paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Etrafımda gövdesi küt dalları seyrek kökleri sağlam ağaçlar.Altımda ise ürpertili simsiyah toprak parçası kırık bir agacin gövdesinde gezinen iri ufaklı böcekler ve o böceklerin hızlı hareketleri bakıyorum etrafıma insan yok her tarafı yaşamaya çalışan böcekler sarmış üstümde geziniyorlar beni ısırıp birşeyler koparmaya çalışıyorlar dedim ya böcekler işte,sonra bir daha etrafıma bakıyorum alacakaranlık ve ağaçların hışırtısı ve yalpalayan dallar.Boş gibi görünen ormanda karşımda bir at toynaklarını kaldırarak birşeyler anlatır gibi hareket yapıyor ben ise görmezden geliyorum onu aslında sırtına atlayıp ormandan uzaklaşmak istiyorum ama ne tepki vericeğini bilmiyorum derken at oradan koşarak uzaklaşıyor ve gitgide gözden kayboluyor. elimdeki sigaramdan derin bir nefes çekiyorum,birden gözlerim kararıyor,nefes almakta zorlandığımı farkediyorum sonra birden bu derin rüyadan kalkıyorum,yatağımdan zorda olsa kalkıyorum ve etrafta yeni ektiğim beyaz güllerin soluk verişlerinin bende baş ağrısı yaptığını fark ediyorum ve oturup düşüncelere dalıyorum ya ben bu güllere bakmassam böceklerde güllerimi kopartmak istermi?[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hiç bişi anlamadim valla..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Zaten o manada anlaşılacak birşey yok sanıyorum. Tabi buradaki kavramları asıl anlatılmak istenen başka şeylerin ifade edildiği şeyler olarak görüp daha derinlemesine yoruma da girilebilir. Ama hikayeleştirme olarak falan çok güzel, cümle yapısı falan profesyonelce geldi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bence arkadaş çok güzel duyguları ifade ede biliyor ama yer zaman ve mekan konusunda çok amatör yazısı nedakar anlamsızda olsa içindeki duygu güzel bence[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 anlamakta güçlük çekmeme rağmen yinede güzel olmuş[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Normal olmadan yazılan şeyler karmaşalar[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar