Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 iyi gelsin sana yapsın o zaman bana yapmassın[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bazen bu bolumden banli oldugumun icin ne kadar sansli oldugunuzu dusunuyorumda. kahretsin[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Cindy, 28 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki: iyi gelsin sana yapsın o zaman bana yapmassın bize yapıyoz belki ? çok karizma adam ama ya süper bu resimde[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye.[Bu mesaj kermit tarafından 28 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Anlıyorum aklınız sıra geyikle uraşıyosunuz ama geyik yapa yapa sizde ciddiyet kalmamış sanırım[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 boynuzlarımız çıktı çok pis[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 oh ne güzel[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 denize karşı da geyik yaparım yasemin ağacıan karşı da geyik yaparım hem bunca zamandır yaparım şu olayı ilk kez sende bir terslik çıktı TÜBİTAK ile konuştum en kısa sürede incelemelere başlıyoruz.. acaba uzayda yalnız değilmiyiz ne?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 demek ki bunca zaman milletle kafa buldun[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ha evet değil mi gelen yeni üyeye i kiss you dediğimde gidip öpüyorum sırnaşıyorum oldu canım.. sen internet mahir geyiğini bilmiyor musun?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 biliyorum hayır önemli olan i kiss you değil buraya geldiğimden beri sürekli herkez dalga geçiyo Anlayabildin mi? bişiy sölüyorum hemen atlıyolar hahahah şöle böle falan diye yeter arıtk[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 rofl :D:D abi tamam uzatmayın bi yanlışlık yaptım bilemedim karizma abimizi uzatmayın i want to learn other(body) languages :D:D:D:D esası bu arada body war[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Haziran 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Cindy, 28 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: yeter arıtk evet yeter dayanamıycam[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: kermit, 28 Haziran 2005 14:40 tarihinde demiş ki: said: Cindy, 28 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: yeter arıtk evet yeter dayanamıycam babacum anlayabilir musun böle insanlar yüzünden sinir olyuorum ne diue dalga geçiyosun ki sen şimdi amaç ne?[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ama hep yanlış anlıyosunuz beni Mave gibi olcam yakında dayanamıyorum yeter diyorum dalga geçtin diyosun[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dalga geçmeyin kızla bakiim hıı kızarım bak.. hatta inanılmaz kızarım.. efsane kızarım hıı (sen de geyiğe gir biraz elin alışır, sinir sistemin sağlamlaşır güleriz eğleniriz) hadi bakiim kuzucuklarım[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya hayır burda kızlar pek sevilmiyo galiba ? hep bizle dalga geçiyonuzda neyse napalım bizde milletle dalga geçeris ;)[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abartmadan ama :) sonra başına geleceklerden babacum sorumlu değildir ![signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ne gelcekmiş[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 söylemem aramızda bi sır olarak tutuyoruz[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 alla alla kaç kişi tutuyonuz bu sırrı[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok aksi biz sevgiyle yaklaşıoyoruz bayan üyelere değil mi kermit? prensip oldu bende ne zaman bir bayan üye adı görsem I KİSS YOU!! yazıyorum (dikkat I yerien İ kullanıyorum) bazen de 1 PWN3D J00!!! diyoprum değişiyor o aman yeter be baydım bu geyikden hadi hepinizi I KİSS YOU!!, görüşürüz tontonlar[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 görüşürüz ama bende senle en kısa zamanda dalga geöip öcümü alıcam :PPP[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya şimdi nefr gelcek banliicak bizi kapatalım bence konuyu uuraşmayın kızla öm dan halledin sorada adımız gay e çıkacak kızlar sevilmiyo fln i kiss u toooo babacum lol:)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Haziran 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yani babacum doğru söylüyo bayan üye kıtlığı olduğu için tam terside elimizden kaçırmamak için çaba bile sarf ediyoz ama sen hep izi yanlış anlıyosun ![signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya tabi belli :D[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.