wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 selam arkadaşlar arkadaşlar burda bir yerde bir hata vardi hatayi buldum ama nedense bir türlü düzeltmedim fikri olan varsa buraya yazabilirmi. if !(( + > if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // bu kisimlar calişmiyor. endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // Bu kisimlar calişmiyor act.bounce // at cantaya endif endif simdi normalde yere düşen itemleri act.bounce yaptinda calişiyor ama bu act.type calişmiyor napmami önerirsiniz.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence if endif hataları var. fix.scp deki if ... endif ... leri kontrol et if sayısı kadar endif olması gerek. kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 if (==xx) olan yerlerı if (strmatch('','t_fish') yapmayı dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sbu mesajı görünce ilk baya düşündüm sonra yazayım dedim yok yok omaz dedim bi kaç kez bunu yaşadım ama sanırım str match ile ilgisi yok.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tmm ya bu sorunu cözdüm hocam kafam yerine geldi bir ark sordum attr|04 olayindan kaynaklaniyormus.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 attr 04'le ne alakasi varmis peki :)[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: skyly, 25 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki: sbu mesajı görünce ilk baya düşündüm sonra yazayım dedim yok yok omaz dedim bi kaç kez bunu yaşadım ama sanırım str match ile ilgisi yok. sorunun orada oldunu soyluyor.. elindeki şıkları denemeli.. gözüme çok batmaya başladın.. Yavaş olmanı tavsiye ederim (ki sorunun orda oldugunu sanmıyorum bende bu haliyle calısıyıro) Edit : Daha textentry yapamayan adamsın. Acayibime gidio [Bu mesaj Chernobel tarafından 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hepimiz yavas yavas ogrendik bu isleri, goze batma ile ilgisi ne ki?[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. [Bu mesaj Math- tarafından 26 Temmuz 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 cok alakasi varmis dur veriyim scp birde siz bakin :D On=@ItemDropOn_Ground if ( == 04008) act.attr 0 Ahanda burasi sorun düzeldi. endif if !(( + ) > ) if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 attr check yazmak hataki oraya zaten, ne gerek var? attr'i o sekilde olmayan hic bir item'i bounce etmez.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Math bizde yavaş yavaş öğrendikde öğrenirken bilenlere laf atmadık... Bak tahmin ettigim gibi sorun başka yerden cıkmış.. Ve ayrıca bu arkadaşa başka bir script sharing sitesinde bu scriptin tamamını ver demiştim. Yni triggerın altında ne var ne yok yaz demiştim. orayı yamamakta ısrar etmişti. Ondan sorun cozulemedi.. Artık başka çareler aramak zorunda kalmıştık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tartisma platformuna donusturmeyelim, yardimci olalim birbirimize, gereksiz bunlarin disindakiler bence.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet bende onu istiyorum zaten.. o arkadaşla bizim sorun farklı. çekemiyor gibi bişey.. daha önceki konuyada böyle cevap vermişti. sinirlerimi bozuyoda.. neyse..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chernobel, 26 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: said: skyly, 25 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki: sbu mesajı görünce ilk baya düşündüm sonra yazayım dedim yok yok omaz dedim bi kaç kez bunu yaşadım ama sanırım str match ile ilgisi yok. sorunun orada oldunu soyluyor.. elindeki şıkları denemeli.. gözüme çok batmaya başladın.. Yavaş olmanı tavsiye ederim (ki sorunun orda oldugunu sanmıyorum bende bu haliyle calısıyıro) Edit : Daha textentry yapamayan adamsın. Acayibime gidio [Bu mesaj Chernobel tarafından 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Olum sen iyimisin? Kafan yerindemi? Gözüne batmaya başlamışım ağır olsam iyi olurmuş. Sen ne sanıyosun kendini? Ben güzelce sorunun öyle olmadığını düşündüğümü belirttim ve şimdide okudum güzel bir dille söylemişim. Ben textentry yapmayı bilmiyorum diyorsun... Ama senin okuduğun mesaj ki bir daha okumanı öneririm "textentry" de boş bir mesajın nasıl checkleneceği hakkındaydı. Yani boş bir mesajın nasıl checkleneceğini soruyorsam ( ki orada böyle olmalı değilmi dedim ve sonra denedim doğru çıktı. Ordaki sorma amacım emin olmaktı çünkü orda bir hata olunca scpnin geri kalanı çalışmazdı ve orada vakit kaybetmek istemedim) textentry ne demek bilmiyor oluyorum öylemi? Bence git bir aynaya bak kendini gözden geçir. Sonra yazılarımı daha dikkatli daha iyi niyetli oku, benim olduğum gibi.