Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Giricek olan varsa bekleriz... Şu an 5 kişi girmeyi planlıyoruz... Gelicekseniz capture the flag yapcaz... Msn;[email protected][signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Poibra, 25 Temmuz 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Giricek olan varsa bekleriz... Şu an 5 kişi girmeyi planlıyoruz... Gelicekseniz capture the flag yapcaz... Msn;[email protected] Evde olsaydım belki gelebilirdim :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 O zaman evde olan birilerini yolla =)[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aa bensiz olurmu :-) [email protected] İstediğiniz zaman :)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bir aksilik olmazsa ben de katılacagım [email protected][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 IP - Port ne beyler ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Evet beyler nerdesiniz ? saat 22 : 01 kimsecikler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oha 22:01 diyo birde =) 1 saat yaptık...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez [Bu mesaj Poibra tarafından 25 Temmuz 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bu arada şimdi de toparlanalım yine dicektim de msn girmiyo... Dolayısı ile ulaşamıyorum kimseye :([signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Gelen varsa ben beklerim msni açtığım an arkadaşlarım da gelicek hadin bekliyorum gelin kapışalım =)[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben buralardayım, işim var ama poibra da msn var, ulaşırsa gelirim büyük ihtimalle...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 daha yeni giren ve ölünce çıkan senmiydin bab hehe[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok ben girmedim henüz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hadi beyler girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 BEYLER KUURN LAYN[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eheh :) 20:00 deniyordu birde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla 20:00-21:00 arası oynadık biz siz yoktunuz bi tek S ile başlayan bi arkadaş vardı =) İsterseniz bugün yine yapalım,şimdiden yazıyorum; Saat 20:00'de GELECEKLER GELİYORUM DESİN...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu arada; GELİYORUM =)[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben de orada olacağım (hani karizmama şey edip gelmek isteyen olursa diye=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrdd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende gelmek isterim de ... ip filan ?? msn :[email protected] Dipnot: dwn sen benim tanıdığım dwn misin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pati serverına giricez[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İyi eğlenceler dilerim size[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 giriyor muyuz oyuna?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hadin abi 3 kişiyiz :([signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tmm gelioruz biz de birkaç kişi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar