Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Olay insanlik sucu, ama ben suclayamiyorum adamlarin yasadiklarindan sonra[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Goarth, 26 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Ben yurtdışına çıktım gördüm hemde o beğenmedin İnglitere'yi Sen çık yolda dur bakalım arabalar sana ne kadar tahmül edecek söylermisin? Orada insana saygı var kanun üstünlüğü diye birşey var! Bir kere yanlışlık olmuş olabilir ama ya bizde terroist diye kaç kasaba yakıldı yıkıldı veya kaç kişi 80li yıllarda anarşist diye gitti ? Neyse önce bazı şeyleri kabulenmeyi öğrenmelisin bence ayrıca sakın bana şimdi beğenmiyorsan ing yaşa deme nden bizde öyle olmuyoruz diye ben sorguluyorum... Aferin turistik yerleri bi-iki hafta gezmissin, insana saygi bilmemne bol keseden salliyosun. Sen Londra'nin merkezi degil banliyolarina, etrafina bi cik bakalim nelerle karsilasiyosun. Ben yillarca yurtdisinda yasadim ve halen de yasiyorum, Londra'da da yasadim su an US'deyim ama. Oyle turistik gezi degil, gunluk hayati yasamak baskadir. Gunluk mahalli olaylari takip et bakalim Ingiltere'de kac kisi her gun dayak yiyor, saldiriya ugruyor, sirf Bangladesli, Hintli diye teninin rengi koyu diye insanlar nelere maruz kaliyor. Avrupa'da hic bir farki yok. Bak daha 1995 yilinda senin insana saygili dedigin Avrupa'da 22 yasinda Turk kizi 2 bebegiyle beraber canli canli yaktilar, Solingen'de. Hadi be gececen bunlari o nasil insana saygiymis oyle? ABD'de farkli mi? New York'da sadece bu sene 600kusur saldiri oldu Sih dininin mensuplarina. Musluman bile degil bunlar. Adamlarin isyerlerini yakip yikiyorlar. Hindu'larin bir cesidi ve sarik takiyorlar. Yani adamlar tertemiz takim elbise bilmemne ama kafada sarik giymek mecburi onlarin inancina gore. Bu adamlari musluman , arap zannettikleri icin dovuyorlar. Bunlari tabi o cicili bicili BBC'ler CNN'ler gostermez. Senin o turistik guzergahinda'da gormezsin. Buradda yasayacan, mahalli gazeteleri, haberleri takip edecen, insanlarla iletisimde olacan, bak nasil bir soyle bin ah isit neymis goruyorsun. Insana saygi neymis anliyorsun o zaman.
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Boyle seyler duyanın heryerınde oluyor ama sana sunu sormak istiyorum bunları yapanlar resmi kuruluşlar mı? Bizim varoşlarımızdan haberin varmı? Duduludan veya daha kötü yerlerdeki insanların hallerini sadece 3-5 kuruş kazanmak için gece yaralarına kadar çalışırlar sonrada 2- 3 mafya özentisi gelir bunlardan paralarını alır ve polis birşey yapamaz! Kapkaç mesala arkadaşımın daha geçen başına geldi ne oldu hırsızlara hiçbirşey gayet güzel hayatlarına soygunlarına devam ediyorlar bir daha yakalansalar 3-4 ay yatar çıkarlar sonra Avrupa'da veya US'de kaç tane banka hortumcusu bizimkiler gibi serbest dolaşıyor? Ya vergi kaçıranlara ne demeli? geçen günkü vatan gazetesine bakarsanız adamların altlarında ferrari porsheler var ama vergi mükelifleri bile değiller? Sonra gellelim demişsin turistik gezilerde göremezsin böyle şeyler fln bizim ülkemizde turistik yerlerde bile oluyor daha 2-3 ay önce antalyada bir rus kıza tecavüz ediyorlardı neyse bu liste büyür ama benim demek istediğim tamam onlarında olayları var ama bir çözüm bulabiliyorlar...[signature][hline]
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yok ya maalesef o olaylarin hepsi bati nulkelerinde de var, dunyada hi bir yer gulluk gulistanlik deil. ornek mi? Enron skandali, Florida secimleri, Martha Stewart... en basitinden Micheal jackson olayina bak adam beraat etti. hepsini gectim eski nazi partisi uyrsi adami papa sectiler. daha cok ornek yazarim ama Turkiye'de bu haberler verilmedigi icin size bi sey ifade etmez. Su kadarini soyleyim her turlu suc aynen burda da var.
Öne çıkan mesajlar