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chernobel, 26 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: said: skyly, 25 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki: sbu mesajı görünce ilk baya düşündüm sonra yazayım dedim yok yok omaz dedim bi kaç kez bunu yaşadım ama sanırım str match ile ilgisi yok. sorunun orada oldunu soyluyor.. elindeki şıkları denemeli.. gözüme çok batmaya başladın.. Yavaş olmanı tavsiye ederim (ki sorunun orda oldugunu sanmıyorum bende bu haliyle calısıyıro) Edit : Daha textentry yapamayan adamsın. Acayibime gidio [Bu mesaj Chernobel tarafından 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Ayrıca chernobelciğim arkadaşın hatasını söylediği yer ile senin hatası olduğun yer hakkında hiç bir ilişki kuramıyorum. if ( == 04008) act.attr 0 Ahanda burasi sorun düzeldi. endif Arkadaş burda boldlada belirttigi gibi attr yi düzeltmiş. Senin dediğin bir ( = asd) ı (strmatch('','asd')) diye göstermek olmuş yani eşitliği strmatch ile okutmak istemişsin. Şimdi bununla onun ne alakası var? Saçma sapan konuşup. Tamamen alakasız bir mesaj attığın bir yerde bununla ilgisi yok diye bir yorum aldığında ki hiç bir agresiflik yokken bana eğer sen "çok da ilgis ivar bak işte benim dediğim" oldu diyorsan sana ne demeliki? Şu yaptığın işe bak bir de laf atıyor allahım ya[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chernobel, 26 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: evet bende onu istiyorum zaten.. o arkadaşla bizim sorun farklı. çekemiyor gibi bişey.. daha önceki konuyada böyle cevap vermişti. sinirlerimi bozuyoda.. neyse..... Bizim senle ne sorunumuz var arkadaşım. Ben seni paticikte 1-2 kere ya görmüşümür ya görmemişimdir bizim senle bir ilişkimiz yok dolayısıyla sorunumuzda olamaz kafanda ne paranoyalar kurdun sen öyle?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bunları varya okumaya bile çalışmıcam. sadece 2. yazdııgnın 1 satırını okudum.. bunun cevabını da az once verdım.. parantez içinde bu sorunun burdan kaynaklandıgını dusunmuyorum dedim.. ve sonraki yazımdada ben bu arkadasdan baska bir forumda triggerın tamamını istemiştim ama vermemişti. sorunun daha oncesınde bişeyden kaynaklandıgını tahmin etmiştim zaten ama foruma yazmıyordu ondan cozemiyorduk.. bnu parantezdede belirttim. anlamak isteyene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 peki beyefendi bu konuya attığınız ilk mesajla alakası nedir? Siz bana dedinizki "benim söylediğim yerle çok alakası da varmış" said: Chernobel, 26 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: sorunun orada oldunu soyluyor.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] sorun orada ha? Sizin yazdığınız yerde yani sorunun sizin dediğiniz şekilde olmadığını söylediğim için kızdınız ve sizin yazdığınız mesajla ilgili olduğunu söylediniz sorunun öylemi? Bir bakın bakalım bir ilgisi varmı. Birde bana scp bilmiyor diyor.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben sorun mutlaka orda diye cevap vermedim.. Orada denene bilecek tek şey benim yazdıgım sey.. Yani script sadece o kadar olsaydı denenecek tek şey oydu ama daha öncesi sonradan ortaya çıktı... TEkrar tekrar yazıyoruz aynı şeyleri farkındaysan.. Yukardaki cvbımı tekrar oku.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Denecek tek şey oydu demek bay çok iyi scp bilen kişi? "Yani script sadece o kadar olsaydı denenecek tek şey oydu ama daha öncesi sonradan ortaya çıktı... " Fakat arkadaşında sonra hatasını düzelttive doğru biçimini koydu. Çözümde yani hatasız yerde hiçbir strmatch kullanılmamış ve direk eşitlikle yapılmış yani senin dediğinde uzaktan yakından alakası yok burayı anla. Ayrıca çok merak ettiğim bir şey benim senle bir sorunummu vardı bu topicte bana karşı yazdığın o mesajdan önce? Başka nerde ilişkimiz oldu, bu ilişki bir sorun haline geldi lütfen söyle.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 :p ahah dediklerine baq ya.. arkadasım aynı seylerı diyip durma.. anlatamıyormuyum ben sana bunu.. bende belirttim zaten parantezde sorun burda deil diye tahmin ediyorum ama denemkte yarar var diye yazdım sende bazı sorunlarmı var baamı oyle geliyo tamam kes ya alalal. senle polemige mi giricem işim güücm yok. kes bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chernobel, 26 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki: tamam kes ya alalal. senle polemige mi giricem işim güücm yok. kes bi ne demeli?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 susmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya hocam ne bu gerginlik ya tmm sorun cözüldü.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adama bkaya tipe bak seviyesine bak neyse[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar