cucuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben 2 saattir kasıyorum girmek için bir türlü girmedi bendemi sorun yoksa serverdamı anlayamadım. odaları seçme bölümü geliyor ondan sonra bekle allah bekle girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben oyundayim biraz lag var ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1 kere denedim girdi.. Ama lag var. zzZz[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oyundayım 0 lag ıle bellua da ranger of key ın spawnlanmasını beklıyorum =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 simdide ben giremiyom.:( account already in use falan fian diyo ok diyom öle kaliyo[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya noldu anlayamadım bugun bir türlü giremiyorum MYKO ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 server.ini dosyasının içeriğide aşağıdaki gibi oysa noldu acaba [Server] Count=2 IP0=login1.knight-online.com.my IP1=login2.knight-online.com.my [Version] Files=1303 [Join] Registration site=http://www.knight-online.com.my Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar