Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Birkaç gündür böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Şu makas konusunu da görünce tuz biber oldu. Hemen kendi rahatsız olduğum şeyleri yazayım. 1. Motorlular (Özellikle motorlu kuryeler) : Nezaman nereden çıkacakları hiç belli olmuyor. E-5 de giderken zaten aynaları fazla kontrol etmeyiz sadece önümüze bakar şerit değiştirirken aynaları kullanırız. Bu beyefendiler sol şeritten araba sollamaya kalkışıyor sağından solundan araba geçiyor... En ufak burnumu çıkarsam hiç şansı yok uçup gidecek onun canına zarar gelecek benimde başım belaya girecek. Herzaman en çok şikayet ettiklerim motorlulardır. Geçen hafta E-5 cevizlibağ da birtanesine çarpmış araba sol şeritte. Araba spin atmış burnu ters yöne dönüktü. Motorlu kuryede yerde yatıyordu. Arkadaş yanımdaydı aha işte belasını bulmuş dedim. Daha sonrada çok üzüldüm bu dediğim lafa ama bela aradıkları bir gerçek. Hareket ediyordu ama umarım iyi olur ve akıllanır. 2. Taksiciler : Hiç kural takmıyorlar aptal aptal makas yapanlardan farkları yok. Kendi arabalarına acımadıkları için gözleri çok kara. hızlı hızlı her deliğe giriyorlar geçen gün bitanesi karşı yönden gelip hızla yanımdan geçti alıp götürecekti. Kendi altındaki arabaya acımıyor zaten 40 kere kaza yapmıştır hem parçasıda ucuz ne olacakki ama bizim arabalarımız bizler için okadar önemsiz değil.. 3. Makasa girenler : Bunlara aslında fazla rastlamıyorum ben ama yaptıkları iş değil diğer insanlarında hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Çarpmasalar dahi çok yakın geçtikleri bir arabadaki şöför heyecanlanıp kendisini bariyerlerde bulabilir. Daha aklıma gelen çok var fakat sizlerinde katılmasını istediğimden hepsini yazmıyorum. Buyrun nelerin sizi sinirlendirdiğini rahatsız ettiğini yazın.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 walla daha bugun babamla gelioduk.bursadan istanbula.nerdeyse 5-6 tane tır la karşılaştık carpıoduk hep.o hızla giderken birden tarladan carttan curttan cıkıolar herifler sallamadan.sora babam dellendi yaklaştı yanına açtı camı.dedi senin a... napıosun lan sen falan.adam bişi diyemedi sora devam ettik ama baya yaşadık bugun bu olayı.sonunda dellendi adam bide ben genelde aynaları kullanmıyanlara uyuz oluyorum.direk saga sola geçiveriolar.anlamıorum o aynaları ne die koymuşlar oraya.özellikle bayanlar dikkat ediyorum hiç kullanmıolar ayna falan.şansa cıkıolar yola[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Şirket Araçları: Kullananın kendi arabası olmadığından ne kadar abuk davranış, makas, tehlikeli kullanma, sağa sola bakmama bunlarda. Sapık gibi sol şeritten 180+ hızla gelen Opel Corsa görürseniz, otobanda zigzag yapan bir Renault varsa, mutlaka bir yerlerinde şirket amblemi oluyor. TEM ve F1 kamyoncuları: Bazı TIR şöförleri de kendinden geçiyor, TEMde ortalığı birbirine katıyorlar. En sol şeride geçip araba sollayanı mı ararsın, makas atanı mı, yoksa 150km ile gelirken arkadan selektör yapan, yokuşaşağı salmış cam yüklü TIRı mı... Adamın hiç durma şansı yok ya, herif cam yüklü ağzına kadar, önünden kaçmasam alıverecekti beni, 160kmye kastırıp sağ şeritte bulduğum ilk boşluğa daldım, herif 0.2saniye sonra "Zödövöööööööööööööööööööm" diye yanımdan geçti, benim araba havaya fırlıyordu titreşim ve rüzgarından Yeditepe University stickerlı arabalar: Bizim ev Yeditepe yolu üzerinde, çok çekiyorum bunlardan. Aralarında çok düzgün kullananları bulunsa da, 10da 8i falan deliler gibi gidiyor, her an her şey beklenebilir, uzağında durmakta fayda var. Kırmızıda durmayı da sevmiyorlar, kaç kere kavşakta biçiyorlardı beni (öğrendim ki deposuna yarışıyorlarmış, onlar da haklı tabii, bir depo benzin kadar kıymetim yok) Yaşlı Teyzeler ve Hırslı Amcalar: Bu iki türün de ortak özelliği, kendilerini hem yolun muhtarı sanmaları, hem de bir şeride sahip çıkıp bloke etmeleri. Özellikle, TEM ve E5te sol şeride çıkıp 45km ile giden teyzeler efsane oluyor, sağından geçmeye kalkınca da arabayı kaydırıp yolu kapatıyor, size de el kol hareketi yapıyorlar. Yaşlı amcalar daha da tehlikeli, altlarında en az kendileri kadar yaşlı bir arabayla, hem dikkatsizler, hem de süperötesi kullandıklarını zannediyorlar, beklenmedik hareketler yapıyorlar. Yılların tecrübe kazandırdığı doğru da, reflekslerden götürüyor be mirim... Popo Fetişistleri: En en