Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icinden cikamadim sorun

wolcano

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar arkadaşlar burda bir yerde bir hata vardi hatayi buldum ama nedense bir türlü düzeltmedim fikri olan varsa buraya yazabilirmi.

if !(( + >
if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing))
if ( == t_fish) // tutulan baliklari
act.bounce // bu kisimlar calişmiyor.
endif
elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery))
if ( == t_food) // Bu kisimlar calişmiyor
act.bounce // at cantaya
endif
endif

simdi normalde yere düşen itemleri act.bounce yaptinda calişiyor ama bu act.type calişmiyor napmami önerirsiniz.[signature][hline]www.seventy.gen.tr

Seventy Uo Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 25 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
sbu mesajı görünce ilk baya düşündüm sonra yazayım dedim yok yok omaz dedim bi kaç kez bunu yaşadım ama sanırım str match ile ilgisi yok.

sorunun orada oldunu soyluyor.. elindeki şıkları denemeli..
gözüme çok batmaya başladın.. Yavaş olmanı tavsiye ederim
(ki sorunun orda oldugunu sanmıyorum bende bu haliyle calısıyıro)

Edit : Daha textentry yapamayan adamsın. Acayibime gidio

[Bu mesaj Chernobel tarafından 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok alakasi varmis dur veriyim scp birde siz bakin :D
On=@ItemDropOn_Ground
if ( == 04008)
act.attr 0
Ahanda burasi sorun düzeldi.
endif

if !(( + ) > )
if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing))
if ( == t_fish) // tutulan baliklari
act.bounce // at cantaya
endif
elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery))
if ( == t_food) // yapilan yemekleri
act.bounce // at cantaya
endif
endif
endif[signature][hline]www.seventy.gen.tr

Seventy Uo Shard
Sosyal ağlarda paylaş

Math bizde yavaş yavaş öğrendikde öğrenirken bilenlere laf atmadık... Bak tahmin ettigim gibi sorun başka yerden cıkmış.. Ve ayrıca bu arkadaşa başka bir script sharing sitesinde bu scriptin tamamını ver demiştim. Yni triggerın altında ne var ne yok yaz demiştim. orayı yamamakta ısrar etmişti. Ondan sorun cozulemedi.. Artık başka çareler aramak zorunda kalmıştık...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chernobel, 26 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
said:
sbu mesajı görünce ilk baya düşündüm sonra yazayım dedim yok yok omaz dedim bi kaç kez bunu yaşadım ama sanırım str match ile ilgisi yok.

Olum sen iyimisin? Kafan yerindemi? Gözüne batmaya başlamışım ağır olsam iyi olurmuş. Sen ne sanıyosun kendini? Ben güzelce sorunun öyle olmadığını düşündüğümü belirttim ve şimdide okudum güzel bir dille söylemişim. Ben textentry yapmayı bilmiyorum diyorsun... Ama senin okuduğun mesaj ki bir daha okumanı öneririm "textentry" de boş bir mesajın nasıl checkleneceği hakkındaydı. Yani boş bir mesajın nasıl checkleneceğini soruyorsam ( ki orada böyle olmalı değilmi dedim ve sonra denedim doğru çıktı. Ordaki sorma amacım emin olmaktı çünkü orda bir hata olunca scpnin geri kalanı çalışmazdı ve orada vakit kaybetmek istemedim) textentry ne demek bilmiyor oluyorum öylemi? Bence git bir aynaya bak kendini gözden geçir. Sonra yazılarımı daha dikkatli daha iyi niyetli oku, benim olduğum gibi.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

Ayrıca chernobelciğim arkadaşın hatasını söylediği yer ile senin hatası olduğun yer hakkında hiç bir ilişki kuramıyorum.

if ( == 04008)
act.attr 0 Ahanda burasi sorun düzeldi.
endif

Arkadaş burda boldlada belirttigi gibi attr yi düzeltmiş. Senin dediğin bir ( = asd) ı (strmatch('','asd')) diye göstermek olmuş yani eşitliği strmatch ile okutmak istemişsin. Şimdi bununla onun ne alakası var? Saçma sapan konuşup. Tamamen alakasız bir mesaj attığın bir yerde bununla ilgisi yok diye bir yorum aldığında ki hiç bir agresiflik yokken bana eğer sen "çok da ilgis ivar bak işte benim dediğim" oldu diyorsan sana ne demeliki? Şu yaptığın işe bak bir de laf atıyor allahım ya[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chernobel, 26 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
evet bende onu istiyorum zaten.. o arkadaşla bizim sorun farklı. çekemiyor gibi bişey.. daha önceki konuyada böyle cevap vermişti. sinirlerimi bozuyoda.. neyse.....

Bizim senle ne sorunumuz var arkadaşım. Ben seni paticikte 1-2 kere ya görmüşümür ya görmemişimdir bizim senle bir ilişkimiz yok dolayısıyla sorunumuzda olamaz kafanda ne paranoyalar kurdun sen öyle?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları varya okumaya bile çalışmıcam. sadece 2. yazdııgnın 1 satırını okudum.. bunun cevabını da az once verdım.. parantez içinde bu sorunun burdan kaynaklandıgını dusunmuyorum dedim.. ve sonraki yazımdada ben bu arkadasdan baska bir forumda triggerın tamamını istemiştim ama vermemişti. sorunun daha oncesınde bişeyden kaynaklandıgını tahmin etmiştim zaten ama foruma yazmıyordu ondan cozemiyorduk.. bnu parantezdede belirttim. anlamak isteyene..
Sosyal ağlarda paylaş

peki beyefendi bu konuya attığınız ilk mesajla alakası nedir? Siz bana dedinizki "benim söylediğim yerle çok alakası da varmış"
said:
sorunun orada oldunu soyluyor..

sorun orada ha? Sizin yazdığınız yerde yani sorunun sizin dediğiniz şekilde olmadığını söylediğim için kızdınız ve sizin yazdığınız mesajla ilgili olduğunu söylediniz sorunun öylemi? Bir bakın bakalım bir ilgisi varmı. Birde bana scp bilmiyor diyor.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Denecek tek şey oydu demek bay çok iyi scp bilen kişi?

"Yani script sadece o kadar olsaydı denenecek tek şey oydu ama daha öncesi sonradan ortaya çıktı... "

Fakat arkadaşında sonra hatasını düzelttive doğru biçimini koydu. Çözümde yani hatasız yerde hiçbir strmatch kullanılmamış ve direk eşitlikle yapılmış yani senin dediğinde uzaktan yakından alakası yok burayı anla. Ayrıca çok merak ettiğim bir şey benim senle bir sorunummu vardı bu topicte bana karşı yazdığın o mesajdan önce? Başka nerde ilişkimiz oldu, bu ilişki bir sorun haline geldi lütfen söyle.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

:p ahah dediklerine baq ya.. arkadasım aynı seylerı diyip durma.. anlatamıyormuyum ben sana bunu.. bende belirttim zaten parantezde sorun burda deil diye tahmin ediyorum ama denemkte yarar var diye yazdım sende bazı sorunlarmı var baamı oyle geliyo tamam kes ya alalal. senle polemige mi giricem işim güücm yok. kes bi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...