Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Tanrı Elini Uzattı


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Gölgelerin arasından geen sesler, korkmana sebep olsada aslında her zaman O senin yanındaydı. Kendini bıraktığın zamanlarda, ölümü düşündüğün günlerde bile her zaman O senin yanındaydı.

Eski günlerini hatırlarmısın. Çocukluğunu, doğduğun günden beri olan her şeyi, her saniyeyi hatırlayabilir misin ? O hepsini hatırlıyor. Ne kadar kendinle barışık olmasanda, her zaman bir savaş içinde olsanda, inanmamakta dirensende O seni asla terk etmedi. Ondan bir işaret bekleyip durdun. O sana hep işaretlerini gönderdi ama anlamak istemedim. Mucizeler bekledin. Yaşamdan ne bekliyebilirsin ki artık. Burdasın benimlesin. Seni götürmeye geldim. Ölümünü gerçekleştirmek için seni götürmeye geldim.

Gitmek için hazırsın artık seninle yolculuğumuza başlıyabiliriz. Sislerin arasından çıkman için sana ve tanrı elini uzattı. Artık yardımımıza ihtiyacın var. Artık bizim yanımızdasın, ölümün kapılarında, sonsuzlukta, bütünlükte, Tanrı nın ve meleklerin yanındasın. Artık sonsuz uykundasın. İyi geceler ...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...