en kıllandığım grup. Makasçılar bile daha iyi, çünkü sizi en fazla 2 dk rahatsız ediyorlar, aralık bıraktınız mı uzuyorlar. Popo fetişistlerini ayıran temel özellik, düz hareket etmeleri ve her yere hızlı gitmek istemeleri, yolun onlara ait olduğunu düşünmeleri. Bu elemanlar arkadan gelip aracınızın poposuna yapışıyor, bazen selektör bile yapmadan 5cm mesafeden sizin takip ediyorlar. Sizin öndeki araçla bıraktığınız her milim mesafe onları çileden çıkartıyor, ya önümden çekil ya öndekine yapış diye ittiriyor da ittiriyorlar. Fren yapamıyorsunuz, "Çarptı mı çarpacak mı?" diye arkayı kollamaktan dikkatiniz dağılıyor, öndekine yanaşırsanız zincirleme kaza riski alıyorsunuz, ne yapsanız kurtarmıyor. En dövülesi grup bence bunlar.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 motor kullanıp araya giren adamlara uyuz oluyorum.hele bide hız motorlarını çekiolar altlarına sonra sağdan soldan vıınnn vınnnn. geçen sene öküzün teki kawazaki motorunu lambalarda kalkarken arabamın kaputuna düşürdü.arabam yamuldu.iş çıkardı başıma öküz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben genelde otopark öküzlerine kıl oluyorum.2km/h hızla park yeri arıyolar.bide bayanlar hepsi değil ama .özellikle yeni ehliyet alanları "ben çok iyi biliyorum araba kullanmasını hız yapmalıyım" mantığıyla yola çıkıyolar deli oluyorum sonra[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben bayan şöförlerin acemi ayağına yatmalarına ve trafikte herkesin onları korumasını beklemelerine de kıl oluyorum. Aynalara bakmıyorlar, yola fırlıyorlar, fren yapmıyorlar. Ayıp ama, özellikle bazıları kasten yapıyor, "Onlar benim için düşünsün" diye. Kavşakta aynasına bakmadan fırlayıp ikimizi de tehlikeye atan kız(mahcup mahcup da gülümsüyor tabii, acemi ya), iki dakika sonra vızır vızır makasa kalkıyorsa bu aleni terbiyesizliktir yani.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 aa birde bu sene üni şenliklerinde kızın teki park halindeki arabama çarpmıştı.neyseki jandarma varmış o sırada etrafta kızın numarasını falan alıp göndermişler.ben gelince direk söyledi adamlar. bazıları park ederken aynalara bile bakmadan park ediyor veya çıkıyor.onlarda baya tehlikeli oluyor.üstelik çoğu zaman siz yanında olmadığınız için tamir parası da size patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Birde Türbanlılar var. Ellerinizi başınızın iki yanına koyun. Ne göreceksiniz? İşte bunlar bu şekilde araba kullanmaya çalışıyorlar. Sadece Ön camdan gördükleriyle yetinip.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 taksiciler +1 yeditepe +1 (fast and furious'a dondu iyice) makas vs. +1[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 minibüsçüler ve taksiciler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 18 yaşını 1 ay önce doldurup ehliyet alıp babasının arabasıyla salakça araba kulalnanlar sarı ışık yanar yanmaz korna basanlar ışıklarda sana tip tip bakanlar (allahtan bmw var sorun olmuo bi ışıklarda bide arkadan tampona bakıolar) bi şu salak yayalar kırmızı yanıo yaya için koştura koştura geçmeye calısıo salaq[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Gothic_Angel, 24 Temmuz 2005 19:41 tarihinde demiş ki: (allahtan bmw var sorun olmuo bi ışıklarda bide arkadan tampona bakıolar)Bunlari marifet sanan insan(!)lar birinci planda. Sonra da taksicilerin cogu ve minibusculerin hepsi geliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kaşınanı kaşırlar...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Baggio, 24 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki: said: Gothic_Angel, 24 Temmuz 2005 19:41 tarihinde demiş ki: (allahtan bmw var sorun olmuo bi ışıklarda bide arkadan tampona bakıolar)Bunlari marifet sanan insan(!)lar birinci planda. Sonra da taksicilerin cogu ve minibusculerin hepsi geliyor. benimde bu tipler sinirimi bozuo[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Trafikte mi, haksiz cikinca mi? Hayir konumuz trafik de o acidan, konuyu dagitmayalim, acan arkadasa ayip ;) (Ipucu: Edit tusu yarim saate kadar mesajimizi editleme imkani veriyor bize, aklimiza birsey gelirse diye. Ben ornek olarak edit ile yaziyorum mesela suan.