BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Gölgelerin arasından geen sesler, korkmana sebep olsada aslında her zaman O senin yanındaydı. Kendini bıraktığın zamanlarda, ölümü düşündüğün günlerde bile her zaman O senin yanındaydı. Eski günlerini hatırlarmısın. Çocukluğunu, doğduğun günden beri olan her şeyi, her saniyeyi hatırlayabilir misin ? O hepsini hatırlıyor. Ne kadar kendinle barışık olmasanda, her zaman bir savaş içinde olsanda, inanmamakta dirensende O seni asla terk etmedi. Ondan bir işaret bekleyip durdun. O sana hep işaretlerini gönderdi ama anlamak istemedim. Mucizeler bekledin. Yaşamdan ne bekliyebilirsin ki artık. Burdasın benimlesin. Seni götürmeye geldim. Ölümünü gerçekleştirmek için seni götürmeye geldim. Gitmek için hazırsın artık seninle yolculuğumuza başlıyabiliriz. Sislerin arasından çıkman için sana ve tanrı elini uzattı. Artık yardımımıza ihtiyacın var. Artık bizim yanımızdasın, ölümün kapılarında, sonsuzlukta, bütünlükte, Tanrı nın ve meleklerin yanındasın. Artık sonsuz uykundasın. İyi geceler ...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 +1 *!Alkışlar*[signature][hline]Sırlar aldatır. AA [Bu mesaj Soulbringer tarafından 26 Temmuz 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ürperdim süper olmuş[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ereuheu saolun :P sonlarda bi "ve" fazladan koymuşum ^^ kusuruna bakmayın o "ve" nin atlamış öyle ortaya[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çok hoş olmuş BeIlow dostum ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 başarıların devamı....[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 çok güzel olmuş tebrikler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 saolun :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar