KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 it Köpek Simdi SevincinDen Havaya ucuyodur ABi ..[signature][hline]EŞKiyadanda BEterSiN USLan ARTıK Be PiSLiK ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Vallahi ne yalan söyleyeyim üst clanımdaki arkadaşları az çok tanırım. Alt clandaki arkadaşlarıda tanırım (ya da tanırdım diyeyim). Şöyle bir olay geçmişti başımdan... Ares 1 eslant ta dts parti sırasında adamın teki geldi küfür etmeye başladı ks yapıyosunuz filan diye, clan parti değil bişey değil bi tek ben others 2 dendim. Sonra dedimki arkadaşım sen hiç othersın KS yaptıgını duydun gördün mü? (ben görmemiştim çünkü) O da " pardon benim isimler kapalı oynuyorum klanı görmedim. Bizimkiler sizin lure a daldı demek ki" demişti... Şimdi bu bahsettiğim olayı yaşayan arkadaş hangi klandaydı neydi hatırlamıyorum bile.Ama The_Others'ı tanıyış şekli bu mesajı atan arkadaşın anlattığından ne kadar farklı... Bu mesaj o yüzden bana çok çok kasıtlı atılmış gibi geldi...Üst clanın hack yapması bir yana benim de bir çok arkadaşımızında daha lvl 45-50lerde sürünürken itemlarımızı dizmemize yardımları gerçektir, lvl kastırdıkları gerçektir, ama hacker oldukları gerçek değildir. Bu kadar basit.[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla benim içinde beckham ve brad pitt karışımı bir yakışıklı ve karizma abidesi diyorlar iyi, güzel, tamam ama ben napabilirim beyler bunu soruyorum size ben ne yapabilirim? huyum kurusun sexiyimdir bunuda kabul ediyorum ama bu benim suçum degil ki ! allah beni böyle yaratmış böyle kabul ediceksiniz , elimden bişey gelse inanın düzeltmeye çalışıcam ama gelmiyor malesef. dertlerim bunlar bitse yine ii ! memoya rahat yok diyor adamlar resmen bu seferde iqsu 138 ve stratejik zekası çok yüksek pro & l33t bir oyuncu diyorlar. cidden bunlar çekilecek çile diil. allah herkese farklı özellikler vermiş , banada bunlar gelmiş ama şükretmek istememe ragmen beni zor düşünceler içerisine sokuyorlar.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Haklısın Hasmez kardeşim aynı dert bende de var... Mükemmel olmak,hiç bi konuda yanılmamak,her konuda haklı çıkmak o kadar monoton oluyor ki,zaman zaman keşke diğerleri gibi sıradan bir insan olaydım diyorum..Lanet olsun... Dışı seni içi beni yakar mevzuu bi nevi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 anlamadım :-)[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 fatih o şerefsizi bursaya alalım lütfen...(cnm sıkılıo zaten )[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 The Others olarak klan hala ayaktadır. Listeye bakılırsa, nüfusunun az olmasına rağmen hala ayakta durabildiği aşikardır. Yaşanılan geçici bir dönemdir. Anlayanlar için bunun açıklamasını, taktik ve strateji olarak ifade ediyorum. Anlamayanlar içinse, susun ve boş konuşmayın diyorum. Fatih iyi demişsin hoş demişsin güzel demişsin de, bazı yerleri eksik, bazı yerleri fazla... Anlayana davul zurna saz, anlamayana kuru helva az....[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 The_Others diye bir klan görmeyeceksiniz, klan artık The Others, yani arada boşluk var. Böylesi daha uygun görüldü böyle yapıldı. Saygı konusunda br şey demem, ama laf ettirmem.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kaksi bosluk olmaz ni sık sık sen bosluk olmadıgından _ gibi seyler koyuyolar ya yoksa boslukta mı geldi :D simdi çiçek böcek olmayalım :D [Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Temmuz 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Fatih abi ye kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum.Ben 4 aydır bu clandayım... Ailem gibi oldular her konuda bana yardımcı oldular.. Benim aileme laf atanın sülalesinden başlarım kimse canımı sıkmasın kaç gündür susuyorum sadece bazı insanların saçma sapan yazıklarını okuyorum artık dayanamıcam.... Herkes haddini bilsin bilmeyenlere öğretsin... Bi tek gereksiz çene yapmayı bilir böle insanlar Laf olsun die konuşmak isterler kıskançlıktan afedersiniz köpek gibi kudururlar... :@[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 58 Nation Point : 6xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: SoLaReS, 26 Temmuz 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Fatih abi ye kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum.Ben 4 aydır bu clandayım... Ailem gibi oldular her konuda bana yardımcı oldular.. Benim aileme laf atanın sülalesinden başlarım kimse canımı sıkmasın kaç gündür susuyorum sadece bazı insanların saçma sapan yazıklarını okuyorum artık dayanamıcam.... Herkes haddini bilsin bilmeyenlere öğretsin... Bi tek gereksiz çene yapmayı bilir böle insanlar Laf olsun die konuşmak isterler kıskançlıktan afedersiniz köpek gibi kudururlar... :@ +99999999999 katılıyorum...