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 24 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 toplu taşıma şöförlerinin büyük çoğunluğu sonra bazı ateşli gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 minibüsçülerin havalı korna taktırıp heryerde öttürmeleri hele hele bazısı var 30 sn de bi kornaya basıyor[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 O minibüsçülere cevizlibağ dan veya merterden geçerkeen bi dikkat edn abi hepsi birden minibüsçüler orkestrası kurmuşçasına dıdıdıdıdıdııt dıdıdıdıdııdıt[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu işin oyun olduğunu sanip ta reset tuşu varmiş gibi salakça , gereksiz yere hız yapan , tehlikeli şerit değiştiren , sinyalizasyon sistemini yok sayan , kendi hayatini ne halt ederse etsin umrumda bile olmasa da başkalarinin hayatini da zehire çevirebilen ,altindakini aracı ulaşim aracı olarak değil de bir hava atma statü sergileme kendi gelişmemiş kişiliğindeki ezikliği para ile aldiği bu makina ile kapatmaya yarayan bir araç olarak goren , benmerkezcil yapida olup kendini yolun tek hakimi tek kral'ı sanan , ulaşim sisteminin aslinda karşilikli birbirinin güvenliğini düşünerek ve olabildiğince sakin yapılandirildiğindan bi haber olan , aciz tüm bireyler trafikte sinirimi bozar ...[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Sinyal kolunu kullanmayan herkese kıl oluyorum. Ben müneccimmiyim senin sol şeritten sağa sert dönüş yapacağını bileyim. Yukardaki djhedehödö tipindeki şöförümsülere kıl oluyorum. Etrafında olana bitene aldırmayan şöförlere tilt oluyorum. Ambulans gelmiş, yayaya yeşil yanıyormuş peehhh bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı dünya... Saygısız davranmayı adet edinen, sarı ışık yanınca korna çalan, Kırmızıdan sarıya geçince durunca yanına gelip söylenen, park ederken veya her hangi bi sorun olup düzgünce duran birinin kıçına girip kornaya asılan vb.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bir yeditepeli olarak yeditepe olayina cevap vermek istiyorum. Bir kere oyle deposuna yarislar falan yok. Filmlerde izleyip zengin p.c leri yapiyordur kafasiyla uydurmayin. Ki boyle bir sey olmus olsada munferittir. Ikincisi okul her girene cikana bir aralar bu stickerlari takiyordu. Su an yeditepeyle alakasi olmayan taksilerde bile gorebilirsiniz. Ucuncusu istanbulun anadolu yakasindaki genclerin elindeki spor arabalarin cogunlugu bizde. Bu yeditepelilerin manyak oldugunu degil bir kisim insanin manyak oldugunu gosterir. Ha bunlari niye yaziyorum bir vakitler yeditepe avi baslatmisti polisler bundan bende nasibimi almistim. Durup duruken bize patliyorlar suclu sucsuz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yeditepe olayı için diyebilirim ki, kurunun yanında yaş da yanar. Sticker olmadan kampüse girilmiyor sanırsam, ama o sticker'ı taşıyan bazı araçlar öyle şeyler yapıyorlar ve bu öyle sıklıkla meydana geliyor ki, bir tepki oluşuyor onlyreal. Bir avuç başıbozuk yüzünden siz de yanıyorsanız bence bir şeyler yapmanız gerekir. Ama ben de evimin orada ışıktan dönecekken "RÖAAAHHHH" diye kırmızıda geçen yeditepe stickerlı bir 206 ve Civic Type R tarafından biçilme tehlikesi yaşıyorsam ve bu 2 günde bir farklı arabalarla tekrarlanan bir olay haline geliyorsa, kusura bakma eleştirir ve kıl olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mınıbusculer-tırlar-motorsıkletlıler-makas atanlar-trawestıler benım acayıp sınırımı bozuyoo[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yeditepe stickerlı yeşil bir 206 roland garros görürseniz yolu açın ve korkmayın :D Genelde arabasına modifiye yapan adam deli gibi gider mantığı vardır. Zaten rastladığınız manyakların çoğunun arabasında yay, egzos felan vardır. Ama bu mantık çok doğru deil. Benim gibi modifiye yapsada gazlamayan tipler vardır. Otoyol hariç tabi. Yeditepe'de okusam da öyle deli hız yapan görmedim. İllaki vardır da Yeditepe sticker'i sadece hızlı gidene verilmio. Benim de uyuz oldum şeyler var. En fazla kıçımda gidenlere uyuz olurum. Birde otoyolda iki bazen 3 şeritte aynı hızda gidenler. Sağ şeritteki arabalardan hızlı gitmiceksen o şeride geçiceksin. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 Temmuz 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben kedilere uyus oluom abicim.ne zaman dik bi bayır denk gelse..zaten baggıra bagıra çıkıo araba..hayvan orda duruo bi yere kımıldamıo..iniom taşlıom sinirimden..sona kalkta görelim. Ben kedileri sefmiom trafikte![signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar