Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansionları satın almak ve kurmak


kofti

Öne çıkan mesajlar

Large client'i kurdum, upgrade account kısmı çok karışık. hepsine birden 10 euro'ya account'unuzu upgrade edin var. bir de aşşağıda game keyler var onlarda 30ar euro. expansion için hepsini ödemem mi gerekiyor ?

( hep shadowlandsi hem alien invasion'u istiyorum )

[Bu mesaj kofti tarafından 14 Temmuz 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an bütün accountlara upgrade etmek için 9.95 alıyolar + senin seçtiğin ödeme biçimine (1 ay, 3 ay, 6 ay ya da 12 ay) göre ödiceğin paara var. Keyler clienti satın aldıysan kullanıaln şeyler.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 euro verdim shadowlands açıldı hemen, gittim bir de oralarda kayboldum. bu oyunu artık kimse oynamıyormu, ya da türkiye de neden popüler değil gerçekten merak etmeye başladım. oyunda herkesin 200 lvl karakteri var ( hemde 4er 5er ) bu tarzda başka mmorpg var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
paralı oldugu için türkiyede fazla kimse oynamıyodur :)
oyun 4 yıldır piyasada oldugu içinde öle insanların 3-4 tane 200 karakteri var :P Shadowlandsle lvl atlamak çok kolaylaştı ..... :( nerde o eski günler.. poolsuz yaratık başına 30k xp aldımı sevindigğimiz günler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...