morkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bir türlü çıkmamadım işin içinden. özellikle molten core a girip çıkan magelerin tavsiyelerini bekliyorum. benim düşüncem: 31 talent puanı frost a gidiyor imp frostbolt 5/5 ice shards 5/5 cold snap 1/1 imp frost nova 2/2 piercing ice 2/3 artic reach 2/2 shatter 5/5 ice block 1/1 imp cone of cold 2/3 frost bite 5/5 geriye kalan 20 talent de arcane e gidiyor imp arcane missiles 5/5 arcane subtlety 2/3 arcane concentration 5/5 evocation 1/1 imp arcane explosion 5/5 imp counterspell 2/2 birde sormak istediğim ice barrier , permafrost, imp blizzard, winters chill ve frost chanelling e hiç talent puanı ayırmadım. acaba bunların arasından yukarda yazdığım talentlardan birini yada birkaçını silmek yada kısmak suretiyle almam gereken varmıdır? edit:evet bir sürü talent tartıması var frost mage ile ilgili , ama ben pvp yada herhangi birşey kaygısı taşımayan, tamamen molten core a yöenlik bi talent kurmak konusunda tavsiye almaya çalışıyorum. [Bu mesaj morkin tarafından 26 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mage talentleri ya da fire mage frost mage gibi basliklari ararsan karsina bir suru bu konunun uzun uzun tartisildigi baslik cikar. bi sonuca varildi mi dersen cevap veremem ama cogunluk mc icin frost der[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Frost Mastery Improved Frostbolt Rank 5 Ice Shards Rank 5 Improved Frost Nova Rank 2 Piercing Ice Rank 3 Cold Snap Rank 1 Arctic Reach Rank 2 Shatter Rank 5 Ice Block Rank 1 Improved Cone of Cold Rank 3 Frost Total: 27 Arcane Mastery Arcane Focus Rank 5 Arcane Concentration Rank 5 Improved Arcane Explosion Rank 5 Evocation Rank 1 Improved Mana Shield Rank 2 Improved Counterspell Rank 2 Presence of Mind Rank 1 Arcane Mind Rank 3 Arcane Total: 24 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Benim karakterimdeki Talentlara bakabilirsin. Sadece MC & Onyxia ve BWL gibi high-end instancelar için yapmıştım. Ama küçük bir değişiklik yap bence, ben artan 2 puanı Imp. CoC'a verdim, ama en yakın zamanda Arcane Meditation'a 2 vereceğim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Gangren, 26 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Benim karakterimdeki Talentlara bakabilirsin. Sadece MC & Onyxia ve BWL gibi high-end instancelar için yapmıştım. Ama küçük bir değişiklik yap bence, ben artan 2 puanı Imp. CoC'a verdim, ama en yakın zamanda Arcane Meditation'a 2 vereceğim. teşekkürler, bi tek neden shatter a talent vermediğini anlamadım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar