nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki: miss dunkin donut Mauha koptum iyiydi :D[signature][hline]SupeRock
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi bi kere banada bi kız web cam açtı...çok karanlıktı ama hafif loş bir karanlık...alacakaranlık mı desem bilemicem neyse :D iki göğüs gözüküyordu...ama tam 90lık göğüsler yani...dedim bu kesin resimdir..bi anda kamerayı bir uzaklaştırdı..üzerinde transparan ince tül gibi bir şey vardı işte ismini bilemiyorum...ve ss alamadan kapattı web cami :(:(:(:(:( hayatımın fırsatı o gece açması için çıkana kadar yalvarmıştım :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aheahehaehae beyni durar la insanın..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu hatun seni keklemiş artık hatun mu sapmı bu bi photoshopla yapılmış resim. Ben bu resmi nette çok gördüm...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 26 Temmuz 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 OMFG!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yiyip yiyip s.çmamanın sonuçları.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 öle domuzcuk gibi gözüktüüne bakmayin siz onun,dis görünüs yaniltici olabilir . kalbi cok temisdir belki.... hic bi mankenin veremiceini verebilir belki size nerden bilioosunuz hii... hm gerci ... dediim gibi olsaydi da... öle poz vermezdi ki ama belki sartlar zorlamistir =P[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 O ne laa öle yaratık mı la bu jole gibi sarkımış yağlar öö geldi :p[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hmm bariz fotoşop[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki: miss dunkin donut güzel söylemişsin[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 piercingde mi var yoksa iğrenç gobeğinde onun?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Photoshop ya.Yoksa böyle bi yaratık olamaz.Bi an acaba estetik ameliyat olcaktıda parası yetmedi sırf yukarıyımı yaptılar diodumda yok oda olmaz:D
Öne çıkan mesajlar