Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 link calısmıo güzelim video yok zuhahaha[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sen açamamışsın canım bende çalışıo...[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Çok iğrenç bir olay. Yapanlara aşırı kıl oluyorum. 2 şeritli yolda solda güzelce giderken benim sağımda ve ilerde yavaş giden araç var ve birisi birden sağınızdan geçip makas yapmaya çalışıyor. 1-2 kez son anda gaza asılıp adamı geçirtmedim ... gibi kaldı. Ama eşimden bir ton fırça yedim o ayrı :( Kesinlikle insanların yaşamıyla oynuyorlar herkes o anda o duruma doğru refleksi gösteremeyebilir. Hayır adamın yaptığı marifetmiş gibi bunu kameraya çekmeside ilginç... Herhalde gösterip hava yapıyordur aklınca salak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben makastan daha çok , arabanın tepki çabukluğuna hayran kaldım... sanki gaz teli elindeymiş gibi "rınn rınn" gidiyordu çok bi hoşlandım.. veya benim golf sandığımdanda hantal :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Şimdi seyrettim de, En sonunda uno'nun arkasında kalmış videoyu kesmişler orda ehehe :) Hoş ben sessiz seyrettiğim için orada bi konuşma falan da geçmiş olabilir bilemiyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 fun.tmc.dyn.ee/m5vsrs4.wmv[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hızı 60 70 lerde geziyor arkadaşın, savrulma riski olmaz pek, diğer araçlardan korna sesi de duymadım hiç demek ki hareketleri önceden kestirilebiliyor. Yumuşak hareketler bunlar, sahil yollarında gazlayanlar çok daha tehlikeli sürüyor bu elemandan. Kamyonetle giderken 2 tane 106 yanımda 8 çizmişlerdi allahtan düz gittim birine dokundursam ölüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 blaqcim gordugun gibi zeka yasin konusdanki tahminime digerleride katiliyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Onu bırakında ben yakında hummer alıp 2. köprü yolunda avrupa istikametinde kavacık çıkışına yönelirken sağdan yani emniyet şeridinden gelenlerden birine çok pis girecem. Sırf bunu yapmak için hummer alıcam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar