Muharrem Junior gibin)[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 öyle değil kimi kastetdin onu soruyorum??[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 seee gasteddüm :-P[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eheehehe[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şimd ihoşgeldin dicem ama konu baya sapmış sen yinede hoşpgeldin :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fastreload, 29 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki: şimd ihoşgeldin dicem ama konu baya sapmış sen yinede hoşpgeldin :) Sen baya bi geç kaldın :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşgeldin sindi benimle çıkarmısın :?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Mavi, 29 Haziran 2005 21:25 tarihinde demiş ki: hoşgeldin sindi benimle çıkarmısın :? Ay rezil insan yaş gelmiş 22 23 e Hala çıkarmısın diyo ALLAHIM!!! bune lamer lıktır! Makinayı tekmeliyordum lan yazarken. ZAUH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yawaş lem sakin bırak kız düşünsün biraz..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 29 Haziran 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 höh lan höh sen neymişsin cindy ya kanki :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 btn patinin agzı mı sulandı ne ...?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mavicim sen kaka çocuksun cınımmm :D[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Loli-pop, 29 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki: btn patinin agzı mı sulandı ne ...? Benim sulanmadı bi vakte iğrendim... :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Tamam Ya Tamam ya aile meselelerimizi bu kadar shared hale getirmeyelim.. hosgeldin cindy..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hoşgeldin... Ben hepsini okuycak kapasiteye sahip değilim kim bana özet gecicek =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 herşey benim I KİSS YOU!!'m ile başladı.. yok yok her şey en başta bir toz bultuydu[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Babacum olmasa bu olaylar olmicaktı :P[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abi encok bu kişye hoşgeldin denmiş yaa[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Threadde tek desteklediğim erutan la babacum.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tamam öyle olsun..... benimle çıkarmısın :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 [email protected] Hemen adresi rica edeyim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Dimi ben daha bugün geldim ama bana merhaba diyen yok :( :( :( :([signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: TERMINATOR, 03 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Eeeee! Uzattınız ama ha... Adam foruma fil tarihinde geldi. Hala hoşgeldin mesajları yağıyor. ya uplamak istemiyorum zaten öyle bir niyetim olsa daha önce "hoşgeldin" "hojjgeldin" "hoşgeldin geç otur" vs yazardım ama böyle "gubik" hatalar görünce dayanamıyorum. Terminatorcum o "fil tarihi" değil "fi tarihi".[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 merhaba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Maximil_King, 07 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: merhaba oha hala merhaba dyienler var iyimi :S[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.