[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eh Malibu ve H***** üstü kapalı söylemiş,ben daha açık söyliyim,bi kaç kişiye tercüman olmuş olurum. -Konu açılış tarzı yanlış. -İçerik yanlış. -Modun bunu yapması apayrı yanlış. O yüzden dalgaya vurulmayı hakeden bi konu.Hatta toplu bile osurabiliriz. Forum modlarının 10da9u aynı klanda olabilir,bizi hiçmi hiç,zerrrrre kadar ilgilendirmiyor. Seviyorum sizi,darılmaca kırılmaca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya bu nasıl muhabbet herkes birbirine rahatlıkla hakaret ediyor?? bir kısım diğerlerini yalıyor. bir kısım bu nasıl muhabbet diyor. neyin ailesi ya alooooooo uyanın oyujn oynuyorsunuz.abartmayın. al bende küfür edeyim. sokmuşum oyununa ya. çocuklar zaten çocuk, yaşça azıcık daha büyük olanlarda çocuklaşmayın ya. artı neden bu konu halen kitlenmiyor?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: jade_Real, 26 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Iddianda dogruluk pğayi olabilir ama su yazdigin : [O yüzden dalgaya vurulmayı hakeden bi konu.Hatta toplu bile osurabiliriz. ] cumlesi igrenccccccccccccccccc Buzkirpisi boylece ne yazdiginin bir onemi kalmadi senin mantıgınada "zzzzzaaaartttt" yani. birisinin tüm dogrularını , 1 yanlış şey söyleyince siliyo musun sen?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 26 Temmuz 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: jade_Real, 26 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Iddianda dogruluk pğayi olabilir ama su yazdigin : [O yüzden dalgaya vurulmayı hakeden bi konu.Hatta toplu bile osurabiliriz. ] cumlesi igrenccccccccccccccccc Buzkirpisi boylece ne yazdiginin bir onemi kalmadi Taş attım,takip eden anlar onu. said: jade_Real, 26 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki: O bir yanliis sey iddia ettigi dogruya ters birseyse evet... 10dk boyunca arka arkaya okudum ama cümleyi çözemedim:D fazla felsefik olmuş abi :D Onlarca MMO oynadım,multi oyun oynadım,bu oyunun oyuncuları kadar kompleksli,kıskanç oyuncular görmedim.(Tabiki istisnalar kaide vs.) Uo dan sonraki boşluğu bu oyun doldurdu.Kafeler bu oyunuda dibine kadar sömürünce,sıkılınca bakalım neye geçecekler merak ediyorum. Kendini kaybedenlere acıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Lütfen Diabloya geçsin herkeeees. Çok özledim d2 oynamayı. Ko oynayanların 1/10 u diablo oynasaydı şu anda pure-lightning sorc umla char kızartıyo olucaktım :D[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 silinmiştir ula charlar hmm ne vardı benim sm-assceycey ewt öle bişiydi 92 mi 94mü leveli vardı b.net ladderda oyy oyy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bir zamanlar alan yöneticisiydi arkadaş şimdi yok onun hakkında birşey demiyorum. dediğim sadece orda dürüstlükten bahseden burdada mod olan birisi dupeden bannlanmıştı. bu ne yaman çelişki onu anlamadım. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 14:10 tarihinde, DiABoLiK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 uplamadaki amac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 arthas pati § 08 mart 2006, çarşamba - 14:09 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- uplamadaki amac? yukarda editledim. http://forum.paticik.com/konu.php?id=103162 bankada parayı 2 katına çıkartmak... topiğide oku adamlar dupe olduğunu biliyor. ogünde yasaktı bugünde değişen ne oldu????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 adam demişki: the_others clanından 1 kişi bile hiç bir zaman hack ile uğraşmamıştır. 1 tek kişi çıksın desinki "sizden biri beni hackledi" bu clan geldiği yere bileğinin gücüyle, alnının teriyle gelmiştir. aksini iddia eden biri varsa ispatlasın. ama aksini iddia edipte ispatlayamazsa çok fena kapışırız. bu iftirayı atanların hepside kıskanç it sürüleri ! bu yazısını lonely 25 temmuz 2005, pazartesi - 03:41 sularında yazmış. burda yöneticiydi ve dürüstlükten erdemden söz ediyordu. ama birde madalyonun öteki yüzü var. oda bu topiği açmadan çok önce yasak ve illegal olduğunu bile bile bir yazısında lonely 27 aralık 2004, pazartesi - 17:23 sularıda bankada parayı 2 katına çıkartmak...… diye topic açmış. yani zamanında yapacaklarını yapmışlar küpünü doldurup ahkam kesmek çok kolay. geçin bunları hangi dürüstlük hangi erdem paticikte sakın dışarda söylemeyin millet bir yerleriyle güler. adam birde yapın diye teşfik etmiş. sonraları birisi burda dikkatli olun diyerek bir hack olayını anlatıp "milleti özendirir" diyerek bannlamışlardı. hatta bir yönetici dupeden bannlanınca burda istenmiyor diyenler bile atılmıştı. ya bırakın paticik dürüst mürüst değil. sadece koyun postu giyimiş bir kurt. hepsi o kadar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar